Island South 27 - 2 værelses to bad havudsigt condo

Billedgalleri for Island South 27 - 2 værelses to bad havudsigt condo

En toetagers bygning med balkon, græsplæne og palmer.
En flereetagers boligbygning med parkeringsplads, omgivet af grøn vegetation og udsigt til stranden.
En balkon med udendørs møbler, et bord og udsigt over kvarteret.
En stue med fjernsyn, ventilator, glasbord og havudsigt gennem en skydedør.
En rummelig stue med sofalounge, glasbord og loftventilator.

Anmeldelser

9,0 ud af 10.
Fantastisk

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Nær Fiesta Falls Mini-Golf

Populære faciliteter

  • Terrasse
  • Swimmingpool
  • Aircondition
  • Ladestander til elbil
  • Køleskab
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
St. Augustine, FL
  • Place, St. Augustine Beach
    ‪3 min. gang‬
  • Place, Fiesta Falls Mini-Golf
    ‪11 min. gang‬
  • Place, St. Johns County Ocean Pier
    ‪14 min. gang‬
  • Airport, St. Augustine, FL (UST-Northeast Florida Regional)
    ‪21 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (6 sovepladser)

Soveværelse 2

1 enkeltseng og 1 queensize-seng

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Områder

Terrasse eller gårdhave
Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

St. Augustine

Denne lejlighed befinder sig tæt på stranden i St. Augustine. Castillo de San Marcos National Monument og Lightner Museum er et par betydningsfulde seværdigheder, du kan aflægge et lille visit. Er du i shoppehumør, kan du med fordel kigge forbi St. George Street og St. Augustine Premium Outlets. Fiesta Falls Mini-Golf og St. Augustine Alligatorfarm Zoo Park er også et besøg værd. Benyt lejligheden til at udforske områdets muligheder for vandsport som svømning.
Kort
St. Augustine, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • St. Augustine Beach - 3 min. gang - 0.3 km
  • Cafe Eleven Restaurant & Catering - 8 min. gang - 0.7 km
  • Fiesta Falls Mini-Golf - 11 min. gang - 1.0 km
  • St. Johns County Ocean Pier - 14 min. gang - 1.2 km
  • Anastasia State Park - 6 min. kørsel - 5.4 km

Sådan kommer du rundt

  • St. Augustine, FL (UST-Northeast Florida Regional) - 18 min. kørsel

Restauranter

  • ‪McDonald's - ‬3 min. kørsel
  • ‪Crabby's Beachside - ‬13 min. gang
  • ‪Rita's Italian Ice & Frozen Custard - ‬13 min. gang
  • ‪Salt Life Food Shack - ‬15 min. gang
  • ‪Starbucks - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Island South 27 - 2 værelses to bad havudsigt condo en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Island South 27 - 2 værelses to bad havudsigt condo et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Island South 27 - 2 værelses to bad havudsigt condo?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Island South 27 - 2 værelses to bad havudsigt condo?

Indtjekning starter kl. 15.00.

Hvornår er udtjekning på Island South 27 - 2 værelses to bad havudsigt condo?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Island South 27 - 2 værelses to bad havudsigt condo?

Dette lejlighedskompleks ligger ved vandet, kun 2 km fra Cafe Eleven Restaurant & Catering og St. Augustine Beach. Derudover ligger Fiesta Falls Mini-Golf og St. Johns County Ocean Pier ca. 2 km derfra.

Anmeldelser

9,0

Fantastisk

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 9 af i alt 13 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 13 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 13 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 13 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 13 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

9,0/10

Overnatningsstedets tilstand og faciliteter

9,8/10

Indtjekning

9,2/10

Kommunikation

10/10

Området

9,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Family vacay

Great location and outdoor amenities. We were not in the condo a lot.
Overnattede 5 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Clean and great location.

The condo was well maintained l, clean and well stock with all the necessary items needed.
Overnattede 7 nætter i juni 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect getaway

It is a perfect location, very comfortable. It has exactly what you need. Communication was good, although I didn’t need much. It’s the perfect place for a beach getaway.
Overnattede 3 nætter i august 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Amazing exoerience

What an amazingly spacious comfortable condo. Home from home with everything you need from a holiday home. So close to the beautiful white sandy beach, yet the pool is set within lovely gardens where a good book, a cold drink and a good swim makes this condo perfect!
Overnattede 7 nætter i juni 2019
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
If I had to say anything that needed improvement t it would the beds. They were a bit uncomfortable.
Overnattede 11 nætter i august 2024
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation
First day I arrived I noticed the HVAC system wasn’t keeping pace, even with how hot it was outside. I’m familiar with the 10-15 * cooler than outside temp concept too but I could tell there was something wrong with the unit. Sir enough, I discovered (family of electricians and hvac personnel) that the outside fan motor was shutting off quickly after coming on to cool. Sunshine rental (mgmt company) pushed back at first saying it was just due to extreme heat until I provided evidence the unit needed to be serviced. The communication with sunshine after the hvac tech came out and said the whole unit needed to be replaced was very poor. Tried to contact them 3 separate times, last of which was to ask for a discount since I dealt with this for 3 days, and they never responded once. The last thing you want to deal with on a hot summer beach vacation is hvac. The master bed mattress was very bad. My back was messed up after sleeping on it for a week. Sad part is that the kitchen, and both bathrooms were remodeled so that was the good part. Master shower was clogged starting on day 1, maintenance promptly fixed that. I snagged a picture of the air filter on the hvac unit which was simply disgusting. I can’t begin to estimate when it was changed last. Unit felt dusty like it had been cleaned only in visible places. I won’t stay here again and will do my best to avoid sunshine rentals.
Overnattede 7 nætter i juli 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overall the unit was fine. There was an issue with heavy rain and pouring in the second bedroom and making a real mess, thankfully only 2x in 10 days and we didn’t need that room. I would recommend the shower curtain in walk in shower be replaced, very moldy at bottom.
Overnattede 10 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Excellent Condo!

Condo was perfect for a week at surf camp. Beautifully updated, huge balcony, property was very well maintained including the pool. Easy beach access to the part of st augustine that you do not drive on. We will come back!
Overnattede 5 nætter i juli 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great location

Very well kept.
Overnattede 7 nætter i april 2022
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Lovely beach condo

It was very peaceful and delightful to stay at a nice beach condo with a Oceanview clean atmosphere everybody was really nice and enjoyable stay
Overnattede 30 nætter i december 2021
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect rental - planning our next stay

This was by far the perfect rental for my family and we are already planning our next stay. There is a terrible review of this property written just before us and..... we had the complete opposite experience! That review was clearly written by someone who went out of their way to be petty and cruel. We have nothing but positive words to say and fell in love with this rental. DISCLAIMER: this is an older property built in 1983 that has been renovated many times over the years. You can tell it was updated for the year 2020 and what you see in the pictures is what you get! We experienced absolutely ZERO problems and are already talking about re-booking this home again in the coming months. SUMMARY: If you are expecting something 100% brand new then you will not fall in love with this location. However if you expect to rent a location that has been modernized, photo accurate and clean..... you will have a great experience. We 100% recommend this location and will happily rent here again.
Overnattede 3 nætter i oktober 2021
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed

Not what the pictures showed

The unit was well appointed in the kitchen - plenty of silverware, dishes, pots & pans. Dishes were chipped, silverware and pots and pans dirty. Had to wash everything. The furniture was old and falling apart. The beds and linens were horrible. The furniture on the patio, beach chairs and noodles were all dirty. The pool and beach were great and the proximity to everything was great. We would not rent this unit again. The pictures were deceiving!
Overnattede 4 nætter i juli 2020
Svar fra VrboOwner den 23. jul. 2020
Hi Mark, We are sorry you were unhappy, however we have back stock of dishes, silverware, pots/pan, linens at the office. In your check in packet, it states to call us with any issues so we can resolve them. We do not provide beach gear for the reason of it is not part of the cleaning process and have Big Bill's Beach stuff and other options for beach gear listed in your check in packet. Those items were left from the previous guest and we will have them removed, thank you for letting us know. If we had been informed it was dirty and needed more linens, we would have sent out a cleaner and rectified the situation.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Overnattede 28 nætter i december 2024
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback