Spacious home with heated pool, lots of outdoor entertainment, and WIFI

Billedgalleri for Spacious home with heated pool, lots of outdoor entertainment, and WIFI

En swimmingpool med liggestole, palmer og en bygning med et metal tag.
Et udendørs barområde med tiki-pynt, en blå parasol og fletstole.
Et overdækket udendørs område med fletningsmøbler, ventilator i loftet og udsigt til swimmingpool og palmer.
En stue med sofa, lænestole, sofabord, et tæppe, en lampe og en loftventilator.
En stue med en loftsvift, TV, pejs og et stort vindue.

Anmeldelser

4,8 ud af 10.

Højdepunkter

  • Plads til at brede sig
    Nyd den rummelige indretning, der giver alle mere plads til afslapning.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Castle Beach

Populære faciliteter

  • Altan
  • Privat pool
  • Grill
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Vaskemaskine

Udforsk området

Åbn kort
Fort Myers Beach, FL
  • Place, Sterling Ave Beach
    ‪6 min. gang‬
  • Place, Castle Beach
    ‪18 min. gang‬
  • Place, Estero Boulevard Beach
    ‪3 min. kørsel‬
  • Airport, Fort Myers, FL (RSW-Southwest Florida Intl.)
    ‪52 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (12 sovepladser)

Soveværelse 1

1 kingsize-seng

Soveværelse 2

1 kingsize-seng

Soveværelse 3

1 queensize-seng og 1 dobbeltseng

Soveværelse 4

1 kingsize-seng

Soveværelse 5

1 queensize-seng

4 badeværelser

Badeværelse 1

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 2

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 3

Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 4

Toilet · Kun brusekabine

Områder

Køkken
Kontor
Altan

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Fort Myers Beach

Denne feriebolig befinder sig ved strandpromenaden i Mid Island – et område i Fort Myers Beach. Dem, der søger oplevelser, kan kigge forbi Key West Express, mens naturelskere kan besøge Bonita Springs Public Beach og Barefoot Beach. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under dit ophold? Se, hvad Hertz Arena eller JetBlue Park at Fenway South har på programmet. Benyt lejligheden til at udforske områdets muligheder for vandsport som fiskeri.
Kort
Fort Myers Beach, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Sterling Ave Beach - 6 min. gang - 0.6 km
  • Castle Beach - 18 min. gang - 1.6 km
  • Estero Boulevard Beach - 3 min. kørsel - 2.1 km
  • Lynn Hall Memorial Park - 12 min. kørsel - 6.7 km
  • Bunche Beach - 24 min. kørsel - 18.5 km

Sådan kommer du rundt

  • Fort Myers, FL (RSW-Southwest Florida Intl.) - 49 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Parrot Key Caribbean Grill - ‬13 min. kørsel
  • ‪Shamrock Irish Pub - ‬7 min. kørsel
  • ‪Junkanoo Below Deck - ‬18 min. gang
  • ‪MoJoe's - ‬8 min. kørsel
  • ‪Moms Restaurant Fort Myers Beach - ‬7 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Er Spacious home with heated pool, lots of outdoor entertainment, and WIFI et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvornår er indtjekning på Spacious home with heated pool, lots of outdoor entertainment, and WIFI?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Spacious home with heated pool, lots of outdoor entertainment, and WIFI?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Spacious home with heated pool, lots of outdoor entertainment, and WIFI?

Feriested ligger i Mid Island, kun 2 km fra Sterling Ave Beach, Castle Beach og Estero Boulevard Beach. Derudover ligger Estero Bay Preserve State Park og Santini Marina Shopping Plaza ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

4,8
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 1 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 3 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 2 af i alt 3 anmeldelser

5,4/10

Rengøring

6,0/10

Indtjekning

6,0/10

Kommunikation

8,0/10

Området

6,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great weekend getaway, plenty of space and the outside area was great!!
Overnattede 2 nætter i maj 2026
Svar fra VrboOwner den 7. jul. 2026
Thank you for the wonderful review. We're so glad you had a great weekend getaway with plenty of room to relax, and that the outdoor area added something special to your stay. We'd love to host you again whenever you're ready for another break. The VueStay Team
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Indtjekning, kommunikation
The house wasn’t ready until 9:00 PM, and the host didn’t make any effort to compensate us for the significant delay.
Overnattede 2 nætter i juli 2026
Svar fra Spacious home with heated pool, lots of outdoor entertainment, and WIFI den 25. aug. 2026
We do appoligize for the inconvenience, as this is not something that is our standard practice. We do appoligize for the inconvenience, and we have issued compensation for the inconvenience. Thank you for the feedback and we hope to host you on your next vacation.
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, kommunikation, annoncens rigtighed
I booked this home on VRBO for my birthday weekend, and it turned out to be one of the most disappointing vacation rentals I’ve ever stayed in.The biggest issue was the pool. It was completely green and unusable for our entire stay. The pool was the main reason we booked this house, so not being able to use it completely changed our plans and ruined a big part of my birthday weekend.A pool technician came during our stay, added chemicals, and told us we should be able to use the pool within a couple of hours. Unfortunately, that never happened. The pool remained green and inaccessible for the rest of our trip, and the issue was never resolved.The condition of the house was also unacceptable. We found bugs and roaches throughout the property, including in the bathrooms and bedrooms where people were sleeping. It was unsanitary and made everyone uncomfortable.There were also maintenance issues, including a broken upstairs recliner. Since we had a large group, having broken furniture meant not everyone had adequate seating.Overall, this property was not properly maintained and did not match the expectations set by the listing. Between the unusable pool, the pest issues, and the broken furniture, our birthday weekend was a major disappointment. None of these problems were resolved during our stay, and I would not recommend this property to future guests.
Overnattede 2 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 25. aug. 2026
Thank you for taking the time to share this, and we're sorry that your birthday weekend fell so short of what you had planned. The pool being unusable throughout your stay is a real disappointment, especially since it was the reason you booked, and we can see our technician came out to treat it while you were here. The pest issues you describe fall well below the standard we hold, and this has been raised with our housekeeping and pest control teams to look into. The broken recliner has been passed along to our maintenance team as well. We take feedback like this seriously, and we're grateful you laid it out so clearly. The VueStay Team
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback