Hel semesterbostad·Privat värd

Pink House Villas - Vackert Oceanfront House

Fotogalleri för Pink House Villas - Vackert Oceanfront House

Ett kustområde med en strand, båtar och en skogbeklädd kulle.
Ett kök med turkosa väggar, vita skåp, en gasspis och en kaffebryggare.
En tropisk semesteranläggning med palmer, en strand och ett berg i bakgrunden.
En balkong med två vita stolar, utsikt över turkosblått vatten, båtar och en grönskande sluttning.
En pool med vita solstolar, en båt på vattnet och utsikt över havet och bergen.

Recensioner

6,0 av 10,

Höjdpunkter

  • På stranden
    Ett sällsynt strandboende i området – du får direkt tillgång till stranden och havet.
  • Upptäck sevärdheter i närheten
    Promenadavstånd till White Bay

Populära bekvämligheter

  • På stranden
  • Balkong
  • Privat pool
  • Grill
  • Luftkonditionering
  • Kylskåp

Utforska området

Se på karta
Great Harbour, Jost Van Dyke
  • Place, White Bay
    ‪1 min till fots‬
  • Place, White Bay Beach
    ‪3 min till fots‬
  • Place, Great Harbour
    ‪15 min till fots‬

Rum och sängar

5 sovrum (sovplats för 13)

Sovrum 1

1 kingsize-säng

Sovrum 2

1 futon (dubbel)

Sovrum 3

1 kingsize-säng

Sovrum 4

1 queensize-säng

Sovrum 5

1 queensize-säng

Sovrum 6

2 enkelsängar och 1 queensize-säng

5 badrum, 1 toalett

Badrum 1

Badrum 2

Toalett

Badrum 3

Badrum 4

Badrum 5

Badrum 6

Ytterligare utrymmen

Däck eller uteplats
Kök
Balkong
Matplats

Lägg till datum för priser

Liknande boenden

Om området

Jost Van Dyke

Denna villa ligger på stranden i Jost Van Dyke. Den som är ute efter någon aktivitet kan kolla in Kryssningsfartygshamnen, och alla kan uppskatta den vackra naturen kring Jungfruöarnas nationalpark och Sapphire Beach. Snorkling, vattenskidåkning och windsurfing är utmärkta exempel på vattenaktiviteter tillgängliga i området, och om du föredrar att stanna på land kan du prova på vandring i närheten.
Karta
Great Harbour, Jost Van Dyke

I närheten

  • White Bay - 1 min till fots - 0.0 km
  • White Bay Beach - 3 min till fots - 0.3 km
  • Great Harbour - 15 min till fots - 1.3 km
  • Long Bay Beach - 33 min med bil - 12.5 km
  • Kryssningsfartygshamnen - 54 min med bil - 24.3 km

Ta sig runt

  • Tortola (EIS-Terrance B. Lettsome Intl.) - 54 min med bil

Restauranger

  • Trunk Bay Beach Bar
  • Maho Crossroads
  • ‪Foxy's - ‬19 min till fots
  • ‪Hendo's hideout - ‬13 min till fots
  • ‪Ivan's Stress Free Bar - ‬1 min till fots

Vanliga frågor och svar

Finns det pool på Pink House Villas - Vackert Oceanfront House?

Ja, boendet har pool.

Hur mycket kostar det att bo på Pink House Villas - Vackert Oceanfront House?

Enligt uppgifter från den 28 okt. 2026, startar priserna från 165 844 kr för en natts vistelse för två vuxna på Pink House Villas - Vackert Oceanfront House den 25 apr. 2027, inklusive skatter och avgifter. Priset baseras på det lägsta priset per natt som hittats under det senaste dygnet för vistelser under de 30 kommande dagarna. Priserna kan ändras. Välj datum för att få rätt priser.

Är Pink House Villas - Vackert Oceanfront House husdjursvänligt?

Nej, husdjur är inte tillåtna på boendet.

