Lejlighed

Pointe of View 407 | We 💗 Snowbirds! | Community Pool | 2BR

Billedgalleri for Pointe of View 407 | We 💗 Snowbirds! | Community Pool | 2BR

En moderne stue med sofa, sofabord og fjernsyn hængt på væggen.
En balkon med et glasbord og stole, med udsigt over en parkeringsplads og bygninger.
En strand med rækker af parasoller og liggestole, en sti af sand der fører ned til vandet, og et træhegn.
Ovenudblik over en ejendom med swimmingpool, omgivet af liggestole og en overdækket patio.
En moderne stue med sofa, spisebord og stole. Der er ventilator, fjernsyn og et stort vindue med gardiner.

Anmeldelser

8,4 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Nær Topsail Beach State Preserve

Populære faciliteter

  • Altan eller terrasse
  • Fælles pool
  • Fitnesscenter på stedet
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
Miramar Beach, FL
  • Place, Grand Boulevard at Sandestin
    ‪5 min. gang‬
  • Place, Topsail Beach State Preserve
    ‪5 min. gang‬
  • Place, Sandestin Golf Resort - Raven, Burnt Pine, Baytowne, The Links
    ‪3 min. kørsel‬
  • Airport, Fort Walton Beach, FL (VPS-Northwest Florida Regional)
    ‪42 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

2 soveværelser (5 sovepladser)

Soveværelse 1

1 sovesofa (dobbeltseng)

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

1 kingsize-seng

2 badeværelser

Badeværelse 1

Badekar eller brusekabine

Badeværelse 2

Badekar eller brusekabine

Områder

Køkken
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Miramar Beach

Denne lejlighed befinder sig i Miramar Beach tæt på et vandland og tæt på stranden. Shoppingentusiaster bør kigge forbi HarborWalk Village, mens de rejsende, der sætter pris på naturskønne områder, kan besøge Miramar Beach og Destin Beaches. Er du klar til at male byen rød? Overvej at tage et smut forbi Club LA og LuLu's Destin, FL.. Oplevelser som jetski, kajakroning og dykning giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve cykling i nærheden.
Kort
Miramar Beach, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Grand Boulevard Farmers' Market - 5 min. gang - 0.4 km
  • Grand Boulevard at Sandestin - 5 min. gang - 0.4 km
  • Topsail Beach State Preserve - 5 min. gang - 0.4 km
  • Baytowne Wharf - 3 min. kørsel - 2.2 km
  • Sandestin Golf Resort - Raven, Burnt Pine, Baytowne, The Links - 3 min. kørsel - 3.2 km

Sådan kommer du rundt

  • Fort Walton Beach, FL (VPS-Northwest Florida Regional) - 38 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Starbucks - ‬4 min. gang
  • ‪Grimaldi's Pizzeria - ‬5 min. gang
  • ‪Marina Bar And Grill - ‬7 min. kørsel
  • ‪Cantina Laredo - ‬7 min. gang
  • ‪The Village Door Restaurant & Entertainment - ‬7 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Pointe of View 407 | We 💗 Snowbirds! | Community Pool | 2BR et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Pointe of View 407 | We 💗 Snowbirds! | Community Pool | 2BR?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Pointe of View 407 | We 💗 Snowbirds! | Community Pool | 2BR?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Pointe of View 407 | We 💗 Snowbirds! | Community Pool | 2BR?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Pointe of View 407 | We 💗 Snowbirds! | Community Pool | 2BR?

Dette lejlighedskompleks ligger ved vandet, kun 10 minnutters gang fra Topsail Beach State Preserve, Grand Boulevard at Sandestin og Ascension Sacred Heart Emerald Coast. Derudover ligger Grand Boulevard Farmers' Market og Ascension Sacred Heart Hospital Emerald Coast 15 minutter derfra.

Anmeldelser

8,4

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 5 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 5 anmeldelser

6,6/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

9,0/10

Kommunikation

9,6/10

Området

7,6/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
If you like personal fans you should bring them other than that everything was great. Very nice place to stay easy access to entertainment and food, beaches were close and shopping within walking distance.
Overnattede 4 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 31. aug. 2026
Thank you for the 5-star review of Pointe of View 407- Penn's Paradise! We appreciate the note about bringing personal fans and will share that feedback. Glad the location and easy access to beaches, dining, and shopping made your stay enjoyable. We’d love to host you again. RealJoy Destin
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring
Amazing Cool
Overnattede 5 nætter i februar 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Awesome getaway location

No complaints whatsoever. Apartment was easy to find, it’s on the second floor. Very clean and neatly put together. Had everything we could possibly need from laundry machines to dishes and towels along with dishwasher and soap. Felt right at home. Would definitely stay again.
Overnattede 2 nætter i juni 2023
Svar fra VrboOwner den 6. sep. 2023
Jewyin, we appreciate you taking the time to provide us with some feedback regarding your stay in this well-stocked two-bedroom, two-bath unit at the Pointe of View Condominiums. We are happy to know that you found this condo to be easy to find, very clean, and neatly put together. Thank you for choosing RealJoy. Please visit again soon.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed

Much different experience than expected

I never, ever leave a bad review... the furniture was all very cheap and you could feel the metal bars under the couch, making it impossible to ever lay down on it. Our family of 5 and me being pregnant all had to fit in the master bed in order to watch a movie on two of the evenings together. The showers were dirty with hair and grime when we got there. The first thing we did the next morning was run to the store and got cleaning supplies. The blankets were all like very thick sheets and only one throw blanket in the living room.. in fact there was another sheet blanket wrapped in tape in the basket to use for the living room. Nothing about this environment was cozy through our stay. The back sliding door does not have a lock on it only a piece of wood in the door to keep it locked. Usually, those are in the sliding doors for extra protection.. it actually could be opens about 2 inches with this in. With that said you are on the second floor, which does make it a bit better.. but not challenging if anyone ever wanted to use the bottom balcony to get to yours. The pond was nothing more than what looked like a swamp. In our kids room the closed light and the bedroom light stopped working on day 2 I believe. They did send someone very quickly around 8 pm when I asked for someone to look at it. They could not fix it due to electrical problems, they did try to fix this issue. Warning not one single dresser. We used our suitcases. Will not return&we come once a year. Disappointed!
Overnattede 7 nætter i oktober 2023
Svar fra VrboOwner den 21. jan. 2024
Tori, We are sorry that your vacation was disappointing. We apologize if the unit was not as clean as it should have been. If you had let us know during your stay, we could have sent a new cleaner out to redo the work. In reviewing your reservation, we can see that you reached out to us about the lighting issue and blankets. Our records indicate that we were able to bring additional blankets to you but that our inspector determined that an electrician was required to resolve the lighting issue, as you stated in your review. We hope you enjoyed some time on our beautiful beaches and had a safe trip home. Thank you for choosing RealJoy.
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Overnattede 3 nætter i maj 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback