Hele boligen

Stay at Casa Tortuga - A Spacious Home Professionally Decorated with a Private P

Billedgalleri for Stay at Casa Tortuga - A Spacious Home Professionally Decorated with a Private P

Et toetagers hus med en veranda, en trappe og en velplejet græsplæne.
Et rektangulært swimmingpool med borde og stole i forgrunden, omgivet af frodig vegetation og et træhegn.
Et moderne køkken med en stor ø, rustfrie stålapparater og hængende lamper.
Et rum med to fletsofaer, et centralt bord og store vinduer.
Et værelse med to køjesenge, en kommode, et spejl og en gulvtæppe med et mønster.

Anmeldelser

8,2 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til Isle of Palms Beach

Populære faciliteter

  • Privat pool
  • Grill
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Vaskemaskine
  • Internet

Udforsk området

Åbn kort
Isle Of Palms, SC
  • Place, Isle of Palms Beach
    ‪13 min. gang‬
  • Place, Front Beach
    ‪13 min. gang‬
  • Place, Isle of Palms Marina
    ‪19 min. gang‬
  • Airport, Charleston, SC (CHS-Charleston Intl.)
    ‪29 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (12 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 queensize-seng

Soveværelse 3

2 enkeltsenge

Soveværelse 4

2 køjesenge (enkeltsenge)

Soveværelse 5

1 kingsize-seng

5 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 1

Badeværelse 2

Badeværelse 3

Badeværelse 4

Badeværelse 5

Badeværelse 6

Områder

Veranda eller hawaiiansk terrasse
Køkken

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Isle of Palms

Denne feriebolig befinder sig tæt på stranden i Isle of Palms. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Isle of Palms Beach og Waterfront Park, mens Patriots Point og USS Yorktown er et par andre populære seværdigheder, du kan opleve. Deltag i et event eller en sportbegivenhed ved Credit One Stadium, og giv dig selv tid til at opleve South Carolina Aquarium, som er en af topseværdighederne.
Kort
Isle Of Palms, SC

Hvad ligger i nærheden?

  • Isle of Palms Recreational Center Dog Park - 9 min. gang - 0.8 km
  • Isle of Palms Recreation Center - 12 min. gang - 1.0 km
  • Isle of Palms Beach - 13 min. gang - 1.2 km
  • Front Beach - 13 min. gang - 1.2 km
  • Isle of Palms Marina - 19 min. gang - 1.6 km

Sådan kommer du rundt

  • Charleston Station - 26 min. kørsel
  • Charleston, SC (CHS-Charleston Intl.) - 31 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Circle K - ‬3 min. kørsel
  • ‪Circle K - ‬8 min. kørsel
  • ‪Coconut Joe's - ‬4 min. kørsel
  • ‪Windjammer - ‬4 min. kørsel
  • ‪The Refuge - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Stay at Casa Tortuga - A Spacious Home Professionally Decorated with a Private P en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Stay at Casa Tortuga - A Spacious Home Professionally Decorated with a Private P et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Stay at Casa Tortuga - A Spacious Home Professionally Decorated with a Private P?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Stay at Casa Tortuga - A Spacious Home Professionally Decorated with a Private P?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Stay at Casa Tortuga - A Spacious Home Professionally Decorated with a Private P?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Stay at Casa Tortuga - A Spacious Home Professionally Decorated with a Private P?

Feriested ligger ved vandet, kun 10 minutters gang fra Isle of Palms Beach og Front Beach. Derudover ligger Isle of Palms Marina og Isle of Palms County Park ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

8,2

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 12 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 5 af i alt 12 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 12 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 2 af i alt 12 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 12 anmeldelser

8,6/10

Rengøring

9,6/10

Indtjekning

8,2/10

Kommunikation

9,8/10

Området

9,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great spot!
Overnattede 3 nætter i oktober 2026
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

