Luxury corporate apartments and rooms in Monrovia- Marshall with WiFi, AC, Pool

Fotogalleri för Luxury corporate apartments and rooms in Monrovia- Marshall with WiFi, AC, Pool

Vardagsrum
Interiör
Restauranger
Pool
Terrass/Patio

Recensioner

2,0 av 10,

Höjdpunkter

  • Avkoppling i fokus
    Högsta betyg för komfort – här känner sig gästerna som hemma.
  • Upptäck sevärdheter i närheten
    Nära till Hotel Ducor

Populära bekvämligheter

  • Luftkonditionering
  • Torktumlare
  • Internet
  • Tvättmaskin

Utforska området

Se på karta
Monrovia, Margibi
  • Place, First United Methodist Church
    ‪4 min till fots‬
  • Place, National Museum of Liberia
    ‪6 min till fots‬
  • Place, TM shoppingcenter
    ‪14 min till fots‬

Rum och sängar

1 sovrum (sovplats för 7)

Sovrum 1

1 kingsize-säng och 1 queensize-säng

Vardagsrum 1

1 spjälsäng

1 badrum

Badrum 1

Tvål · Handdukar tillhandahålles · Badkar eller dusch · Bubbelbadkar

Ytterligare utrymmen

Antal vardagsrum

Lägg till datum för priser

Liknande boenden

Om området

Monrovia

denna lägenhet ligger i Monrovia. Vackra naturupplevelser kan du få i området kring PHP Unification Park och Ce Ce Beach, och National Museum of Liberia och Liberian National Museum tillhör de kulturella höjdpunkterna.
Karta
Monrovia, Margibi

I närheten

  • First United Methodist Church - 4 min till fots - 0.4 km
  • National Museum of Liberia - 6 min till fots - 0.5 km
  • Masonic Temple - 12 min till fots - 1.1 km
  • TM shoppingcenter - 14 min till fots - 1.2 km
  • Antoinette Tubman Stadium - 15 min till fots - 1.3 km

Restauranger

  • ‪Kaldi's Coffee - ‬4 min med bil
  • ‪Mama Susu Restaurant - ‬15 min till fots
  • ‪The Eatery - ‬3 min med bil
  • ‪Sajj House - ‬5 min med bil
  • ‪Riverside Bar & Restaurant - ‬9 min med bil

Vanliga frågor och svar

Är Luxury corporate apartments and rooms in Monrovia- Marshall with WiFi, AC, Pool husdjursvänligt?

Nej, husdjur är inte tillåtna på boendet.

Hur mycket kostar det att bo på Luxury corporate apartments and rooms in Monrovia- Marshall with WiFi, AC, Pool?

Enligt uppgifter från den 29 okt. 2026, startar priserna från 644 kr för en natts vistelse för två vuxna på Luxury corporate apartments and rooms in Monrovia- Marshall with WiFi, AC, Pool den 4 mars 2027, inklusive skatter och avgifter. Priset baseras på det lägsta priset per natt som hittats under det senaste dygnet för vistelser under de 30 kommande dagarna. Priserna kan ändras. Välj datum för att få rätt priser.

Vilka är incheckningstiderna för Luxury corporate apartments and rooms in Monrovia- Marshall with WiFi, AC, Pool?

Incheckning börjar 12.00.

Vilken utcheckningstid gäller för Luxury corporate apartments and rooms in Monrovia- Marshall with WiFi, AC, Pool?

Utcheckning sker senast klockan 12.00.

Var ligger Luxury corporate apartments and rooms in Monrovia- Marshall with WiFi, AC, Pool?

Denna lägenhet i Monrovia ligger tio minuters promenad från First United Methodist Church, National Museum of Liberia och Centennial Pavilion. Masonic Temple och TM shoppingcenter ligger också en kvarts promenad härifrån.

Recensioner

2,0
Recensioner visas i kronologisk ordning och har, om inget annat anges, genomgått en gransknings- och verifieringsprocess.
Läs merÖppnas i ett nytt fönster
10 - Fantastiskt i betyg. 0 av 1 recensioner
8 - Bra i betyg. 0 av 1 recensioner
6 - Okej i betyg. 0 av 1 recensioner
4 - Dåligt i betyg. 0 av 1 recensioner
2 - Väldigt dåligt i betyg. 1 av 1 recensioner

8,0/10

Renlighet

10/10

Incheckning

2,0/10

Kommunikation

2,0/10

Läge

2,0/10

Annonsens riktighet

Recensioner

Verifierad recension

2/10 Väldigt dåligt

Gillade: Renlighet och incheckning
Gillade inte: Kommunikation, plats och annonsens riktighet
Pro-1. Places, clean, attractive, cozy 2. The staff was fairly nice. However…Cons- OMG. 1. False advertisement, there’s no pool, a kitchen but noway to cook! Host INSISTED me to pay for my own cooking fuel and COAL & everything else! Very very penny pitching cheap host that does not know how to conduct a business and customer service 2. To get to the property it was unsafe and very Dark n scary. One had to drive or walk for long American alley blocks to get to the property. 3. The accommodations were terrible, no place to put your clothes to sit no trash can. The owner wanted to make deals because he didn’t want to lose money to accommodate his guests. There is no pool as advertisedso if you’re looking for someplace to swim, the pool is NOT AVAILABLE , nor is kitchen and there is nowhere to wash your clothes. The electricity goes out you’re screwed because their generator doesn’t work or just too cheap to turn it on. So if you use the restroom, you would have to just be and poop facility until the electricity comes back on or if you’re on your Internet you’re done. 3. One of the staff had a baby that she left to go do whatever so this little infant wandered around knocking at peoples doors early in the morning, requesting attention and food. It was heartbreaking. 4. You cannot sleep because they blast music morning noon night midnight terrible music at that. 5. The host has a vehicle very nice vehicle that doesn’t work and he tries to overcharge you to use his vehicle.
Fake pool
Bodde här 7 nätter i oktober 2025
Svar från VrboOwner 15 okt. 2025
Thanks for sharing your perspectives, Ismael. We certainly regret your impression of our property, and would take note of your comments. However, the pool, as you were told, is under construction. You were notified and offered a courtesy ride from the airport (free of charge). Additionally, we provided you with a kitchen, but you insisted that we give you everything free of charge. I hope you understand that this is a business, and the facility did not promise you, nor any guests, free meals, a vehicle, fuel/ gas for cooking, nor a free detergent or soup to wash your clothing. Moreover, our Ad does not promise anyone a free ride or vehicle, Sir. It is unfortunate that you 40$ a night, you were expecting to have everything else free. Sadly, you destroyed/ broke our bathroom, took away personal items, and left the premises without paying for those broken items/ services. Worst of all, one of our female staffers complained of being sexually assaulted/ harassed by you, and this is legally unacceptable, Sir. Overall, you (Ismael), we regret doing business with you, and you are no longer authorized to rent or visit any of our properties.    
Har du några förslag på hur vi kan förbättra sidan?Ge feedback