Denne lejlighed befinder sig i Myrtle Beach tæt på forlystelsesparker og på stranden. Stedets naturskønne områder kan opleves med et besøg til Myrtle Beach Beaches og Myrtle Beach State Park, mens Ripley's Aquarium og SkyWheel Myrtle Beach er et par andre populære seværdigheder, du kan opleve. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad The Myrtle Beach Sports Center eller Pelicans Ballpark har på programmet. Oplevelser som jetski og kajakroning giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve cykling og økoture i nærheden.
Myrtle Beach, SC
Hvad ligger i nærheden?
Myrtle Beach Beaches - 1 min. gang - 0.1 km
Deephead Swash - 1 min. gang - 0.2 km
Pine Lakes Country Club - 13 min. gang - 1.1 km
Treasure Island Mini Golf - 16 min. gang - 1.4 km
Dunes Shopping Center - 17 min. gang - 1.5 km
Sådan kommer du rundt
Myrtle Beach, SC (MYR) - 17 min. kørsel
Restauranter
Fiesta Mexicana - 3 min. kørsel
Chili's Grill & Bar - 3 min. kørsel
Tiki Bar & Grill At Caravelle Resort - 4 min. kørsel
Carolina Roadhouse - 19 min. gang
Circle K - 3 min. kørsel
Ofte stillede spørgsmål
Har Forest Dunes 1501 - 3 Bedroom Updated Unit en pool?
Ja, dette overnatningssted har en indendørs pool og en udendørs pool.
Hvad koster det at overnatte hos Forest Dunes 1501 - 3 Bedroom Updated Unit?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Forest Dunes 1501 - 3 Bedroom Updated Unit den 1. nov. 2026 starter fra 5.715 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 30. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Er Forest Dunes 1501 - 3 Bedroom Updated Unit et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Nej, kun servicedyr er tilladt på overnatningsstedet.
Hvor meget koster parkering hos Forest Dunes 1501 - 3 Bedroom Updated Unit?
Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.
Hvornår er indtjekning på Forest Dunes 1501 - 3 Bedroom Updated Unit?
Indtjekning starter kl. 15.00.
Hvornår er udtjekning på Forest Dunes 1501 - 3 Bedroom Updated Unit?
Udtjekning er kl. 10.00.
Hvor ligger Forest Dunes 1501 - 3 Bedroom Updated Unit?
Dette lejlighedskompleks ligger på stranden i Myrtle Beach, kun få skridt fra Myrtle Beach Beaches og 4,8 km fra Broadway at the Beach. Derudover ligger Deephead Swash og Dunes Shopping Center ca. 2 km derfra.
Anmeldelser
9,6
Enestående
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 9 af i alt 11 anmeldelser
10 - Fremragende
9
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 11 anmeldelser
8 - Udmærket
1
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 11 anmeldelser
6 - Okay
1
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 11 anmeldelser
4 - Dårligt
0
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 11 anmeldelser
2 - Forf ærdeligt
0
8,6/10
Rengøring
8,6/10
Indtjekning
8,8/10
Kommunikation
9,6/10
Området
9,6/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Fra en partnerside
10/10 Fremragende
Jane M.
19. okt. 2025
You giving us the opportunity to enjoy time with family and friends is a blessing in ...
You giving us the opportunity to enjoy time with family and friends is a blessing in itself. The property has everything you need, pool, hot tub, lazy river, restaurant, view, beach and comfort.
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Ashley S.
31. aug. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Review
Was a overall nice stay
Overnattede 3 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 1. sep. 2024
Thanks for the stellar review!
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Carl J.
26. jun. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great Rental
Property was very clean and modern. Great view and location. Property management was easy to work with.
Overnattede 3 nætter i juni 2024
Svar fra VrboOwner den 29. jun. 2024
Thanks for the stellar review!
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Dawn H.
