Lägenhet

SOMMAR är BÄST på stranden !!! Boka tidigt för 2019 och spara!

Fotogalleri för SOMMAR är BÄST på stranden !!! Boka tidigt för 2019 och spara!

Ett vardagsrum med en tv, två fåtöljer, en soffa, en takfläkt och utsikt över havet genom stora fönster.
En balkong med ett bord och stolar, med utsikt över en strand med kristallklart turkost vatten och en sandstrand.
Ett kök med träskåp, en bänkskiva i granit, en mikrovågsugn och en spis. Det finns en liten köksö med två vita barstolar.
Ett vardagsrum med en hörnsoffa, ett soffbord, en takfläkt och ett köksområde i bakgrunden.
Ett vardagsrum med en grå hörnsoffa, en blå fåtölj, ett soffbord i glas och en ottoman av rotting.

Recensioner

7,6 av 10,
Bra

Höjdpunkter

  • Spel
    Ett sällsynt fynd – roa dig med de många olika spelen som erbjuds.
  • Upptäck sevärdheter i närheten
    Walk to Orange Beach Beaches

Populära bekvämligheter

  • På stranden
  • Balkong
  • Bubbelpool på plats
  • Inomhuspool
  • Fitnesscenter på plats
  • Utomhusgrill

Utforska området

Se på karta
Orange Beach, AL
  • Place, Orange Beach Beaches
    ‪1 min till fots‬
  • Place, Perdido Beach Boulevard
    ‪1 min till fots‬
  • Place, Adventure Island
    ‪6 min till fots‬
  • Airport, Pensacola, Florida (PNS-Pensacola Intl.)
    ‪64 min med bil‬

Rum och sängar

3 sovrum (sovplats för 10)

Sovrum 1

1 kingsize-säng

Sovrum 2

1 queensize-säng

Sovrum 3

2 dubbelsängar

Sovrum 4

1 bäddsoffa (dubbel)

2 badrum

Badrum 1

Badrum 2

Ytterligare utrymmen

Kök
Balkong
Lekplats utomhus

Lägg till datum för priser

Liknande boenden

Om området

Orange Beach

Denna lägenhet ligger på stranden i Orange Beach. Den som gillar att shoppa kan kolla in The Wharf, och alla kan uppskatta den vackra naturen kring Gulf State Park och Orange Beach Beaches. Har du tänkt gå på ett evenemang eller se en match när du är i stan? Kolla upp vad som är på gång på Orange Beach Tennis Center. Annars kan du få en riktigt trevlig utekväll på The Hangout.
Karta
Orange Beach, AL

I närheten

  • Orange Beach Beaches - 1 min till fots - 0.0 km
  • Perdido Beach Boulevard - 1 min till fots - 0.0 km
  • Gulf State Park - 2 min till fots - 0.2 km
  • Adventure Island - 6 min till fots - 0.6 km
  • Orange Beach Welcome Center - 17 min till fots - 1.5 km

Ta sig runt

  • Gulf Shores, AL (GUF-Jack Edwards) - 17 min med bil

Restauranger

  • ‪CoastAL Orange Beach - ‬3 min med bil
  • ‪The Southern Grind Coffee House - ‬11 min med bil
  • ‪Old Salt Tavern - ‬17 min till fots
  • ‪Sunliner Diner - ‬4 min med bil
  • ‪Tee Off At The Wharf - ‬11 min med bil

Vanliga frågor och svar

Finns det pool på SOMMAR är BÄST på stranden !!! Boka tidigt för 2019 och spara!?

Ja, boendet har en inomhuspool.

Är SOMMAR är BÄST på stranden !!! Boka tidigt för 2019 och spara! husdjursvänligt?

Nej, husdjur är inte tillåtna på boendet.

Hur mycket kostar det att parkera vid SOMMAR är BÄST på stranden !!! Boka tidigt för 2019 och spara!?

Parkering är tillgänglig på boendet.

Vilka är incheckningstiderna för SOMMAR är BÄST på stranden !!! Boka tidigt för 2019 och spara!?

Incheckning börjar 16.00.

Vilken utcheckningstid gäller för SOMMAR är BÄST på stranden !!! Boka tidigt för 2019 och spara!?

Utcheckning sker senast klockan 10.00.

Var ligger SOMMAR är BÄST på stranden !!! Boka tidigt för 2019 och spara!?

Denna lägenhet på stranden ligger nära både Perdido Beach Boulevard och Gulf State Park. Orange Beach Beaches och Adventure Island ligger också en kvarts promenad härifrån.

Recensioner

7,6

Bra

Recensioner visas i kronologisk ordning och har, om inget annat anges, genomgått en gransknings- och verifieringsprocess.
Läs merÖppnas i ett nytt fönster
10 - Fantastiskt i betyg. 1 av 4 recensioner
8 - Bra i betyg. 1 av 4 recensioner
6 - Okej i betyg. 2 av 4 recensioner
4 - Dåligt i betyg. 0 av 4 recensioner
2 - Väldigt dåligt i betyg. 0 av 4 recensioner

7,6/10

Renlighet

9,6/10

Incheckning

6,6/10

Kommunikation

10/10

Läge

9,0/10

Annonsens riktighet

Recensioner

Verifierad recension

10/10 Utmärkt

Gillade: Renlighet, incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Orange beach

What a great week. My daughter and I traveled to orange beach with three preschoolers. We had a great time. Everything is so convenient and easy to use. The condo was great. Beds were very comfortable. Five stars for sure!!
Bodde här 5 nätter i augusti 2022
Svar från VrboOwner 13 sep. 2022
Hi Dorothy! We're so happy to hear your vacation was a success! Thanks for taking time to leave Brett/Robinson a review, and we hope you'll come back and stay with us again! -kc
Verifierad recension

8/10 Bra

Gillade: Incheckning, kommunikation, plats och annonsens riktighet

Phoenix V 1508

We love Phoenix V for it’s kid friendly splash pad and location to everything fun in Orange Beach! This condo was nice, but could use some updating and repairs. It is the corner condo layout, so a more spacious living area. The cleanliness of the property was fine, but the unit definitely needed more cleaning. We found a flip flop, panties, and marker/crayon under furniture that I feel like should have been handled by a cleaning service.
Bodde här 5 nätter i juli 2022
Svar från VrboOwner 24 juli 2022
Thank you so much for your rating! However, it sounds like though it was an overall positive trip, there were still some issues during your stay. We set high standards here at Brett/Robinson, and highly value your choice to vacation with us. We will forward this to our management team and work to get it right. -kc
Verifierad recension

6/10 Okej

Gillade: Incheckning och plats
Gillade inte: Renlighet

Overpriced

The facility was clean and well cared for. Beautiful beaches and location. Week before Memorial Day weather, crowds and restaurant weight times were perfect. The condo itself was outdated and not what I would consider clean. Kitchen floor still had a spill on it. Swimsuit liner stuck to the bathroom wall in plain sight. Bathroom walls were very dirty around the toilet and on the baseboards. Kitchen faucet broke and it took two call and several hours to get it fixed. The maintenance staff did a great job of fixing once they got there though. All in all we enjoyed our week but we were disappointed with the cleanliness of the condo and decor for the price we paid.
Bodde här 7 nätter i maj 2023
Svar från VrboOwner 28 juni 2023
Thank you for taking the time to provide your feedback. We value your input, and it will help us improve our services and address areas of concern. If there's anything else we can do to assist you or if you have any further comments, please let us know. We hope to have the opportunity to provide you with a better experience in the future.
Verifierad recension

6/10 Okej

Gillade: Renlighet, incheckning, plats och annonsens riktighet
Gillade inte: Kommunikation

stay with no a/c

We checked in on Monday and noticed it was a little warm inside but I just thought it was because we had been in and out so much. Durning the night it got unbearable with it being 84 degrees inside at night. Called the next day and told person and we left for the day. Finally after calling back some young guy came up and check the temp of air coming out and said it was fine and left. the a/c would come on for about 2 minutes and then shut off again. Started calling again after got back to condo and was given the run around by several people. Ask for an est. time that someone would be able to come fix it and was rudely spoken to and told that they had five properties to take care of and they would get to me when they could. I ask if there was any fans we could borrow for the night and was hung up on. Called back an hour later and was put on hold and no one ever came back to me. Called again and by this time it was ten pm and got a gentleman that was in #7 and he transferred me to someone in property #3. They told me they finally found the workorder for it and they were working on getting someone to come. Assured me they would call me back at one am I finally gave up on waiting on them. My 84 and 83 year old parents who keep their house warm were even complaining they couldn't sleep because it was too hot. My ten month old grandson cried all night from the heat. Finally the next day someone finally came and fixed it. So basically the last 18 hour of our stay was pleasantly cool
Bodde här 3 nätter i juni 2024
Svar från VrboOwner 28 juni 2024
Thank you for bringing this to our attention and sharing your experience. We sincerely apologize for the inconvenience and discomfort caused by the issues with the air conditioning during your stay. Your feedback is crucial to us, and we are addressing the communication and service lapses you encountered to prevent such incidents in the future. We appreciate your patience and understanding, and we're glad the issue was resolved eventually. If there's anything else we can do to make it up to you or assist further, please let us know. We value your stay with us and hope to welcome you back for a much smoother experience.
Har du några förslag på hur vi kan förbättra sidan?Ge feedback