Bachelorette trip

A great place to be between outings for a long weekend! We loved the hot tub in the evenings and the number of bathrooms!!
Overnattede 3 nætter i marts 2025
Svar fra VrboOwner den 11. apr. 2025
Thank you for sharing your wonderful experience! It sounds like the property was perfect for your long weekend getaway, especially with the hot tub for relaxation in the evenings and the convenience of having multiple bathrooms. We hope to welcome you back for more memorable outings in the future!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Lovely house, very clean. Repairs on the decking outside and the external stairs are necessary, there were some very sketchy spots.
Overnattede 5 nætter i maj 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed
The overall house was nice. However, there’s some nuances in the house that make the house look a little less than. The wall lights leading up the stairs to the bedrooms have taken a beating.
Overnattede 3 nætter i oktober 2025
Svar fra VrboOwner den 11. nov. 2025
Thank you for your feedback. We are glad you enjoyed the house overall. We appreciate your note about the wall lights and other details, as your comments help us identify areas that need attention so we can continue improving the property for future guests.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation
Internet connection was horrible and the gnats infestation was unbearably.
Overnattede 3 nætter i november 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Beach

Great house, needs some work , small pool surrounded by trees so hard to stay clean, 1 adult bedroom stayed too warm. Lots of sitting areas. TVs great.
Overnattede 7 nætter i juli 2022
Svar fra VrboOwner den 15. aug. 2022
Hi Jeannie, We appreciate your feedback! We are so glad you enjoyed your stay at "Casa Tortuga" and hope to see you again soon on the Charleston Coast!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

An Amazing Vacation Rental

We had a wonderful time. Everything was just as pictured. They left the best part out if I remember correctly. I didn’t recall seeing the bathroom number but every room had its own. It was amazing. The bunk room was right on time for the children. We loved being in the pool and jacuzzi…We will definitely be staying here every family trip to Charleston…
Overnattede 3 nætter i april 2024
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect spot for entertaining a large group but can also accommodate needs for privacy

This was the perfect spot for our family of 12. Every family unit had their own bedroom that included a bathroom! Perfect! We had plenty of indoor and outdoor space for lounging, eating, gathering and resting. We were about 4 blocks from the beach so a perfect 10 minute walk! But we also had access to a private pool and hot tub! The kitchen was fully equipped and large for several cooks to be working at once. Fairly good- sized, fenced yard for outdoor games with plenty of trees for shade.
Overnattede 6 nætter i maj 2022
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation

disappointing - house wasn't maintained

There were a number of issues with the house and for the price paid it was very frustrating. When we arrived the door handle for the bottom elevator was completely broken making that unusable. I reported it but they never came to fix it so in the end my father in law went to hardware store to buy part and fix it himself. The stove also wasn't functioning properly. There were mosquitos in 2 of the bedrooms so bad children ended up coming in our room for a few nights (we never had any windows/doors open). Water heater didn't work properly for 2 bedrooms. Property management company had a plumber come but they said due to tankless system it was 'working properly'. Plumber was only there about 10 minutes. The house likely has too small of a tankless system to properly handle a house that big if it's working properly. The filters for the hot tub were blackened with mildew. We only knew this because none of the jets were working and my brother in law decided to help clean it so we could enjoy it. We reported this to property management company who said they'd let the pool company know. So the house COULD be great, if only they properly maintained and fixed things. We are not picky house guests, have never contacted a property management company like this or written this type of review, but this house deserved it. Too many issues for too high a price. The property management company responded to complaints raised but didn't quickly fix most things and shouldn't have let it be rented in this state. Disappointing.
Overnattede 7 nætter i juni 2022
Svar fra VrboOwner den 5. jul. 2022
Hi Dan, We appreciate your feedback. Our team was able to address these issues during your stay. Our team is available 24/7 to our guests. We sent Pest control out right away to address the mosquitos. We contacted a trustworthy plumber to assess the bathroom showers, but he did not see an issue with the hot water in any of the bathrooms. It is common for a tankless water heater to cause cold water for a few second before it gets warm. The plumber arrived before you were at the property, so he was there much longer than 10 minutes. The pool and hot tub is cleaned/treated two times a week. We contacted the pool company right away to inform them of the filters. The pool company had already ordered new filters and were waiting for them to be delivered. We wish you would have contacted us about the jets not working as we would have stopped by to assess and show you how to properly turn the jets on.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Overnattede 4 nætter i april 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 3 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 4 nætter i april 2025
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback