Lägenhet·Privat värd

Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea

Fotogalleri för Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea

En balkong med möbler i rotting, en pool och utsikt över havet.
Ett matbord dukat med tallrikar, bestick och en skål med frukt.
En balkong med möbler i rotting, utsikt över stranden, palmer och en klar himmel.
Ett kök med träskåp, ett kylskåp i rostfritt stål, en mikrovågsugn och en bänkskiva i granit. Det finns tre barstolar med flätade sitsar.
Ett sovrum med en stor säng, två sängbord, en takfläkt och ett fönster med gardiner.

Recensioner

9,0 av 10,
Underbart

Höjdpunkter

  • Upptäck sevärdheter i närheten
    Promenadavstånd till Playa Bonita

Populära bekvämligheter

  • På stranden
  • Bubbelpool på plats
  • Pool
  • Fitnesscenter på plats
  • Luftkonditionering
  • Internet

Utforska området

Se på karta
Puerto Peñasco, Son.
  • Place, Playa Bonita
    ‪12 min till fots‬
  • Place, The Links Golf Course
    ‪4 min med bil‬
  • Place, El Malecón
    ‪13 min med bil‬

Rum och sängar

1 sovrum (sovplats för 4)

Sovrum 1

1 kingsize-säng

Vardagsrum 1

2 bäddsoffor (dubbla)

1 badrum

Badrum 1

Tvål · Handdukar tillhandahålles · Badkar eller dusch · Toalett · Shampoo · Hårtork

Ytterligare utrymmen

Antal vardagsrum

Lägg till datum för priser

Liknande boenden

Om området

Puerto Peñasco

Denna lägenhet ligger på stranden i Sandy Beach, en stadsdel i Puerto Peñasco. Old Port och Fiskarens monument är lokala sevärdheter, och vackra naturupplevelser kan du få i området kring Öar och skyddade områden i Californiaviken och Alto Golfo de California biosfärreservat.
Karta
Puerto Peñasco, Son.

I närheten

  • Playa Bonita - 12 min till fots - 1.0 km
  • The Links Golf Course - 4 min med bil - 2.3 km
  • El Malecón - 13 min med bil - 7.6 km
  • Mirador strand - 14 min med bil - 8.0 km
  • Playa Encanto - 46 min med bil - 38.9 km

Restauranger

  • ‪Tekilabar - ‬9 min med bil
  • ‪Boo Bar - ‬9 min med bil
  • ‪Aqui es con Flavio - ‬9 min med bil
  • ‪Wrecked at The Reef - ‬6 min med bil
  • ‪the mariachi - ‬6 min med bil

Vanliga frågor och svar

Finns det pool på Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea?

Ja, boendet har pool.

Hur mycket kostar det att bo på Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea?

Enligt uppgifter från den 27 okt. 2026, startar priserna från 5 461 kr för en natts vistelse för två vuxna på Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea den 2 mars 2027, inklusive skatter och avgifter. Priset baseras på det lägsta priset per natt som hittats under det senaste dygnet för vistelser under de 30 kommande dagarna. Priserna kan ändras. Välj datum för att få rätt priser.

Är Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea husdjursvänligt?

Nej, husdjur är inte tillåtna på boendet.

Hur mycket kostar det att parkera vid Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea?

Parkering är tillgänglig på boendet.

Vilka är incheckningstiderna för Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea?

Incheckning börjar 16.00.

Vilken utcheckningstid gäller för Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea?

Utcheckning sker senast klockan 11.00.

Var ligger Oceanview Retreat on Sandy Beach at the Sea?

Denna lägenhet i Sandy Beach ligger mindre än 2 km från Playa Bonita och The Links Golf Course. Öar och skyddade områden i Californiaviken och Alto Golfo de California biosfärreservat ligger också 5 km härifrån.

Recensioner

9,0

Underbart

Recensioner visas i kronologisk ordning och har, om inget annat anges, genomgått en gransknings- och verifieringsprocess.
Läs merÖppnas i ett nytt fönster
10 - Fantastiskt i betyg. 3 av 4 recensioner
8 - Bra i betyg. 0 av 4 recensioner
6 - Okej i betyg. 1 av 4 recensioner
4 - Dåligt i betyg. 0 av 4 recensioner
2 - Väldigt dåligt i betyg. 0 av 4 recensioner

8,8/10

Renlighet

7,4/10

Incheckning

7,4/10

Kommunikation

10/10

Läge

9,4/10

Annonsens riktighet

Recensioner

Verifierad recension

6/10 Okej

Gillade: Läge och annonsens riktighet
Gillade inte: Incheckning och kommunikation
I am giving the overall rating a 3 because of the check in process and lack of response from the property manager. The check in process was terrible! I had exchanged messages with the property manager prior to booking asking for an early check in (I would not have booked if they said no) and they said yes it’s likely as long as no one is checking out the day we check in and at that time no one was. I then receive a text 2 days before leaving with check in information saying I would receive a code the day of check in. The day of check in, the property manager text asking me to confirm I received the previous text and I told them what our time of arrival would be. I heard nothing back so assumed we were good to check in. I arrived to the resort and still had no text with a code to check in. I sent multiple messages on text and VRBO to the property manager with no response for almost 4 hours. I found a “check in code” in one of the emails I received so decided to try that. It worked and I got in the room, but it was dirty from previous renters. I still had not heard back from the property manager and the front desk could not assist as any VRBO rentals are out of their control. I finally hear back from the property manager after telling them what happened and they said they would have it cleaned, but the maids are busy. I will not be renting again as the communication was so poor on the day of check in and created unnecessary stress and confusion.
Bodde här 3 nätter i augusti 2025
Svar från VrboOwner 4 sep. 2025
Taylor - I'm sorry you feel you had this give us 3 stars because your request for early check-in did not work out. As soon as you requested it, we replied saying that it may be possible as long as no one else is checking out that same day and at the time of booking, there wasn't. When we did get a booking with same day checkout, the early check-in was no longer possible as you were told on the day you booked. However, you still tried to check in at 12:30 PM (Regular check-in is 4 PM), after you knew you didn't have approval for early check in and complained that room was dirty/not cleaned...I'm not sure how to address this except to re-iterate that early check-in on that day was not possible. If it was, it would be no problem and we would have even waived the early check-in fee for you!
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet
Great place!! Will definitely go back, host was amazing to work with. The resort was really nice and secure. Room was located right by the stairs and elevator making it easy to get to the beach and pools
Bodde här 2 nätter i juni 2026
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation och annonsens riktighet
Bodde här 2 nätter i mars 2026
Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Bodde här 2 nätter i juli 2025
Har du några förslag på hur vi kan förbättra sidan?Ge feedback