Koko loma-asunto

LUXURY Lakefront Villa SLEEPS 32! ~ Vapaa Palvelut ~ valtava allas ~ Kajakit ~ Dock ~ 2Mi S

Majoituspaikan LUXURY Lakefront Villa SLEEPS 32! ~ Vapaa Palvelut ~ valtava allas ~ Kajakit ~ Dock ~ 2Mi S valokuvagalleria

Ulkopuoli
Uima-allas
Ulkoruokailutilat
Ulkopuoli
Pohjapiirros
Arvostelut
10 kautta 10. Poikkeuksellisen hyvä
11 makuuhuonetta8+ kylpyhuonetta32 henkilöä557 m²

Suositut palvelut/mukavuudet

  • PoreallasPoreallasPoreallas
  • TakkaTakkaTakka
  • Ilmainen Wi-FiIlmainen Wi-FiIlmainen Wi-Fi
  • IlmastointiIlmastointiIlmastointi
  • PyykinpesukonePyykinpesukonePyykinpesukone
  • KuivausrumpuKuivausrumpuKuivausrumpu

Tutustu alueeseen

Kartta
Branson, MO
  • Suosittu kohdeSilver Dollar City Theme Park8 min ajomatka
  • Suosittu kohdeTitanic Museum15 min ajomatka
  • Suosittu kohdeMoonshine Beach18 min ajomatka
  • LentokenttäBranson, MO (BKG)35 min ajomatka

Huoneet ja sängyt

11 makuuhuonetta (32 vuodepaikkaa)

Makuuhuone 1

1 suuri parisänky

Makuuhuone 2

1 suuri parisänky

Makuuhuone 3

1 suuri parisänky

Makuuhuone 4

1 suuri parisänky

Makuuhuone 5

1 keskisuuri parisänky

Makuuhuone 6

1 keskisuuri parisänky

Makuuhuone 7

1 keskisuuri parisänky

Makuuhuone 8

1 keskisuuri parisänky

Makuuhuone 9

1 vuodesohva (125–150 cm leveä)

Makuuhuone 10

2 keskisuurta parisänkyä ja 2 parisänkyä

Makuuhuone 11

1 keskisuuri parisänky ja 1 parisänky

Makuuhuone 12

1 suuri parisänky

8 kylpyhuonetta, 1 WC

Kylpyhuone 1

Toilet · Shower only

Kylpyhuone 2

Bathtub or shower · Toilet

Kylpyhuone 3

Toilet · Shower only

Kylpyhuone 4

Bathtub or shower · Toilet

Kylpyhuone 5

Bathtub or shower · Toilet

Kylpyhuone 6

Bathtub or shower · Toilet

Kylpyhuone 7

Toilet

Kylpyhuone 8

Bathtub or shower · Toilet

Kylpyhuone 9

Bathtub or shower · Toilet

Tilat

Terassi tai patio
Keittiö
Parveke
Erillinen ruokailualue
Puutarha

Tietoja majoituspaikasta

LUXURY Lakefront Villa SLEEPS 32! ~ Vapaa Palvelut ~ valtava allas ~ Kajakit ~ Dock ~ 2Mi S

Uusi Watermill Cove TOSI Lakefront Resort on juuri valmistunut kesäkuun 2016 ja vielä vain 10 minuuttia Branson maailmankuulu 76 nauhat ja kahden mailin päässä palkittu Silver Dollar City Theme Park. Palvelut ovat vertaansa vailla, jossa on valtava 5000 neliömetrin uima-allas, 200ft Lazy River, kaupallinen vesiliukumäki, ylemmän tason infinity-altaan, jossa on 50 jalkaa leveä vesiputous. On olemassa ammattimaista minigolfia, hiekkapalloa, shuffleboardia, täysi koripallokenttä, kajakkeja, kanootteja, paddleboards, paddleboats, kalastusnapit, Lily-tyynyt, Bocce Ball Court, Route 66 Pelihuone arcade, Kids Kountry TREE HOUSE leikkipaikka, polkupyörät, lapset Koolin vyöhykkeellä, uimapenkillä, tulipesät, nopea ilmainen WIFI ja paljon muuta saatavilla ilman lisäkustannuksia. Meillä on myös yksityinen keinona laituri veneen luistaa voi vuokrata vieraillemme. Olemme varmoja löydät New vesimyllyn Cove yksi parhaita arvoja ja kokee Branson alueella on tarjota.

Tervetuloa kauniiseen upouusi 11 makuuhuoneen / 10 kylpyhuone (2 ovat puoli kylpylä) Luxury Villa on koskematon Table Rock Lake. * Tämä on ylellinen 5 ja 6 makuuhuoneen duplex rakentaminen ja molemmat yksiköt yhdistää yhdeksi suuri koti kun eteinen ovi avataan luoda 11 makuuhuoneen vaihtoehto. Olemme innoissamme jakaa tätä hienoa Lakefront kotiin! Toivomme tämän kotiin paikka pitää hauskaa ja rentoutua perheen ja ystävien rauhallisessa Ozark Vuoria Taulukko Rock Lake, mutta vain muutaman minuutin päässä laaja valikoima Branson viihdettä ..

UUSI Watermill Cove Resort on uusin LUXURY FAMILY FUN järven rannalla sijaitseva lomakeskus ja osa tunnettu Chalets Taulukko Rock Lake perheen lomakohteet! Se tarjoaa hienoimpia majoitus saatavilla Table Rock Lake! Sijaitsee 7 kauniita puistomainen hehtaarin uskomattoman Lakefront omaisuutta, se on myös kätevästi vain 2 kilometrin päässä Silver Dollar City ja 10 minuutin ajomatka Branson, Missouri.

Tämä hieno ominaisuus on näköala upea Table Rock Lake Branson Missouri. Tämä huvila on täysin varusteltu lähes kaiken mitä tarvitset lomallesi. Villa on myös kätevästi 1 minuutin kävelymatkan päässä järven rannalta! Kummallakin puolella yksikkö on kolme tasoa, päätaso ja yläkerrassa ja alemman tason. Toinen puoli on 5 makuuhuone 4. 5 kylvyt ja on teatteri huone Stadium istuimet ja 70 "Smart TV ja nukkuu jopa 14. Toinen puoli duplex on 6 makuuhuoneen ja sijaan teatteri huone, se on kahden hengen kerrossänky huone kaksi queen täysi kerrossänky, joka voi nukkua jopa 8 tässä huoneessa yksin. 6 makuuhuoneen mahdollistaa 18 asiakkaat voivat nukkua sänkyä. Jokaisella puolella huvila on laadukkaita vuoteita ja kalusteita, 4 kylpyhuoneet, joissa 2 MASTER kuningas sviittiä ja täysin varustettu gourmet-keittiö ruostumattomasta teräksestä laitteet ja ylhäältä Weber Gas Grill (jossa propaani mukana) sijaitsee aivan pää kannella . Kun yhdistää molemmin puolin, saat 6 yhteensä kannet, kaksi pientä parveketta pois makuuhuone, kaksi suurta päätaso kannelle Weber kaasugrillit ja neljä laatu 6 istuin patio sarjaa, kaksi alemman tason turvatarkastus patio huonekalut. Villaan kuuluu yksilöllisiä korkealaatuisia kalusteita, vaunun rengasvalaisimia, Natural Slate- ja travertiini-laattalattiat sekä kiinteät graniittiset työtasot. Kaikissa huoneissa on taulutelevisiot, ylelliset vuodevaatteet, ja vain parhaat patjat saatavilla! Tärkein taso olohuone on viehättävä kieli-ja-ura puu katot ja seinät ja majesteettinen 28 jalka lattiasta kattoon River Rock kivitakka, jossa seinän ikkunoita paremmin nauttia näkymistä kauniin Table Rock Lake!

Kaksi yläkerran Master Suites kummallakin puolella on custom käsintehtyjä talteen massiivitammea ja vaunun pyörän king size-vuoteet, top of the line patjat, Jokaisessa Master Suite on täysi luksusta kylpy graniittiset ja yksi luonnollinen travertiini kaakeloitu suihku. On mittatilaustyönä matching keittiökaapit, yksi isäntä on pienessä parveke näköalalla "main pool" ja järven, ja molemmat mestarit ovat taulutelevisio n. Kaksi vierashuonetta päätason on queen size-vuoteet ja jakaa täysikokoinen Jack Jill kylpyhuone. Alemmalla tasolla ulosmarssi kellarissa, on kaksi makuuhuonetta, yksi valtava kerrossänky huone makuuhuone kalustettu kahdella queen yli koko regeneroitu tammea kerrossänky. Voit nukkua jopa 8 ihmiset vain tässä makuuhuoneessa yksin! Toisessa makuuhuoneessa on 6 makuuhuoneen alemmalla tasolla on koristeltu king size takaisin massiivitammea vuode 6ft liukuva lasiovi, joka johtaa turvatarkastus patio. Alakerran oleskelutilat ovat mahtava viihde media huone 55 "taulutelevisioita, täysikokoinen biljardipöytä ja laadukkaita poikkipinta Queen. Myös kaksi täysikokoista pyykkiä huoneissa on top of the line pesukone ja kuivausrumpu ja ylimääräinen pieni koko jääkaapissa extrat. Lopuksi seulotaan-in patio pääsee alemman ulosmarssi tasolla ja tarjoaa ulkona nautintoa hienot näkymät Table Rock Lake tai uskomattoman allas virheetön ympäristössä.

Mikä erottaa meidän Lakefront koteja muusta on valtava valikoima mukavuuksia samassa kiinteistössä, jotka sisältyvät maksutta loman. Palveluihin kuuluu, Uskomaton 5000 neliömetrin "Oasis pool" ja 200ft Lazy River ja uima-altaan yläpuolella on täydellinen laaja luonnollinen rock maisemointi, värikkäitä kasveja, puita, pensaita ja yli 125ft virkistäviä CSS Rock vesiputouksia. Myös 50ft maalaismainen palkki, ulkopaviljonki patio sarjaa ja mukavat pehmustetut tuolit, jotka ympäröivät ulkona 30ft pitkä kivi takka istua ja rentoutua katsellen perheen ja ystävien jonka räjähdys altaassa.

Uskomaton ranta merkintä 5000 neliömetrin Oasis-allas on myös 8000 m². Ft paver kivi patio, yli 75 lepotuoleja, 70 jalka kaupallinen vesiliukumäki lapsille (tai "lapset sydän" :-) On kaksi ulkona inground kylpytynnyrit nauttia, yksi, joka istuin yli 15 ihmistä ja toinen 10 ihmistä! Ja älä unohda lapset ... voit katsella pienokaiset on hauskaa uudessa Lapset kool vyöhyke läiskiä Pad!

Kahden hehtaarin puistomainen yhteinen alue sisältää täysikokoinen hiekka lentopallokenttä, Hevosenkenkä kuoppa, ammatillinen shuffle board tuomioistuin, Lapset Country Tree House Haven, dioja ja keinut, koripallokenttä, lasten leikkialue, jossa on valtava hiekkalaatikko, ulkona firepits kanssa vapaa polttopuut, bocce pallokenttä, Route 66 Old arkadihuoneessa, Polkupyörät, ja mikä parasta, meidän UUSI Old Mill Mini Golf Course vesiputouksia, upea maisema ja todellista työtä vanhan ajan vettä surmasi.

FREE palveluihin lista ei lopu vielä! 14 Slip yksityinen keinona laituria sisältää suuren listan lisäveden aktiivisuus mukavuuksia. Näihin kuuluu 20ft kaupallinen Lilypad, lapset ja aikuinen kajakkeja, neljä henkilöä Paddleboats, kanootteja, meloa levyt, vapaa kalastus pylväät, kala puhdistusasema, uida ja aurinkokansi ja enemmän!

14 slip laituri on 11x24 veneen liukua käytettävissä vain meidän vieraille keinona. Olemme nyt myös vuokrata uusia 14 matkustajan 150hp tri-toons ski-putki baareissa vieraille vain. On loiva tarjota sinulle erinomaiset yhteydet telakka.

Branson äänestettiin # 1 matkailukohteena koko Keskilännessä. Silver Dollar City oli myös äänesti # 1 Theme Park maailmassa kansainvälisen yhdistyksen huvipuistoissa ja nähtävyyksiä! Branson tunnetaan nykyään nimellä "elävän musiikin pääkaupunki maailmassa", mutta se on rikas historia ulottuu ensimmäisen päivän vuonna 1800. Alkaen pieni myymälän jokilaivalla lopettaa, kaupunki nyt sijaitsee yli 45 teatterit 60000 teatterin paikkaa, yli 70 teatteri esityksiä, yli 200 majoitustiloja yli 23000 majoitus huoneissa, 5000 camping tilat, yli 350 ravintolaa, kolme järveä, 9 golfkentät, yli 200 varastomyymälätilana, lukuisia nähtävyyksiä, luolia tutkimaan ja ympärivuotista toimintaa ja viihdettä.

Älä etsi enää majapaikan, NEW vesimylly Cove Resort Branson / Table Rock alueella ja vain tuli vuokrattavissa. Et tule pettymään tähän kaunis koti. Älä missaa tätä mahdollisuutta saada kokemus elämästä.