23. jul. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Fun Stay
We had a great time and experienced no issues with our room! Everything was clean and well kept
Overnattede 7 nætter i juli 2024
Svar fra VrboOwner den 28. jul. 2024
Thanks for the stellar review!
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
for me to know a.
29. jul. 2024
Synes godt om: Indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Amazing location.
The view was amazing and the beach was only for locals or guests staying near by. So plenty of room. When coming wait to buy stuff for the ocean as us and other guest leave toys and boards behind. I would definitely stay again.
Overnattede 3 nætter i juli 2024
Svar fra VrboOwner den 2. aug. 2024
Thanks for the stellar review!
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
joseph l.
10. okt. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Relaxing
More than we expected. Just what we needed.
Overnattede 2 nætter i september 2024
Svar fra VrboOwner den 11. okt. 2024
Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that you had a great experience at our property and enjoyed your stay. Your kind words truly mean a lot to us and help us continue to provide exceptional service.
If you enjoyed your time with us, we’d be incredibly grateful if you could share your experience by leaving a Google review using the link we sent by text message. This would not only make our day but also help others discover the same great experience you had.
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Sarah Z.
12. jun. 2024
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Steps away from Paradise
Short walk to the beach. Beautiful condo. Only recommendation blinds for the door to the patio as the living room gets warm. So spacious, lots of room to sit and relax. Beautiful view of the ocean from the balcony. Beds were comfy, kids loved the game cabinet.
Overnattede 6 nætter i maj 2024
Svar fra VrboOwner den 15. jun. 2024
Thanks for the great review, we hope to see you again soon at Elliott Beach Rentals, we will let the homeowner know about your concerns with the blinds.
Fra en partnerside
10/10 Fremragende
Louise D.
22. sep. 2025
No comment provided
No comment provided
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Kimberly Z.
19. okt. 2024
Synes godt om: Rengøring, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Indtjekning
Family Vacation
Overall we enjoyed our stay. We had a group of 10, 6 adults and 4 kids. We had plenty of room to accommodate everyone. The condo was clean and updated. Our only complaint was the check-in/check-out process. It was very inconvenient for us to have to go to another location to obtain/drop off our keys and wrist bands. We flew, so we didn’t have a car. Would recommend this condo to anyone, but would make sure they knew about the check-in first.
Overnattede 6 nætter i oktober 2024
Svar fra VrboOwner den 20. okt. 2024
Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that you had a great experience at our property and enjoyed your stay. Your kind words truly mean a lot to us and help us continue to provide exceptional service.
If you enjoyed your time with us, we’d be incredibly grateful if you could share your experience by leaving a Google review using the link we sent by text message. This would not only make our day but also help others discover the same great experience you had.
Verificeret anmeldelse
6/10 Okay
Audrey S.
29. jul. 2024
Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Rengøring, kommunikation
Disappointing
I do not complain much nor am I princess, but I do expect when paying $$$$ for a rental for it to be clean and in decent operating condition. There was sand on the bedroom tv stand, sand in the shower, several pieces of bedding were not clean and spare blankets were obviously used and wadded back up on the shelf. Towel rack in bathroom was ripped out of the wall. Whomever rented before us should get their cleaning fee back because it was unacceptable.
While I’m complaining…I might as well mention, Beds are uncomfortable, beach chairs were broken, and it would’ve been nice to have more than one garbage bag provided. Be prepared to have to buy everything for your stay: toilet paper, paper towels, coffee filters, soap, laundry detg.
For the price, this wasn’t worth it.
Overnattede 5 nætter i juli 2024
Svar fra VrboOwner den 3. aug. 2024
Thank you for the review, we are sorry you didn't have a good time with us, and we apologize for the issues with the bedding and the items that were broken in the unit. We have forwarded this over to the homeowner and the management team so that we can take care of the issues you had while you stayed with us.
Fra en partnerside
10/10 Fremragende
Leonera U.
11. apr. 2025
No comment provided
No comment provided
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback