Semesterbostäder i Ramrod Key

Vi hittade 687 semesterbostäder – ange dina datum för att se vilka som är lediga

dina nuvarande månader är May 2024 och June 2024.
maj 2024
juni 2024
Upptäck ett urval med 49 semesterboenden och andra alternativ i Ramrod Key som passar perfekt för din resa. Oavsett om du bor på ett av våra semesterboenden med hela familjen eller bara ditt husdjur kan du räkna med de bästa bekvämligheterna för att må bra med personerna du gillar bäst, till exempel wi-fi och en eldstad. Du kommer säkert kunna hitta ett boende med allt som behövs, inklusive alternativ som är tillgänglighetsanpassade eller rökfria.

Hitta boenden i din stil

  • Tryggt och säkert
    Med vår garanti för trygg och säker bokning får du stöd dygnet runt
  • Mer kvalitetstid
    Hela processen är enkel och trevlig - från bokning till vistelse
  • Lika bekvämt som hemma
    Njut av fullt utrustade kök, tvättmöjligheter, pooler, trädgårdar och mer
  • Mer för mindre
    Större ytor, mer privatliv, fler bekvämligheter - mer värde

Åk till Ramrod Key och upplev dess underhållning

Besök Ramrod Key och njut av dess underhållning och andra intressanta upplevelser. Den här staden har både romantisk stämning och vänliga invånare, och den är berömd för sina dykningsmöjligheter, sin snorkling och sina barer. Vad sägs om att boka en semesterbostad för nästa resa med familjen, din partner eller dina vänner? Många boenden erbjuder större utrymme samt kök och tvättmöjligheter.

Aktiviteter och attraktioner i och omkring Ramrod Key

Letar du efter populära sevärdheter och aktiviteter medan du är här? Lämna din semesterbostad för att upptäcka allt som gör Ramrod Key till en unik semesterdestination. Dessa är några av de populäraste attraktionerna som du kan upptäcka, alla inom fem mil från centrum:

  • Key West Visitors Center (7,3 km)
  • Blue Hole (5,7 km)

Upptäck det naturliga landskapet i Ramrod Key

Oavsett om du är en aktiv resenär eller bara vill insupa landskapet finner du den perfekta kulissen för din semester i Ramrod Key. Här är några av områdets anmärkningsvärda landskapselement, alla inom fem mil från stadskärnan:

  • Upper Sugarloaf Key (11,4 km)
  • Looe Key National Marine Sanctuary (12,6 km)
  • Loggerhead Beach (13,5 km)
  • Calusa Beach (13,6 km)
  • Florida Keys Beaches (15,3 km)
  • Bahia Honda State Park (15,3 km)

Transportalternativ till och omkring Ramrod Key

Den närmsta flygplatsen är Key West, FL (EYW-Key West Intl.), som ligger 36,5 km från stadskärnan. Om du inte hittar ett flyg som passar dina resplaner kan du också flyga till Marathon, FL (MTH-Florida Keys Marathon), som ligger 37,3 km bort.

Vanliga frågor och svar

Vilka är de bästa semesterboendena i Ramrod Key?

Vi erbjuder semesterboenden i Ramrod Key som passar alla sorters gäster, från familjevänliga hus till romantiska stugor. De här eftertraktade alternativen kan utlova en otrolig vistelse:

  • Ibland duger inget annat än det allra bästa, och då passar det fint att boka en vistelse på "Snowscape - Clean And Tropical 3". Detta lyxalternativ ligger omkring 1 kilometer från Ramrod Key och ståtar med en trädgård samt en veranda.
  • Har du en lite mindre budget att jobba med? För ett plånboksvänligt pris kan du spendera din semester på "Brand New Hot Tub June 2022 Aboard Houseboat Haven" i en inbjudande omgivning. Boendet ligger runt 35 kilometer utanför Ramrod Key och erbjuder bland annat en grill och en strand i närheten.

Använd sökfältet högst upp på sidan för att hitta ännu fler alternativ och boka det perfekta semesterboendet i Ramrod Key för dig.

Vilka är de högst rankade semesterboendena för en weekendresa till Ramrod Key?

Lämna arbetet på fredagen och släpp all stress. Om du ser fram emot lite nöje och avkoppling bör du ta en titt på dessa boenden, som passar helt perfekt för en weekendresa till Ramrod Key.

