New Sauna! St Paul, Mall of America, Spacious, Pool Table, Foosball Table

Fotogalleri för New Sauna! St Paul, Mall of America, Spacious, Pool Table, Foosball Table

Ett sovrum med två sängar, var och en med en sänghimmel, trägolv och ett nattduksbord med en lampa.
En trälada med en glasdörr, ett litet bord med stolar och en pulka i närheten.
En stuga byggd av trä med en vedkamin, en dörr som leder ut och en träbänk.
Ett vardagsrum med en hörnsoffa, ett soffbord, en julgran och en matplats med en kristallkrona.
Ett modernt kök med vita skåp, ett kylskåp i rostfritt stål och en mikrovågsugn. Det finns en liten köksö med en flaska vin och en vas med blommor.

Recensioner

8,6 av 10,
Utmärkt

Höjdpunkter

  • Centralt beläget
    Du är aldrig långt från där du behöver vara med detta bekväma läge.

Populära bekvämligheter

  • Kök
  • Internet
  • Parkering på plats tillgänglig
  • Badkar
  • Rökning förbjuden

Utforska området

Se på karta
Saint Paul, MN
  • Place, Indian Mounds Park
    ‪4 min med bil‬
  • Place, Indian Mounds Regional Park
    ‪4 min med bil‬
  • Place, Battle Creek Park
    ‪4 min med bil‬
  • Airport, Minneapolis, MN (MSP-Minneapolis - St. Paul Intl.)
    ‪20 min med bil‬

Rum och sängar

6 sovrum (sovplats för 16)

Sovrum 1

2 queensize-sängar

Sovrum 2

1 kingsize-säng

Sovrum 3

1 kingsize-säng

Sovrum 4

2 enkelsängar

Sovrum 5

1 dubbelsäng

Sovrum 6

1 queensize-säng och 1 dubbelsäng

2 badrum, 1 toalett

Badrum 1

Tvål · Handdukar tillhandahålles · Badkar eller dusch · Badkar · Toalett · Shampoo · Hårtork

Badrum 2

Tvål · Handdukar tillhandahålles · Toalett · Hårtork

Badrum 3

Tvål · Handdukar tillhandahålles · Endast dusch · Shampoo · Hårtork

Lägg till datum för priser

Liknande boenden

Om området

St. Paul

denna semesterbostad ligger i Battle Creek, ett område i St. Paul. Vackra naturupplevelser kan du få i området kring Mississippifloden, och Grand Casino Arena och The Armory tillhör de kulturella höjdpunkterna. Gå på ett evenemang eller se en match på U.S. Bank Stadium, och avsätt gärna lite tid för att besöka Minnesota State Fairgrounds, en av områdets främsta turistattraktioner som du absolut inte får missa.
Karta
Saint Paul, MN

I närheten

  • Indian Mounds Park - 4 min med bil - 1.9 km
  • Indian Mounds Regional Park - 4 min med bil - 1.9 km
  • Battle Creek Park - 4 min med bil - 2.2 km
  • U.S. Bank Stadium - 18 min med bil - 24.7 km
  • Mall of America - 20 min med bil - 33.5 km

Ta sig runt

  • Saint Paul Union Depot – 6 min med bil
  • Union Depot station – 6 min med bil
  • St. Paul, MN (STP-St. Paul Downtown) - 9 min med bil

Restauranger

  • ‪McDonald's - ‬10 min till fots
  • ‪Leo's Chow Mein - ‬5 min med bil
  • ‪Culver's - ‬19 min till fots
  • ‪Taco Bell - ‬10 min till fots
  • ‪Popeyes Louisiana Kitchen - ‬13 min till fots

Vanliga frågor och svar

Är New Sauna! St Paul, Mall of America, Spacious, Pool Table, Foosball Table husdjursvänligt?

Nej, husdjur är inte tillåtna på boendet.

Hur mycket kostar det att parkera vid New Sauna! St Paul, Mall of America, Spacious, Pool Table, Foosball Table?

Parkering är tillgänglig på boendet.

Vilka är incheckningstiderna för New Sauna! St Paul, Mall of America, Spacious, Pool Table, Foosball Table?

Incheckning börjar 17.00.

Vilken utcheckningstid gäller för New Sauna! St Paul, Mall of America, Spacious, Pool Table, Foosball Table?

Utcheckning sker senast klockan 09.00.

Var ligger New Sauna! St Paul, Mall of America, Spacious, Pool Table, Foosball Table?

Semesterbostad i Battle Creek ligger 3,4 km från Historic Mounds Theatre och 4,3 km från Mississippifloden. Grand Casino Arena och M Health Fairview Woodwinds Hospital ligger också mindre än en mil härifrån.

Recensioner

8,6

Fantastiskt

Recensioner visas i kronologisk ordning och har, om inget annat anges, genomgått en gransknings- och verifieringsprocess.
Läs merÖppnas i ett nytt fönster
10 - Fantastiskt i betyg. 5 av 7 recensioner
8 - Bra i betyg. 0 av 7 recensioner
6 - Okej i betyg. 1 av 7 recensioner
4 - Dåligt i betyg. 1 av 7 recensioner
2 - Väldigt dåligt i betyg. 0 av 7 recensioner

9,0/10

Renlighet

9,0/10

Incheckning

8,4/10

Kommunikation

9,0/10

Läge

8,4/10

Annonsens riktighet

Recensioner

Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet
Spacious, clean and ideally located. Comfortable beds too.
Bodde här 9 nätter i december 2025
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

St Paul stay

Great location and accommodations!
Bodde här 3 nätter i december 2023
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Great stay and great communication

Lots of space! Easy to get to and easy to get to anywhere in the city from. Communication with owner was awesome. Definitely will stay there again.
Bodde här 2 nätter i februari 2024
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

My sons wedding

This was a perfect spot for my family and I. The location was great, only 4 minutes away from my sons house. A great stocked kitchen with all your cooking needs. Everything was very clean. Communication with the property owners was very prompt. We would definitely come back
Bodde här 3 nätter i maj 2024
Verifierad recension

4/10 Dåligt

Gillade: Renlighet och plats
Gillade inte: Kommunikation
me and my group stayed here for 5 days and we were all very excited for it. while the house was clean and safe there was multiple things that bothered me and my group. First: The communication from the hosts were not great and would take almost 2 days to respond to messages while we were staying there. I had a few questions regarding the house before arriving to the house and messaged them 2 months before our stay and got no answer and had to have Vrbo costumer service to call the host to even get a response from them. paid 60 for a damage fee and still was asked to pay 5 for a broken bowl? all the pillows were hard, flat and uncomfortable to sleep on. wanted a page in the welcome binder explaining on how to use the sauna. expectes to have more extra toilet paper, especially 16 people. no extra paper towels, had to go out and buy more. The sink in the kitchen has a garbage disposal that doesn't work/ turn on and also didn't function as a drain as it would clog everytime someone turned the water on. The toilet on the second floor leaks water all over the floor behind it. the water pressure so weak that when someone was showering and any of the toilets were flushed it was like the shower just turned off on them. Dishwasher did not work, ended up having to hand wash everything and used it as a drying rack. The linen closet also says there was supposed to be a first aid kit in there and we could not locate it anywhere in the house. swing set unstable. bad for the amount paid.
Bodde här 4 nätter i augusti 2026
Svar från VrboOwner 15 sep. 2026
Hi, we are sorry our rental did not meet your expectations. None of these complaints were made during your stay or after. You had asked to pay for the broken bowl and we sent the replacement fee. The fee was to replace and restock. We always communicated within 24 hours and have proof on our end of this. Basically everything mentioned in the review could have been resolved if communicated during your stay. We will still check on all concerns mentioned as none of these were brought to our attention until we were able to see your review and groups we have hosted after yours have not expressed any of these concerns listed. Unfortunately we believe this is a retaliation review as you had a medical emergency, sounds like unexpected financial issues. Because, none of this huge compliant list was ever addressed during your stay.
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation och annonsens riktighet

Family reunion

Fit the billAdults and kids had a great time.Enough private space along with ample room for kids to play within. Suggestion- my husband noticed that the outside AC unit should be cleaned for better efficiency . Also the microwave part did fit. We installed it and it worked. They sent two, the extra one is on the kitchen counter.
Bodde här 7 nätter i juli 2025
Verifierad recension

6/10 Okej

Gillade: Incheckning
Gillade inte: Annonsens riktighet
They say you can’t believe everything you read, and in this case that is true . The moment we pulled up in front of the house I was disappointed. The shrubs were so over grown You couldn’t even see the door. The yard was in terrible shape. We got up to the door and the code wasn’t in, but that’s OK. she put it in a few minutes later. Got inside and it was dated not up to standards code wise. It did sleep sixteen but mostly shared rooms and only 2 showers The beds were fine. also, when we walked in, they had air fresheners plugged in and it smelled terrible I had to unplug them all because they were a sickening smell. The basement did have an odor. The listing says it’s close to the mall of America and the airport which in my opinion is not true it was 25 minutes to each of those I think of being close like 10 minutes. Also, the biggest disappointment was the sauna. It was a wood-burning sauna and takes about an hour to heat up and I text the owner and she said they didn’t provide the wood. I could go to the store and buy wood . It’s about 10 a bundle .They need to advertise that it is wood burning and you have to get your own wood. The neighborhood was fine. I was just disappointed expected More for the money l paid.
Front of house
Back of house
Sauna
Back yard
Bodde här 4 nätter i oktober 2025
Har du några förslag på hur vi kan förbättra sidan?Ge feedback