Semesterbostäder i Cearra Del Ray

Vi hittade 590 semesterbostäder – ange dina datum för att se vilka som är lediga

dina nuvarande månader är May 2024 och June 2024.
maj 2024
juni 2024
Upptäck ett urval med 6 semesterboenden och andra alternativ i Cearra Del Ray som passar perfekt för din resa. Oavsett om du ska resa med din familj, dina vänner eller ditt husdjur erbjuder ett semesterboende alla bekvämligheter som behövs för att du ska kunna ta det lugnt med dem du gillar allra mest, som parkering och tv. Vad du än är ute efter kan du få tag i ett boende som uppfyller alla gästers behov, inklusive alternativ som är tillgänglighetsanpassade eller rökfria.

Hitta boenden i din stil

  • Tryggt och säkert
    Med vår garanti för trygg och säker bokning får du stöd dygnet runt
  • Mer kvalitetstid
    Hela processen är enkel och trevlig - från bokning till vistelse
  • Lika bekvämt som hemma
    Njut av fullt utrustade kök, tvättmöjligheter, pooler, trädgårdar och mer
  • Mer för mindre
    Större ytor, mer privatliv, fler bekvämligheter - mer värde

Vanliga frågor och svar

Vilka är de bästa semesterboendena i Cearra Del Ray?

Vrbo kan presentera semesterboenden i Cearra Del Ray för alla sorters gäster, från familjevänliga hus till romantiska stugor. De här eftertraktade alternativen kan utlova en otrolig vistelse:

  • Ett fiffigt sätt att se till att semestern verkligen blir minnesvärd är att välja ett riktigt lyxboende. "The Sunrise Beach Home" är ett utmärkt exempel. En pool och en ismaskin är bara några av de härliga bekvämligheterna du kan räkna med på detta eleganta semesterboende 0,1 kilometer utanför centrala Cearra Del Ray.
  • Du behöver förstås inte ha ett överfullt bankkonto för att kunna åka på semester. "Oceanview 22 D - 2nd Floor" är ett bra alternativ för dig som har en budget att tänka på. Det här boendet ligger cirka 1 kilometer utanför Cearra Del Ray och erbjuder en pool samt en grill.

Använd sökfältet högst upp på sidan för att hitta ännu fler alternativ och boka det perfekta semesterboendet i Cearra Del Ray för dig.

Vilka är de högst rankade semesterboendena för en weekendresa till Cearra Del Ray?

Lämna arbetet på fredagskvällen och släpp all stress. Om du längtar efter lite avkoppling och nöje gör du rätt i att kika på dessa semesterboenden, som passar alldeles utmärkt för en weekendresa till Cearra Del Ray.

  • "Wrap - Around Oceanfront Views From This Corner Condo Best Nsb Location" ligger 1 kilometer sydöst om centrala Cearra Del Ray och är ett populärt alternativ bland resenärer som tycker om imponerande natur och spännande äventyr. I området kan du uppleva sevärdheter som Palm Harbor Golf Club och Spring Hammock Preserve och sedan roa dig med aktiviteter som surfing och boogie boarding eller snorkling.
  • Ett annat bra alternativ är att packa upp bagaget på "Luxurious Retreat By The Sea Best Oceanfront Views And Coastal Decor In Nsb". Semesterboendet ligger cirka 1 kilometer sydöst om Cearra Del Ray, och här kan du bland annat testa aktiviteter som kajakpaddling och aktiviteter med flotte. Föredrar du sightseeing? Då gör du rätt i att besöka Harry P. Leu Gardens eller Ocean Palm, golfbana.

Vilka är de bästa boendena för en romantisk weekend i eller nära Cearra Del Ray?

En romantisk weekend är ett perfekt sätt att ge ert förhållande nytt liv. Vare sig den tillbringas i en timmerstuga eller ett strandhus, kan du skämma bort din älskling under ett par avkopplande dagar på ett av dessa boenden i eller nära Cearra Del Ray:

  • Smit iväg en fredag för några nätter fyllda av passion på "The Sunrise Beach Home". Boendet ligger omkring 0,1 kilometer från Cearra Del Ray, och har gott om trevliga detaljer som till exempel en balkong och en strand i närheten.
  • Ni kan annars tillbringa resan men bubbel och kramar på "Lovely 2 Bedroom, Two - Bathroom House Steps From The Beach", ungefär 0,1 kilometer från Cearra Del Ray. En balkong och en strand i närheten underlättar för romantiken.

Vilka är de bästa stora semesterboendena för grupper i eller nära Cearra Del Ray?

Kika på dessa stora semesterboenden i och runt Cearra Del Ray så behöver du inte lämna någon hemma:

  • Utrymme, komfort och avskildhet erbjuds alltsammans på "Sandy Hoosier Beach House With Heated Pool". Upp till 12 gäster får plats på detta boende som har 4 sovrum, en grill och en trädgård. Det här är en favorit bland grupper runt 19 kilometer nordväst om Cearra Del Ray.
  • Inget är viktigare än att vara med människor du älskar, och "Seas The Day - Week Or Month - On Ormond Beach With Pool And Ocean Views" gör det enkelt. Det här alternativet ligger 45 kilometer nordväst om Cearra Del Ray, och så många som 12 gäster får plats i semesterboendets 4 sovrum. Solstolar och en grill är några av de olika bekvämligheter som erbjuds här.

Vilka är de bästa husen med pool att hyra i eller i närheten av Cearra Del Ray?

Att ha tillgång till en pool är alltid en bonus på semestern, framför allt om du har barnen med dig. Roa dig i vattnet dagarna i ända i något av dessa hus med pool i Cearra Del Ray:

  • Packa dina favoritbadkläder och boka din vistelse på "3 - Story Ocean View Beach House Only 1". Boendet bjuder dessutom på museer i närheten och solstolar.
  • Annars kan du boka "Adorable 3 Bed, Two Bath House Close To The Beach And Flagler Ave" och tillbringa tiden vid poolen. En grill och parkeringsalternativ är fler detaljer som du och familjen kommer att hitta på det här boendet.

Vilka är de bästa stora och familjevänliga semesterboendena i Cearra Del Ray?

Det är alltid roligare att dela speciella ögonblick med dina nära och kära. Oavsett om du håller på att planera en familjeresa eller firar något stort med dina bästa vänner har vi stora semesterboenden som uppfyller dina behov. Här är några av våra bästa alternativ i Cearra Del Ray:

  • Samla hela familjen på "Coastal Oasis At The Aruba", som har 3 sovrum med totalt 9 sängplatser. Detta boende ligger 17 kilometer nordväst om Cearra Del Ray och inkluderar bekvämligheter som sänglakan och ett kök.
  • "Newly Renovated Centrally Located House On A Corner Lot" är ett annat bra val för familjer. Boendet ligger ungefär 30 kilometer nordväst om Cearra Del Ray och erbjuder 3 sovrum med plats för 8 gäster. Några av de användbara bekvämligheterna är kaffe- och tebryggare och en tv.

Det finns gott om familjevänliga saker att se och göra i närheten som håller alla nöjda och glada. Universal Studios Florida™, Dollywood och National Aquarium in Baltimore bör vara högst upp på att göra-listan.

Finns det semesterboenden med eldstad i eller nära Cearra Del Ray?

Om du gillar tanken av att mysa runt en lägereld men inte är lika intresserad av själva ”läger”-känslan, är ett semesterboende med elstad precis vad du söker. Njut av samma bekvämligheter som hemma på något av dessa alternativ i eller nära Cearra Del Ray som har denna glödheta bonus:

  • På "Manicured Home And Pool House With Private Pool And Pool Spa" hittar du en trädgård, en grill och en eldstad. Plocka fram gitarren och sjung lite allsång, berätta en spökhistoria eller bara slappna av med vännerna på det här lockande boendet.
  • Få igång glöden ordentligt och njut av den fridfulla stämningen på "Ocean View 12 B - 1st Floor". På detta eftertraktade ställe hittar du även en pool och en grill.

Fler alternativ för semesterboenden

Andra har även sökt efter: