Foto av Ruth Herbert

Semesterbostäder i Aldersgate

Vi hittade 306 semesterbostäder – ange dina datum för att se vilka som är lediga

dina nuvarande månader är May 2024 och June 2024.
maj 2024
juni 2024
Upptäck ett urval med semesterboenden i Aldersgate som passar perfekt för din resa. Semesterboenden erbjuder bekvämligheter som passar perfekt för dig och familjen eller ditt husdjur, såsom parkering och en pool. Vad du än är på jakt efter kan du lägga vantarna på ett boende som uppfyller alla gästers behov, inklusive alternativ som är rökfria eller tillgänglighetsanpassade.

Hitta boenden i din stil

  • Tryggt och säkert
    Med vår garanti för trygg och säker bokning får du stöd dygnet runt
  • Mer kvalitetstid
    Hela processen är enkel och trevlig - från bokning till vistelse
  • Lika bekvämt som hemma
    Njut av fullt utrustade kök, tvättmöjligheter, pooler, trädgårdar och mer
  • Mer för mindre
    Större ytor, mer privatliv, fler bekvämligheter - mer värde

Vanliga frågor och svar

Vilka är de bästa semesterboendena i Aldersgate?

En romantisk weekend med din bättre hälft, en stor familjeresa eller lite tid på egen hand – oavsett hur din semester i Aldersgate kommer att se ut har vi ett semesterboende som passar helt perfekt. Här är några omtyckta alternativ som du kan titta närmre på:

  • Om du är på jakt efter en lyxig semestervistelse kommer du att trivas på "Still Life Barbican Executive". Detta boende ligger ungefär 1 kilometer från centrala Aldersgate och ståtar med härliga bekvämligheter som ett vardagsrum och en restaurangguide.
  • Naturligtvis behöver du inte ha ett bankkonto som svämmar över för att kunna ta semester. "2bedroom Penthouse With Terrace In The Heart Of Holborn" är ett utmärkt alternativ för dig som har en budget att hålla koll på. Boendet ligger omkring 1 kilometer utanför Aldersgate och kan erbjuda en balkong samt gratis höghastighetsinternet.

Använd sökfältet högst upp på sidan för att hitta ännu fler alternativ och boka det perfekta semesterboendet i Aldersgate för dig.

Vilka är de högst rankade semesterboendena för en weekendresa till Aldersgate?

En liten paus är ofta exakt vad som krävs för att ladda batterierna. Packa väskan och koppla av på ett av dessa semesterboenden för en weekendresa till Aldersgate:

  • Spendera din semester på "Luxury Tower Bridge 2bedroom - Apartment With Terrace", som ligger ungefär 3 kilometer sydöst om centrala Aldersgate. Här väntar både naturen och äventyr strax utanför dörren. Du kan exempelvis testa cykelutflykter och segling eller bege dig till sevärdheter som London Canal Museum och Cigarette Island Park.
  • Ett annat lockande alternativ är att packa upp dina väskor på "Guestready - Beautiful Flat For 2". Semesterboendet ligger cirka 3 kilometer nordväst om Aldersgate, och här kan du bland annat roa dig med aktiviteter som cykelutflykter och vandrings- och cykelturer. Föredrar du sightseeing? Då gör du rätt i att besöka Italian Gardens eller Island Gardens.

Vilka är de bästa stora semesterboendena för grupper i eller nära Aldersgate?

Ta dig en titt på följande stora semesterboenden i och runt Aldersgate så behöver du inte lämna någon hemma:

  • Du har gott om utrymme på "Mayfair Green Park Upto 22 Person 7bed B". Detta stora boende ligger runt 4 kilometer väster om Aldersgate och har 7 sovrum som totalt kan ta emot 16 gäster. Bland bekvämligheterna finner du museer i närheten och en ugn.
  • Inget är viktigare än att tillbringa tid med människor du älskar, och "Primrose Family Fun, By Veeve" gör det enkelt. Detta rymliga alternativ ligger 4 kilometer nordväst om Aldersgate, och så många som 12 reskamrater kan få plats i det här semesterboendets 6 sovrum. En trädgård och en grill är några av de olika bekvämligheter som erbjuds.

Vilka är de bästa stora och familjevänliga semesterboendena i Aldersgate?

Det är alltid roligare att dela speciella minnen med dina favoritpersoner. Oavsett om du planerar en familjeresa eller firar något stort med nära vänner har vi stora semesterboenden som passar perfekt. Här är två av våra bästa alternativ i Aldersgate:

  • Samla dina nära och kära på "Pass The Keys | Bright Spacious Modern 3bedroom In Great Location", som har 3 sovrum och 6 sovplatser. Detta boende ligger omkring 1 kilometer norr om Aldersgate och erbjuder trevliga bekvämligheter som en balkong och en diskmaskin.
  • "Framery Loft - Eclectic And Colourful Apartment In The Heart Of London" är ett annat populärt alternativ. Boendet ligger 2 kilometer nordöst om Aldersgate och erbjuder 3 sovrum med plats för så många som 6 personer. Några av de användbara bekvämligheterna är en diskmaskin och en smart-tv.

Det finns gott om familjevänliga saker att se och göra i området som håller alla nöjda och glada. Buckingham Palace, Tower Bridge och Piccadilly Circus bör vara längst upp på schemat.

Finns det semesterboenden med eldstad i eller nära Aldersgate?

Om du tycker om tanken av att mysa runt en lägereld men inte är lika sugen på själva ”läger”-känslan, är ett semesterboende med elstad helt rätt för dig. Njut av hemmets alla bekvämligheter på något av dessa alternativ i eller nära Aldersgate som erbjuder denna glödheta detalj:

  • Sjung, umgås och skratta med vänner och familj runt eldstaden på "Still Life Barbican Executive". På det här semesterboendet hittar du även andra praktiska bekvämligheter, som en ugn och en restaurangguide.
  • Ett annat alternativ är att slappna av fullständigt bredvid de dansande lågorna på "Pass The Keys | Bright Spacious Modern 3bedroom In Great Location". När du inte laddar batterierna vid eldstaden kan du dra nytta av praktiska bekvämligheter som en balkong och en ugn.

Fler alternativ för semesterboenden

Andra har även sökt efter: