Denne lejlighed befinder sig i Old Montreal – et område i Montreal. Notre Dame-basilikaen og Old Port of Montreal er et par betydningsfulde seværdigheder, mens nogle af stedets naturskønne områder omfatter Mount Royal Park og Jean-Drapeau Park. Deltag i et event eller en sportbegivenhed ved Montreal Convention Centre, og giv dig selv tid til at opleve Place des Arts, som er en af topseværdighederne.
Montreal Metropolitan Lufthavn (YHU) - 24 min. kørsel
Restauranter
Crew Collective & Cafe - 1 min. gang
Gazette Restaurant - 3 min. gang
49th Parallel Café - Lucky's Doughnuts - 2 min. gang
Five Guys - 2 min. gang
Moishes - 4 min. gang
Ofte stillede spørgsmål
Er Old Montreal Penthouse – Iconic Location et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.
Hvad koster det at overnatte hos Old Montreal Penthouse – Iconic Location?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Old Montreal Penthouse – Iconic Location den 4. nov. 2026 starter fra 2.031 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 30. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Hvor ligger Old Montreal Penthouse – Iconic Location?
Dette lejlighedskompleks ligger i Old Montreal, kun 5 minutters gang fra The Underground City, Montreal Convention Centre og Place d'Armes. Derudover ligger Notre Dame-basilikaen og Old Port of Montreal 10 minutter derfra. Square Victoria Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Place d'Armes Station ligger inden for 8 minutters gang.
Anmeldelser
8,6
Fremragende
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 7 anmeldelser
10 - Fremragende
5
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 7 anmeldelser
8 - Udmærket
1
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 7 anmeldelser
6 - Okay
0
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 7 anmeldelser
4 - Dårligt
0
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 7 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
1
9,2/10
Rengøring
9,0/10
Indtjekning
9,0/10
Kommunikation
9,8/10
Området
9,2/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Julie D.
25. jul. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The property is in a nice, convenient location. The weather was perfect to enjoy the fantastic balcony throughout our stay. The host was very responsive and helpful.
Overnattede 5 nætter i juli 2026
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Gregor S.
16. maj 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Very clean, bright, central location. Loved the roofdeck and modern aesthetic.
Overnattede 3 nætter i maj 2026
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Leslie S.
15. jun. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great location and great condo. Super easy to navigate Old Montreal from this location. We travelled with an 18 month old so central walking distance was important. Jordan is a great host, super responsive and accommodating.
Overnattede 2 nætter i juni 2026
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Jim P.
7. okt. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
The apartment was spacious, clean, and in a great location. We enjoyed the patio and spent a lot of time out there. We found great breakfast and dinner locations closer by as well as small grocery stores. Our first full day was very warm and we couldn't get the AC to work. I tried to contact the host about this, but didn't receive a reply. Over all, a great stay.
Overnattede 5 nætter i september 2026
Verificeret anmeldelse
2/10 Bundkarakter
K A.
14. jul. 2026
Synes godt om: Området
Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
We were locked out. The place was dirty. Absolutely bare bones. No cleaning supplies - garbage bags, paper towel, etc. Lots of apologies.
Overnattede 15 nætter i juni 2026
Svar fra VrboOwner den 26. jul. 2026
Thank you for your feedback. However, we have to respectfully disagree, as this review doesn't reflect what actually happened.
At no point during your stay did you contact us about cleanliness, garbage bags, paper towels, or any missing supplies. Had you reached out — as our guests are always welcome to do we would have addressed any concern immediately. Instead, none of this was ever mentioned to us while you were here.
Regarding access, our team was reachable by phone and message at all times, and we tried to contact you on several occasions without ever getting a response.
We take guest experience seriously and always respond quickly when someone lets us know something is wrong. Unfortunately, we were never given that opportunity here.
We wish you all the best for your future travels.
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Kelly I.
20. maj 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great stay! Super responsive host!
Overnattede 1 nat i maj 2026
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback