Semesterbostäder i Cortes

Vi hittade 1 253 semesterbostäder – ange dina datum för att se vilka som är lediga

dina nuvarande månader är May 2024 och June 2024.
maj 2024
juni 2024
Upptäck ett urval med 204 lägenheter och andra semesterboenden i Cortes som passar perfekt för din resa. Semesterboenden erbjuder bekvämligheter som passar alldeles utmärkt för dig, dina vänner och ditt husdjur, som kabel-tv och en tvättmaskin med torktumlare. Vad du än är ute efter kan du lägga vantarna på ett boende som uppfyller alla gästers önskemål, inklusive alternativ som är tillgänglighetsanpassade eller rökfria.

Hitta boenden i din stil

  • Tryggt och säkert
    Med vår garanti för trygg och säker bokning får du stöd dygnet runt
  • Mer kvalitetstid
    Hela processen är enkel och trevlig - från bokning till vistelse
  • Lika bekvämt som hemma
    Njut av fullt utrustade kök, tvättmöjligheter, pooler, trädgårdar och mer
  • Mer för mindre
    Större ytor, mer privatliv, fler bekvämligheter - mer värde

Vanliga frågor och svar

Vilka är de bästa semesterboendena i Cortes?

En härlig weekend med din partner, en resa med hela släkten eller lite tid för dig själv – oavsett hur din semester i Cortes ser ut kan vi presentera ett semesterboende som passar helt perfekt. Här är ett par uppskattade alternativ som du kan kika på:

  • Ett sätt att försäkra att du får en semester värd att minnas är att bo på ett lyxboende. Det är där "Culture And Leisure In Letters" kommer in i bilden. En separat middagsplats och ett vardagsrum är bara några av alla bekvämligheter du kan dra nytta av på detta eleganta semesterboende 0,1 kilometer från centrala Cortes.
  • Du behöver naturligtvis inte ha ett överfullt bankkonto för att kunna åka på semester. "1 Bedroom In City Center - San Jeronimo I" är ett bra alternativ för dig som har en budget att hålla koll på. Detta boende ligger omkring 0,1 kilometer från Cortes och kan erbjuda en balkong samt en ugn.

Använd sökfältet högst upp på sidan för att hitta ännu fler alternativ och boka det perfekta semesterboendet i Cortes för dig.

Vilka är de högst rankade semesterboendena för en weekendresa till Cortes?

En effektiv paus är precis vad som behövs för att återhämta sig. Packa bagaget och koppla av på ett av dessa semesterboenden för en weekendresa till Cortes:

  • "Autumn, Cosy And Modern Apartment" är ett omtyckt val ungefär 1 kilometer norr om centrala Cortes. Här behöver du inte åka långt för att hitta oförglömliga saker att se och göra. Om du lämnar boendet kan du bege dig till sevärdheter som Real Club de la Puerta de Hierro och Parque Norte, och nöjesfyllda aktiviteter som mountainbikeåkning och snowboardåkning förgyller din vistelse.
  • Även på "MADRID CENTRO - up to 10!!!" kan du ha en trevlig vistelse. Detta semesterboende ligger cirka 1 kilometer sydväst om Cortes och passar fint som bas om du vill testa cykelutflykter eller vandrings- och cykelturer. Glöm inte att besöka Olivar de la Hinojosa golfklubb och Jardin de la Vega när du är i trakten.

Vilka är de bästa stora semesterboendena för grupper i eller nära Cortes?

Dela din semester med andra för att få dubbelt så roligt. Oavsett om du planerar en spännande vistelse med dina vänner eller en stor familjeträff finns det ett antal rymliga semesterboenden kring Cortes:

  • Du får gott om plats för alla på "House Moratín. Duplex 240m Center". Detta välkomnande boende ligger runt 0,1 kilometer sydöst om Cortes och har 4 sovrum som totalt kan välkomna 12 gäster. Bland bekvämligheterna finner du museer i närheten och en ugn.
  • Bjud in upp till 12 av dina bästa vänner till "Prado Terrace Moratín" och fyll semesterboendet med bubblande skratt. Det här populära alternativet har 4 sovrum och ligger cirka 0,1 kilometer söder om Cortes. Här väntar många bekvämligheter som roar stora grupper, till exempel museer i närheten och en ugn.

Vilka är de bästa husen med pool att hyra i eller i närheten av Cortes?

En pool är ofta ett måste för en minnesvärd semester. Njut av vattnet i flera timmar eller koppla av vid kanten av poolen på ett av dessa uppfriskande boenden i Cortes:

  • Gör varje dag till en pooldag på "Mit House La Casa Del Infante In Madrid". En ugn och gratis wi-fi är några andra praktiska bekvämligheter som gör det här semesterboendet till en vinnare.
  • Ett annat utmärkt alternativ är "Mit House Echegaray Vi In Madrid". Det finns mycket att uppskatta på det här boendet förutom poolen, som en ugn och gratis wi-fi.

Vilka är de bästa stora och familjevänliga semesterboendena i Cortes?

Det är alltid roligare att dela speciella ögonblick med dem du älskar. Oavsett om du håller på att planera en resa med familjen eller reser bort med några nära vänner har Vrbo stora semesterboenden som kan uppfylla dina behov. Här är två av våra bästa alternativ i Cortes:

  • "Culture And Leisure In Letters" har 6 sovplatser i 3 sovrum och är en perfekt plats för att tillbringa tid ihop med familjen. Det populära boendet ligger 0,1 kilometer sydöst om Cortes och erbjuder bekvämligheter som en brödrost och handdukar.
  • Ytterligare ett bra val är "Amazing 3 Bedrooms Near Museums". Det här boendet ligger runt 0,1 kilometer sydöst om Cortes och har handdukar, ett kylskåp och en hel del annat. Dess 3 sovrum med plats för hela 6 personer gör att du kan bjuda in alla dina gäster.

Det råder ingen brist på familjevänliga saker att se och göra i området. Både vuxna och barn kan skapa nya minnen på utflykter till Parque Warner nöjespark, Palacio Real de Madrid och Madrid Zoo Akvarium.

Fler alternativ för semesterboenden

Andra har även sökt efter: