Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach

Fotogalleri för Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach

Ett bubbelbad med en kontrollpanel, omgivet av ett trädäck och med utsikt över ett bostadsområde under en klar himmel.
Ett mysigt vardagsrum med ett trägolv i fiskbensmönster, en blå soffa och en tv som är monterad på en trävägg.
Ett bostadsområde vid kusten med hus, en klar himmel och havet i bakgrunden.
En matplats med ett långt träbord, stoppade stolar och utsikt över omgivningen.
Ett mysigt vardagsrum med en öppen spis, träpanel på väggarna och utsikt över naturen.

Recensioner

6,8 av 10,

Höjdpunkter

  • Koppla av i vattnet
    Slappna av i den uppskattade bubbelpoolen som erbjuder ultimat komfort.
  • Spelhall/-rum
    Ett sällsynt fynd – gäster i alla åldrar kan roa sig i spelhallen/spelrummet på plats.
  • Upptäck sevärdheter i närheten
    Vid beach

Populära bekvämligheter

  • Bubbelpool på plats
  • Uteplats
  • Inträde till vattenpark
  • Utomhusgrill
  • Husdjur tillåtna
  • Luftkonditionering

Utforska området

Se på karta
Duck, NC
  • Place, beach
    ‪2 min till fots‬
  • Place, Nor'Banks Sailing
    ‪18 min till fots‬
  • Place, The Village Table & Tavern
    ‪18 min till fots‬
  • Airport, Manteo, NC (MEO-Dare County Regional)
    ‪58 min med bil‬

Rum och sängar

5 sovrum (sovplats för 12)

Sovrum 1

1 kingsize-säng

Sovrum 2

1 queensize-säng

Sovrum 3

1 queensize-säng

Sovrum 4

2 enkelsängar

Sovrum 5

1 queensize-säng

4 badrum

Badrum 1

Badkar eller dusch · Toalett

Badrum 2

Toalett · Endast dusch

Badrum 3

Badkar eller dusch · Toalett

Badrum 4

Toalett · Endast dusch

Ytterligare utrymmen

Däck eller uteplats
Kök
Matplats

Lägg till datum för priser

Liknande boenden

Om området

Duck

Denna semesterbostad ligger nära stranden i Carolina Dunes, en stadsdel i Kitty Hawk. The Sanderling Spa och Pine Island Racquet & Fitness Center kan vara värda att kolla in om du har aktiviteter på programmet, och den som föredrar att uppleva områdets vackra natur kan utforska Corolla Beach och Kitty Hawk Woods Reserve. På The Village Table & Tavern kan du få en riktigt trevlig utekväll, och överväg att besöka Nor'Banks Sailing om du har barn med dig på resan. Upplev vattenäventyr som vattenskoteråkning och kajakpaddling i närheten, eller prova på andra friluftsaktiviteter som cykling och ridning.
Karta
Duck, NC

I närheten

  • beach - 2 min till fots - 0.2 km
  • Nor'Banks Sailing - 18 min till fots - 1.6 km
  • The Village Table & Tavern - 18 min till fots - 1.6 km
  • Duck Boardwalk - 4 min med bil - 3.7 km
  • Corolla Beach - 12 min med bil - 11.2 km

Ta sig runt

  • Manteo, NC (MEO-Dare County Regional) - 50 min med bil

Restauranger

  • ‪Duck Donuts - ‬5 min med bil
  • ‪Sunset Grille & Raw Bar - ‬3 min med bil
  • ‪Coastal Cravings - ‬4 min med bil
  • ‪Tullio's Bakery & Cafe - ‬5 min med bil
  • ‪NC Coast Grill & Bar - ‬5 min med bil

Vanliga frågor och svar

Är Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach husdjursvänligt?

Ja, husdjur är tillåtna på boendet.

Hur mycket kostar det att bo på Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach?

Enligt uppgifter från den 30 okt. 2026, startar priserna från 16 581 kr för en natts vistelse för två vuxna på Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach den 31 okt. 2026, inklusive skatter och avgifter. Priset baseras på det lägsta priset per natt som hittats under det senaste dygnet för vistelser under de 30 kommande dagarna. Priserna kan ändras. Välj datum för att få rätt priser.

Hur mycket kostar det att parkera vid Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach?

Parkering är tillgänglig på boendet.

Vilka är incheckningstiderna för Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach?

Incheckning börjar 17.00.

Vilken utcheckningstid gäller för Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach?

Utcheckning sker senast klockan 10.00.

Var ligger Horizon's Summit: Ocean Views, 2-Min Walk Beach?

Semesterbostad vid havet i Kitty Hawk ligger en kvarts promenad från Nor'Banks Sailing och The Village Table & Tavern. Scarborough Lane Shoppes och Duck Boardwalk ligger också 5 km härifrån.

Recensioner

6,8
Recensioner visas i kronologisk ordning och har, om inget annat anges, genomgått en gransknings- och verifieringsprocess.
Läs merÖppnas i ett nytt fönster
10 - Fantastiskt i betyg. 2 av 11 recensioner
8 - Bra i betyg. 4 av 11 recensioner
6 - Okej i betyg. 2 av 11 recensioner
4 - Dåligt i betyg. 2 av 11 recensioner
2 - Väldigt dåligt i betyg. 1 av 11 recensioner

6,4/10

Renlighet

8,2/10

Incheckning

8,0/10

Kommunikation

9,6/10

Läge

7,4/10

Annonsens riktighet

Recensioner

Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Nice place

We had a great time ringing in the new year here
Bodde här 3 nätter i december 2022
Verifierad recension

8/10 Bra

Gillade: Incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Relaxing holiday vacation for the family

Great spot for the family to relax over the holidays! Management company was very communicative and was able to address questions we had for them over the holiday weekend.
Bodde här 7 nätter i december 2022
Verifierad recension

8/10 Bra

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet
Property was a little dated. Did not affect our stay. Home was clean. Location was great. We had a wonderful time and would rent this home again.
Bodde här 5 nätter i augusti 2025
Verifierad recension

8/10 Bra

Gillade: Renlighet, plats och annonsens riktighet
Master mattress cover stained, no reply from office.Having to pay for NORMAL check in/out times is scam like.
Bodde här 4 nätter i september 2025
Svar från VrboOwner 1 okt. 2025
Thank you for your feedback. We checked all communications and did not see a message regarding the mattress, but we certainly want our guests to be comfortable and will make sure that is addressed now that we’re aware. We’re sorry to hear you were unhappy with the check-in and check-out times. These are listed on our property details so guests know what to expect before booking, but we completely understand how valuable vacation time is and always try to accommodate early arrivals when we’re able, as we were glad to do in your case. We truly appreciate your input as it helps us continue improving for future guests.
Verifierad recension

8/10 Bra

Gillade: Incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet
Gillade inte: Renlighet

Short walk to Beach

Great location. Very short walk to beach access in neighborhood. Only a few minute drive to downtown Duck and northern beaches. Only negative is cleanliness of the home. I can understand sand on the floors given it's a beach home, but dirty dishes, pots, pans and silverware. Also the hot tub was cloudy and had debris. Otherwise, great vacation, easy check in and out!
Bodde här 6 nätter i april 2023
Verifierad recension

4/10 Dåligt

Gillade: Incheckning, kommunikation och plats
Gillade inte: Renlighet

House of repairs

The property really needs TLC.. many lightbulbs were burned out, furniture torn or soiled, broken windows with duct tape, curtain rods about to fall off……master bedroom was nice, but the mattress needed replaced. Felt like i was sleeping in a hole. The walk to the beach was short and the location is perfect.. the hot tub was very nice and we enjoyed it . I would not book this house again, unless updates were made.
Bodde här 7 nätter i september 2024
Verifierad recension

2/10 Väldigt dåligt

Gillade inte: Renlighet, incheckning, kommunikation och annonsens riktighet

Decrepit shack

Every inch of this place was broken, marked, rusted, molded, falling apart, and filthy. Here’s the summary of everything that was wrong with the place: there was an overwhelming musty smell, the AC didn’t work, nails were sticking out of the porch which also had trash left from the previous tenants, there was dust everywhere, one of the curtain rods fell on my head, black mold in the master shower, paint peeling off of the walls, marks and scratches on every wall, broken glass in the yard, the mattresses were all awful, the furniture was falling apart, many of the lights were out, several of the TVs didn’t work, the windows were cracked, and the cover to the dirty jacuzzi was broken. How on earth they let people stay here is beyond me and they should be ashamed of themselves. I can’t believe they charge people and make a profit off of this gut job.
Bodde här 7 nätter i september 2023
Verifierad recension

4/10 Dåligt

Gillade: Kommunikation och plats
Gillade inte: Renlighet, incheckning och annonsens riktighet

Disappointment and Not well represented online

We arrived after 5:00pm but never received a text saying the house was ready. When we arrived there was a workman there who was trying to fix the A/C. At that time the temperature in the upstairs was 87. The troubles with the A/C went on for most of the week, requiring many calls to the management company to address and readdress the issue. Every wall in the house has peeling paint and holes in doors. The furniture is very worn. The sink in the bar area does not work. There was mold growing on the wall above the shower in the primary bathroom. There were nails in the deck that were sticking up a bit, injuring my daughter’s foot. We asked the management company for a hammer so we could knock the nails back down but they never dropped one off. There were many ants in several areas in the house and we went to the hardware store to buy ant traps. The hose on the side of the house is rotted and doesn’t attach to the house. There were wrappers and other debris around the house. The mailbox fell down while my son and law was walking by it and we are lucky he didn’t get hit with it. The front wheel of the bottom rack on the dishwasher is missing and when you pull out the rack the whole thing falls, so be careful. I sent an email to a kind representative from the management company (Seaside vacations) describing our difficulties and requesting someone contact me. The kind representative replied that she would forward my email to a manager. That was the last I heard from them.
Bodde här 7 nätter i juli 2023
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Spectacular Thanksgiving gathering place

This lovely home more than met our needs for a family of 9 adults, two grandbabies and 2 dogs. The view from the king bed in the morning was incredible and the balcony off the upper master bedroom was the perfect place for coffee and rocking grandbabies. The place was spotless on arrival and we were sent a text that the home was ready by 3:30 instead of 5 which we greatly appreciated. The home was adequately equipped for our Thanksgiving dinner and there are stores very close by to pick up needs There was a very convenient beach access and we enjoyed taking walks in the quaint neighborhood as well as on the beach. Loved this place and would love to come back.
Bodde här 5 nätter i november 2022
Verifierad recension

6/10 Okej

Gillade: Incheckning, kommunikation och plats

Outerbanks fall 2022

The property is in a great location. Nice views. Easy walk to the beach. Hot tub is a nice feature. However, the house is in need of numerous repairs. There was a boarded up window on the front side and a couple of windows were duck taped. The seal on one window was broken. Some outlets were not securely attached to the wall. Also, if you have dogs/kids note that the yard is somewhat overgrown and full of sand spurs.
Bodde här 7 nätter i september 2022
Verifierad recension

6/10 Okej

Gillade: Incheckning, plats och annonsens riktighet
Bodde här 6 nätter i juli 2025
Har du några förslag på hur vi kan förbättra sidan?Ge feedback