Hur mycket kostar det att parkera vid Pink House Villas - Vackert Oceanfront House?

Parkering är tillgänglig på boendet.

Vilka är incheckningstiderna för Pink House Villas - Vackert Oceanfront House?

Incheckning börjar 15.00.

Vilken utcheckningstid gäller för Pink House Villas - Vackert Oceanfront House?

Utcheckning sker senast klockan 10.00.

Var ligger Pink House Villas - Vackert Oceanfront House?

Denna villa vid stranden i Jost Van Dyke ligger tio minuters promenad från White Bay och White Bay Beach.

Recensioner

6,0
Recensioner visas i kronologisk ordning och har, om inget annat anges, genomgått en gransknings- och verifieringsprocess.
Läs merÖppnas i ett nytt fönster
10 - Fantastiskt i betyg. 0 av 1 recensioner
8 - Bra i betyg. 0 av 1 recensioner
6 - Okej i betyg. 1 av 1 recensioner
4 - Dåligt i betyg. 0 av 1 recensioner
2 - Väldigt dåligt i betyg. 0 av 1 recensioner

Recensioner

Arkiverad recension

6/10 Okej

Great Property - Terrible Service

While the properties are wonderful, the caretakers leave much to be desired. Our first issue was with grocery delivery. They advertise clearly that grocery pick up and delivery are services that should be provided and expected by guests of the properties for an additional fee. I attempted to do this a month in advance, offered to pay the fee, and was first ignored. I contacted her again a couple of weeks later and then was sent a very curt reply that basically said to do it myself. I never received a response to my follow up. As such, after getting up at 3 a.m. and traveling for 12 hours with a group of 14 people, we were forced to leave half of our group at the ferry dock to wait for the 4:00 p.m. ferry (which arrived 30 min after we did). These people then had to maneuver almost 50 boxes of groceries and beverages onto a taxi, get them to the house, and put them away. This left the other half of us to get all the luggage alone. We were exhausted and this was absolutely a horrible way to begin our vacation. Her "excuse" was that we used Bobby's Marketplace, rather than her recommendation, and she doesn't think they provide adequate service. Personally, we have provisioned with Bobby's four times, and each time the service has been flawless. This time was no exception. I don't think it should be up to the caretaker who provides the groceries for guests. After a horrible experience upon arrival due to the added hassle, we did not see her upon arrival. We arrived unattended, let ourselves in, and began the process of trying to unpack and put things away. Lydia arrived about an hour after we arrived and then rudely demanded we all stop what we were doing (trying to unpack and get cleaned up so that we could finally relax) so that she could give us a 5 minute tour of the house. We never saw her again. She also tried to demand additional money for the taxi even though we paid exactly what he asked and what was the published rate. The driver was her father in law. We paid a hefty sum to rent Escape Villa and the Pink House. While the properties are exception, we will not consider them again due to the service provided. At that price, service should be exceptional.
Svar från VrboOwner 2 apr. 2020
We are very sorry that our service didn't live up to your expectations as it has in the previous visits you have enjoyed to Pink House Villas. We have received nothing but positive feedback regarding our property managers (Franky & Lydia) who go above and beyond to ensure that our guests are comfortable and having a great time and thus one of the reasons you decided to come back and visit our property. Because of our historical high ratings on customer service, we feel it’s important to note a few exceptions to your comments: 1) We have established relationships with vendors who provide our guest top service. In this case, while you’ve personally had a good experience with Bobby’s, we’ve had dozens that have not and therefore we do not use them anymore. We advised you this was the case and simply stated that you would need to coordinate with them on your own if you didn’t want to use our preferred vendor. 2) As mentioned previously and given what you have experienced previously, our managers are hard-working, honest people and always try to exceed our guest’s expectations. We have numerous guests that stay with us specifically because of this. Your experience is completely contrary to every single other guest we've had. As always, we would enjoy to have you back and experience the great services that you and 1,000s of others have experienced previously.
Har du några förslag på hur vi kan förbättra sidan?Ge feedback