Semesterbostäder i Wellington

Vi hittade 617 semesterbostäder – ange dina datum för att se vilka som är lediga

dina nuvarande månader är May 2024 och June 2024.
maj 2024
juni 2024
Upptäck ett urval med 11 semesterboenden och andra alternativ i Wellington som passar perfekt för din resa. Semesterboenden kan erbjuda bekvämligheter som passar perfekt för dig, dina vänner och ditt husdjur, till exempel wi-fi och en pool. Vad du än letar efter kan du boka ett boende som uppfyller alla gästers behov, inklusive alternativ som är tillgänglighetsanpassade eller rökfria.

Hitta boenden i din stil

  • Tryggt och säkert
    Med vår garanti för trygg och säker bokning får du stöd dygnet runt
  • Mer kvalitetstid
    Hela processen är enkel och trevlig - från bokning till vistelse
  • Lika bekvämt som hemma
    Njut av fullt utrustade kök, tvättmöjligheter, pooler, trädgårdar och mer
  • Mer för mindre
    Större ytor, mer privatliv, fler bekvämligheter - mer värde

Vanliga frågor och svar

Vilka är de bästa semesterboendena i Wellington?

En romantisk weekend med din älskling, en stor familjeresa eller lite egentid – oavsett hur din semester i Wellington ser ut har vi ett boende som passar helt perfekt. Här kommer några uppskattade alternativ som du kan titta närmre på:

  • Ett smart sätt att försäkra att du får en semester värd att minnas är att välja ett lyxboende. Det är där "In The Heart Of Breckenridge Views And Hot Tub" kommer in i bilden. En eldstad och en balkong är bara några av bekvämligheterna i toppklass du kan räkna med på detta eleganta semesterboende 0,1 kilometer utanför centrala Wellington.
  • Du kan naturligtvis ha en lyckad semester utan att vara tvungen att betala så mycket. "Aurum Condo - New Downtown Condo W" är ett ekonomiskt alternativ som kan passa perfekt. Detta boende ligger ungefär 1 kilometer från Wellington och erbjuder en ugn, gratis höghastighetsinternet samt alla andra nödvändigheter.

Använd sökfältet högst upp på sidan för att hitta ännu fler alternativ och boka det perfekta semesterboendet i Wellington för dig.

Vilka är de högst rankade semesterboendena för en weekendresa till Wellington?

På Vrbo tycker vi att helgen är till för att ha kul. Boka något av dessa semesterboenden och ge dig iväg på en weekendresa till Wellington för att utforska alla härliga saker att se och göra i trakten:

  • "Luxury With Mountain Views + Hot Tub + Close To Downtown" är ett populärt alternativ cirka 1 kilometer väster om centrala Wellington. Här behöver du inte åka långt för att hitta oförglömliga upplevelser. Om du lämnar semesterboendet kan du stanna till vid sevärdheter som Pioneer Village Museum och Shrine Pass, och nöjesfyllda aktiviteter som snowboardåkning och aktiviteter med flotte förgyller din tillvaro.
  • Ett annat lockande alternativ är att packa upp väskorna på "Aspen Grove Chalet: Private Hot Tub". Boendet ligger runt 1 kilometer nordväst om Wellington, och här kan du roa dig med aktiviteter som skidåkning och vattenskidåkning. Föredrar du sightseeing? Då kan du göra en avstickare till Sylvan Lake State Park eller Peak 8 SuperConnect Lift.

Vilka är de bästa boendena för en romantisk weekend i eller nära Wellington?

Inget säger ”jag älskar dig” på ett bättre sätt än en romantisk weekend tillsammans. Om du vill tillbringa några nätter borta med din älskling, har vi några romantiska boenden i och omkring Wellington som kommer att öka era hjärtslag.