Hakusanat: ranta, järvinäköala, Table Rock Lake, Silver Dollar City, Bransonissa loma-asunnot, loma-asunnot, Loma-asunto, järven koti vuokrattavana, hirsitalo, veneen liukumäki, vesihiihto, kalastus, mökki, lomahuone, vetäytyminen, suuri, yksityinen Lakefront, uima-allas, poreallas, hiekka lentopallo, venelaituri

Majoittaja

WaterMill Cove Resort
Premium-majoittaja
Premium-majoittaja
Lock

Suojaa maksusi − varaa aina Vrbossa

Jos joku pyytää sinua tekemään varauksen hänen kauttaan tai maksamaan varauksen suoraan hänelle ennen kuin teet varauksen Vrbossa, ilmoita siitä.

Palvelut/mukavuudet

Poreallas
Keittiö
Pyykinpesukone
Kuivausrumpu
Ilmainen Wi-Fi
Ilmastointi

Talon säännöt

Sisäänkirjautuminen klo 17.00 jälkeen
Vuokraajan alaikäraja: 25
Uloskirjautuminen ennen klo 10.00

Lapset

Lapset sallitaan: 0–17-vuotiaat

Tapahtumat

Tapahtumien järjestäminen ei ole sallittua

Lemmikit

Lemmikkejä ei sallita

Tupakointikäytännöt

Tupakointi ei ole sallittu

Vahinkokulut ja satunnaiset kulut

Olet vastuussa kaikista itsesi tai seurueesi majoituspaikalle yöpymisen aikana aiheuttamista vahingoista.

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää

Tätä majoituspaikkaa hallinnoi majoitusyritys. Se tarjoaa majoitusta kaupankäynti-, ammatinharjoittamis- tai liiketoimintatarkoituksissa.
Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain
Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.
Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.
Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen on kielletty majoituspaikassa
Majoittaja on ilmoittanut, että majoituspaikassa on häkävaroitin
Majoittaja on ilmoittanut, että majoituspaikassa on palovaroitin
Tämän majoituspaikan turvaominaisuuksiin kuuluu palosammutin, ensiapupakkaus ja suoratelkilukko

Tietoja alueesta

Branson

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä teemapuistoa ja veden äärellä. Alueen luonnonkauneuteen voi tutustua kohteissa Table Rock Lake ja Dogwood Canyon Nature Park, ja Silver Dollar City Theme Park ja Branson White Water Themepark ovat suosittuja nähtävyyksiä alueella. Oletko matkalla lasten kanssa? Highway 76 Strip ja Aquarium at the Boardwalk ovat ehdottomia kohteita. Tutustu alueen villieläimiin villieläinten bongaukseen keskittyvillä kävelyretkillä ja lintujen bongausmahdollisuuksien ansiosta.
Kartta
Branson, MO

Lähettyvillä

  • Table Rock Lake - 1 min kävelymatka
  • Silver Dollar City Theme Park - 8 min ajomatka
  • Titanic Museum - 15 min ajomatka
  • Highway 76 Strip - 15 min ajomatka
  • Moonshine Beach - 18 min ajomatka

Liikkuminen

  • Branson, MO (BKG) – 35 minuutin ajomatka

Ravintoloita

  • Andy's Frozen Custard - 15 min ajomatka
  • Wendy's - 14 min ajomatka
  • Cracker Barrel - 13 min ajomatka
  • IHOP - 13 min ajomatka
  • Olive Garden - 13 min ajomatka

Usein kysytyt kysymykset

Onko LUXURY Lakefront Villa SLEEPS 32! ~ Vapaa Palvelut ~ valtava allas ~ Kajakit ~ Dock ~ 2Mi S lemmikkiystävällinen?

Ei, tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä.

Mihin aikaan majoituspaikan LUXURY Lakefront Villa SLEEPS 32! ~ Vapaa Palvelut ~ valtava allas ~ Kajakit ~ Dock ~ 2Mi S sisäänkirjautuminen on?

Sisäänkirjautuminen alkaa klo 17.00.

Mihin aikaan majoituspaikan LUXURY Lakefront Villa SLEEPS 32! ~ Vapaa Palvelut ~ valtava allas ~ Kajakit ~ Dock ~ 2Mi S uloskirjautuminen on?

Uloskirjautuminen tapahtuu klo 10.00.

Missä LUXURY Lakefront Villa SLEEPS 32! ~ Vapaa Palvelut ~ valtava allas ~ Kajakit ~ Dock ~ 2Mi S sijaitsee?

Indian Point Park ja Table Rock Lake sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä loma-asunnosta. Silver Dollar City Theme Park sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

Arvostelut

10

Poikkeuksellinen

Arvostelut näytetään kronologisessa järjestyksessä, ja ne on moderoitu. Arvostelut on tarkistettu, ellei toisin ilmoiteta.
LisätietojaAvautuu uuteen ikkunaan
Arvosana 10 - Loistava. 15 kautta 15 arvostelua" "
Arvosana 8 - Hyvä. 0 kautta 15 arvostelua" "
Arvosana 6 - OK. 0 kautta 15 arvostelua" "
Arvosana 4 - Huono. 0 kautta 15 arvostelua" "
Arvosana 2 - Hirveä. 0 kautta 15 arvostelua" "

9,8/10

Siisteys

10/10

Sisäänkirjautuminen

10/10

Viestiminen

10/10

Sijainti

10/10

Listauksen paikkansapitävyys

Arvostelut

10/10 Loistava

Sarah S.

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestiminen, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Christmas vaca
Wonderful resort! Beautifully decorated for Christmas. Hot tub, pickleball court and arcade was the kiddos fav! Had everything we needed for the stay, tons of trash bags, toilet paper, kitchen utensils even 2 crockpots! Such amazing hosts as well. Everyone had enough space. We had 14 people and it was phenomenal! Pool table and theater room was a huge hit! Thank you for a great experience! We will be back! Merry Christmas! Especially Bailey and her cute family!
Yöpyi 4 yötä joulukuussa 2023

10/10 Loistava

Tarkistettu asiakas

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestiminen, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Great place to stay!
Tgis is our second year to stay here, plenty of room, outdoor play area, and the ability to rent two houses that we’re connecting! That was awesome!
Yöpyi 4 yötä marraskuussa 2023

10/10 Loistava

Sarah G.

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestiminen, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Perfect
This place is excellently for cooperate, family, or private retreat. Plenty of activities to do in season and out. Extremely clean and well equipped.
Yöpyi 2 yötä huhtikuussa 2023

10/10 Loistava

Calandra J.

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestiminen, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
The Perfect Getaway!!!
I absolutely cannot say enough great things about our stay at Watermill Cove! The property was beautiful and well maintained. The cabins (C & D) were very spacious and had all of the amenities we needed plus more! I personally did not leave the cabin one single time during our 3 night stay. The pictures online are beautiful but they do it no justice. We were all pretty sad to leave. If you're considering staying here, DO IT!!
Yöpyi 3 yötä joulukuussa 2022

10/10 Loistava

Sky P.

Hyvää: Siisteys, sisäänkirjautuminen, viestiminen, sijainti ja listauksen paikkansapitävyys
Very Nice Place
It’s a bit expensive but a very nice place to stay. My family really like it. Very spacious and nicely decorated.
Yöpyi 3 yötä joulukuussa 2022

Tietoa majoittajasta

Majoittaja: WaterMill Cove Resort

Majoittajan profiilikuva
My name is Steve Faria, and along with my wife Connie, we wanted to share our story of how and why we became resort owners: My wife and I spent many of our summers, while dating and after being married, playing on the waters of Table Rock Lake. We had either a boat or jet ski and would drive from Springfield to Table Rock Lake for a day of fun and adventure! After we had our first child, we decided that we could not sit on the shore line and take turns on the jet ski while our daughter sat in her carrier. :)
That is when we purchased our first lake home. We found a cute fixer upper in a great little neighborhood called Gobbler's Mountain. As our family grew, we found another fixer upper and started the remodeling process. My wife and I enjoyed fixing these houses up and adding our own personal touches along the way. Our babies grew up as lake babies with their bottles in their hand and their life jacket securely fastened. Many naps were taken boating around the beautiful waters of Table Rock Lake. We always enjoyed having friends and family come and stay with us. We all had so much fun and made so many memories together. Then one day some property became available. It was not much (with only four cabins on it), but the land and views were awesome. We decided to take a risk and go for it. We knew how much we enjoyed bonding and growing up on Table Rock Lake that we wanted to be able to share this experience with other families.
Judy is our property manager (pictured) and she will be more than happy to assist you with reservations!

Premium-majoittaja

Premium-majoittaja
He tarjoavat asiakkailleen aina loistavaa palvelua.
Kerro, miten voimme parantaa sivustoammeAnna palautetta