Semesterbostäder i Ocean View Hills

Vi hittade 10 semesterbostäder – ange dina datum för att se vilka som är lediga

dina nuvarande månader är May 2024 och June 2024.
maj 2024
juni 2024
Upptäck ett urval med 7 semesterboenden och andra alternativ i Ocean View Hills som passar perfekt för din resa. Våra semesterboenden erbjuder bekvämligheter som passar alldeles utmärkt för dig och familjen eller ditt husdjur, som en eldstad och en trädgård. Du kommer säkert kunna hitta ett boende som tillgodoser allas behov, inklusive rökfria eller tillgänglighetsanpassade alternativ.

Hitta boenden i din stil

  • Tryggt och säkert
    Med vår garanti för trygg och säker bokning får du stöd dygnet runt
  • Mer kvalitetstid
    Hela processen är enkel och trevlig - från bokning till vistelse
  • Lika bekvämt som hemma
    Njut av fullt utrustade kök, tvättmöjligheter, pooler, trädgårdar och mer
  • Mer för mindre
    Större ytor, mer privatliv, fler bekvämligheter - mer värde

Vanliga frågor och svar

Vilka är de bästa semesterboendena i Ocean View Hills?

En romantisk weekend med din älskling, en stor familjeresa eller lite tid för dig själv – oavsett hur din semester i Ocean View Hills ser ut kan vi erbjuda ett semesterboende som passar helt perfekt. Här kommer ett par eftertraktade alternativ som du kan ta en titt på:

  • Ibland är endast det allra bästa bra nog, och då passar det utmärkt att boka några nätter på "Beautiful Home In A Safe And Quiet Neighborhood Near Freeways". Detta lyxiga boende ligger cirka 1 kilometer från Ocean View Hills och ståtar med en utomhuseldstad samt en separat middagsplats.
  • Du kan naturligtvis ha en lyckad semester utan att spendera så fasligt mycket pengar. "Hays Ramfos Place San Diego" är ett prisvärt alternativ som kan passa alldeles utmärkt. Det här boendet ligger omkring 11 kilometer utanför Ocean View Hills och erbjuder en pool, parkeringsalternativ samt alla andra nödvändigheter.

Använd sökfältet högst upp på sidan för att hitta ännu fler alternativ och boka det perfekta semesterboendet i Ocean View Hills för dig.

Vilka är de högst rankade semesterboendena för en weekendresa till Ocean View Hills?

Vi på Vrbo tycker att helgerna är till för att man ska ha det roligt. Boka något av dessa boenden och ge dig iväg på en weekendresa till Ocean View Hills för att uppleva alla intressanta saker att se och göra i trakten:

  • Spendera din semester på "Serenitys Haven San Diego", som ligger ungefär 14 kilometer norr om centrala Ocean View Hills. Här väntar både vacker natur och äventyr alldeles utanför dörren. Du kan exempelvis testa skidåkning och cykelutflykter eller bege dig till sevärdheter som Marston House och Eastlake Country Club.
  • Även på "Beautiful Boho Home By Beach, Downtown + Shops" kan du må bra. Semesterboendet ligger ungefär 18 kilometer nordväst om Ocean View Hills och passar alldeles utmärkt som bas om du vill testa segling eller vindsurfing. Glöm inte att besöka Pantoja Park och Casa de Estudillo när du är i trakten.

Vilka är de bästa stora semesterboendena för grupper i eller nära Ocean View Hills?

Titta närmare på följande stora semesterboenden i och kring Ocean View Hills så slipper du lämna någon hemma:

  • Utrymme, komfort och avskildhet erbjuds alltsammans på "Large, Open - Concept Home | 8 Min To Downtown". Upp till 14 personer får plats på boendet vilket har 5 sovrum, en grill och en utomhuseldstad. Det här är ett populärt val bland grupper runt 19 kilometer norr om Ocean View Hills.
  • "2 - House Dog Friendly Compound" är ett annat bra alternativ. Boendet ligger 19 kilometer nordväst om Ocean View Hills och har 8 sovrum med gott om plats för 16 reskamrater. En trädgård och en utomhuseldstad är bara några av de saker som gör vistelsen trivsammare.

Vilka är de bästa husen med pool att hyra i eller i närheten av Ocean View Hills?

En pool är ofta en viktig del av en minnesvärd semester. Njut av vattnet i timmar eller varva ner vid kanten av poolen på något av dessa lockande boenden i Ocean View Hills:

  • Gör varje dag till en pooldag på "Divine Light Pool House | 4 Bd | Modern". En pool och en ugn är några andra bekvämligheter som gör det här boendet extra bekvämt.
  • Ett annat populärt alternativ är "The Lark House". Det finns mycket att tycka om på det här semesterboendet utöver poolen, som en grill och en utomhuseldstad.

Vilka är de bästa stora och familjevänliga semesterboendena i Ocean View Hills?

Alla familjesammankomster bör vara minnesvärda. Oavsett om du organiserar en resa med de små eller ett efterlängtat släktkalas erbjuder dessa familjevänliga semesterboenden i Ocean View Hills tillräckligt med utrymme för att alla ska må bra:

  • Omkring 2 kilometer väster om Ocean View Hills ligger "Divine Light Pool House | 4 Bd | Modern", som erbjuder 4 sovrum och 8 sovplatser. Boendet erbjuder dessutom flera bekvämligheter, som en smart-tv och ett matbord.
  • "Imperial Beach With White Water Ocean Views And A 600 Sq Ft Deck. Military Disc" erbjuder också den plats som behövs för att skapa fina minnen med din familj. Detta alternativ ligger 10 kilometer väster om Ocean View Hills och har plats för 6 personer i sina 3 sovrum. Ett kylskåp och en grill gör alla besökare glada och nöjda.

Det finns en hel del saker att se och göra för familjer i området som håller alla nöjda. Disneyland® Resort, Universal Studios Hollywood och Disney California Adventure® Park bör vara längst upp på din lista.

Fler alternativ för semesterboenden