  • Smit iväg en fredag för några romantiska nätter på "In The Heart Of Breckenridge Views And Hot Tub". Boendet ligger ungefär 0,1 kilometer från Wellington, och har många trevliga detaljer som till exempel en eldstad och en balkong.
  • Ni kan annars tillbringa helgen med att njuta av varandras sällskap på "Rustic Elegance - Walk To Main And Mountain Views", cirka 1 kilometer från Wellington. En bastu och en eldstad ger rätt stämning.

Vilka är de bästa stora semesterboendena för grupper i eller nära Wellington?

Ta dig en titt på följande stora semesterboenden i och i närheten av Wellington så slipper du lämna någon hemma:

  • Utmärkta bekvämligheter som en eldstad och en grill gör "Luxury + Hot Tub + Close To Downtown" till en favorit bland grupper. Det stora semesterboendet har 6 sovrum och plats till 16 personer. Här är du runt 1 kilometer nordväst om Wellington.
  • Bjud in upp till 18 av dina bästa vänner till "Elegant With Views + Hot Tub + Close To Gondola" och fyll boendet med skratt. Det här populära alternativet har 8 sovrum och ligger cirka 1 kilometer väster om Wellington. Här finns en mängd bekvämligheter som roar större grupper, till exempel en grill och en eldstad.

Vilka är de bästa husen med pool att hyra i eller i närheten av Wellington?

En inbjudande pool bjuder på flera timmar av roliga aktiviteter för personer i alla åldrar, med allt från lekar som pirater till lata eftermiddagsdopp. Bli hela familjens favoritperson genom att boka något av dessa hus med pool i Wellington:

  • I toppen av vår lista över semesterboenden med pool finner du "New Hot Tub Spacious Luxury Mountain House Private Everything". Familjer på semester kan känna sig som hemma, med utmärkta bekvämligheter som tennisbanor och en eldstad.
  • Ett annat alternativ är "Historic Dist 4 Bedroom House, 3 Blocks From Main Street With Private Hot Tub". Det finns mycket att älska på det här boendet utöver poolen, till exempel en utomhuseldstad och en eldstad.

Vilka är de bästa stora och familjevänliga semesterboendena i Wellington?

Alla sammankomster med familjen bör vara minnesvärda. Oavsett om du planerar ett actionfyllt äventyr med barnen eller ett efterlängtat släktkalas erbjuder dessa familjevänliga semesterboenden i Wellington tillräckligt med plats för att alla ska ha det bra:

  • Samla hela familjen på "6 Bedrooms Home With Mountain Views", som har 7 sovrum med totalt 16 sängplatser. Det här boendet ligger 1 kilometer väster om Wellington och inkluderar bekvämligheter som en första hjälpenlåda och en grill.
  • "7 Bedroom, 7 Parking Places, Centrally Located On Main Street Next To Gondola" är ett annat bra alternativ. Boendet ligger runt 1 kilometer väster om Wellington och erbjuder 7 sovrum med plats för så många som 16 personer. Några av bekvämligheterna är en köksö och en tv.

I området finns det gott om familjevänliga saker att se och göra för dig som har hoppats på att få se de lokala höjdpunkterna. Du kan börja med Old Faithful, Pikes Peak eller Denver Zoo.

Finns det semesterboenden med eldstad i eller nära Wellington?

Choklad, vetekex, marshmallows och en lägereld är de fyra ingredienserna som krävs för att skapa en läcker godbit och härliga semesterminnen. Om du vill lyssna till ljudet av en knastrande eldstad bör du ta en titt på dessa boenden i eller nära Wellington:

  • Slå dig ner med nära och kära runt brasan på "Bear Peak Lodge - 1 Mile To Gondola And Great Views". En eldstad och en trädgård är några andra bekvämligheter som finns här.
  • Få till en ordentlig glöd och njut sedan av den avslappnade atmosfären på "Family - Friendly Ski Vacation Home". På detta inbjudande ställe hittar du även en grill och museer i närheten.

Fler alternativ för semesterboenden