  • Tillbringa din semester på "Water Front Home. Direct Deep Water Access With Private Pool", som ligger omkring 2 kilometer sydöst om centrala Ramrod Key. Här väntar både naturen och äventyr alldeles utanför dörren. Du kan exempelvis ägna dig åt snorkling och fiske eller bege dig till sevärdheter som Shark Key och Sunset Park Beach.
  • Ett annat bra alternativ är att packa upp dina väskor på "Private House Facing The Ocean With Heated Pool". Boendet ligger cirka 2 kilometer sydöst om Ramrod Key, och här kan du exempelvis testa aktiviteter som segling och vindsurfing. Gillar du sightseeing? Då kan du besöka The Turtle Hospital eller Sombrero Beach.

Vilken är den bästa platsen att bo om du vill hyra ett hus en helg i eller nära Ramrod Key?

Det finns inget bättre än en spontan resa för att höja energinivåerna. Om du letar efter den idealiska platsen för att hyra ett hus en helg i eller omkring Ramrod Key, ska du titta på Breezeswept Beach Estates. Området vid havet ligger ungefär 1 kilometer öster om Ramrod Key och är en utmärkt destination för en kort semester.

Vilka är de bästa stora semesterboendena för grupper i eller nära Ramrod Key?

Vare sig du vill boka ett stort semesterboende i eller i närheten av Ramrod Key för en släktträff eller en årsdag hjälper vi dig att hitta något som passar dina behov. Här är ett par av våra främsta boenden:

  • "Luxury Living In Paradise 5 Bedrooms" har 5 sovrum, så du kan räkna med att det är gott om plats. Boendet ligger cirka 35 kilometer öster om Ramrod Key, och alla i gruppen kommer att uppskatta de härliga bekvämligheterna, som museer i närheten och en pool.
  • "All Together Now @ Old Town Three Homes And Pools + Last Key Services" är ytterligare ett alternativ för större grupper. Boendet har 13 sovrum och ligger runt 40 kilometer väster om Ramrod Key. En pool och museer i närheten är bara ett par av bekvämligheterna som du kan vänta dig här.

Vilka är de bästa husen med pool att hyra i eller i närheten av Ramrod Key?

En lockande pool är ofta ett måste när du ska välja boende för resan, speciellt om barnen ska med. Kika på dessa hus med pool i Ramrod Key:

  • Ge dina nära och kära en minnesvärd vistelse på "Beautiful House On Canal - Atlantic Side". Det finns mycket att uppskatta på detta semesterboende utöver poolen, som en ugn och gratis wi-fi.
  • Du skulle också kunna spendera din semester på "Conch House Oceanfront Home With Pool And Sea Wall For Boat". Tillsammans med den uppfriskande poolen gör en pool och museer i närheten vistelsen extra trevlig.

Ramrod Key har ett tropiskt savannklimat med en snittemperatur mellan 30 ºC och 30 ºC på sommaren. Men du behöver naturligtvis inte vänta till sommaren för att åka hit. Du kan använda sökrutan längst upp på sidan och justera dina filter för att få fram ett helt perfekt semesterboende i Ramrod Key och börja smida planer inför din resa vilken årstid som helst.

Vilka är de bästa stora och familjevänliga semesterboendena i Ramrod Key?

Alla stunder med familjen bör vara värda att minnas. Oavsett om du planerar ett actionfyllt äventyr med barnen eller en släktträff erbjuder dessa stora och familjevänliga semesterboenden i Ramrod Key tillräckligt med utrymme för att alla ska trivas:

  • Omkring 19 kilometer väster om Ramrod Key ligger "Waterfront Home With Open Water View", som erbjuder 3 sovrum samt 8 sovplatser. På boendet finns dessutom flera bekvämligheter, som en grill och handdukar.
  • "P01 - 130 Mockingbird" är ett annat populärt alternativ bland familjer. Boendet ligger omkring 35 kilometer öster om Ramrod Key och har 3 sovrum med plats för 8 personer. Några av bekvämligheterna är kaffe- och tebryggare och ett kylskåp.

I området finns många familjevänliga sevärdheter för dig som har hoppats på att få se de lokala höjdpunkterna. Du skulle kunna börja med Universal Studios Florida™, Dollywood eller National Aquarium in Baltimore.

Finns det semesterboenden med eldstad i eller nära Ramrod Key?

Marshmallows, kex, choklad och en lägereld är alla fyra ingredienser som krävs för att skapa ett gott mellanmål och otroliga semesterminnen. Om du vill höra ljudet av en sprakande eldstad bör du kika på dessa boenden i eller nära Ramrod Key:

  • Umgås med familjen runt den flammande brasan på "Oceanfront Rental With Heated Pool". En grill och en pool är två andra bekvämligheter som finns här.
  • Få igång lågorna ordentligt och njut sedan av den avslappnade stämningen på "Cozy Chalet With Terrace And Private Patio In Gated Resort With Amenities". På detta inbjudande boende hittar du även en pool och en grill.

Fler alternativ för semesterboenden