Lejlighed

The Landing 209 Deluxe Queen Suite, Jetted Tub

Billedgalleri for The Landing 209 Deluxe Queen Suite, Jetted Tub

Et hotelværelse med pejs, en stor seng, et natbord og et vindue med persienner.
En lobby med stenvæg, træbjælker og et maleri på væggen. Der er to lænestole og et sofabord med magasiner.
En balkon med udsigt over en flod, træer og fjerne bjerge.
En højloftet gang med ovenlys, træbjælker og vægmonterede lysarmaturer.
Et barområde med træstole, en bardisk og et skilt, der angiver ingen adgang for mindreårige.

Anmeldelser

8,4 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • Malerisk udsigt over vandet
    Slap af i naturskønne omgivelser med en højt bedømt udsigt over vandet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    I nærheden af Slidewaters at Lake Chelan

Populære faciliteter

  • Altan eller terrasse
  • Internetadgang
  • Aircondition
  • Køleskab
  • Pejs
  • Badekar

Udforsk området

Åbn kort
Chelan, WA
  • Place, Chelan Sø
    ‪1 min. gang‬
  • Place, McKellar Cabin Trail
    ‪1 min. gang‬
  • Place, Slidewaters at Lake Chelan
    ‪18 min. gang‬

Værelser og sovepladser

1 soveværelse (2 sovepladser)

Soveværelse 1

1 queensize-seng

1 badeværelse

Badeværelse 1

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Chelan

Denne lejlighed befinder sig i centrum i Chelan. Chelan Sø og Chelan Butte Wildlife Area reflekterer områdets naturlige skønhed. Områdets andre seværdigheder inkluderer Slidewaters at Lake Chelan og Fromaggio Artisan Cheese Shoppe.
Kort
Chelan, WA

Hvad ligger i nærheden?

  • Chelan Sø - 1 min. gang - 0.1 km
  • McKellar Cabin Trail - 1 min. gang - 0.2 km
  • Slidewaters at Lake Chelan - 18 min. gang - 1.6 km
  • Tsillan Cellars - 7 min. kørsel - 5.7 km
  • Lake Chelan State Park - 16 min. kørsel - 15.9 km

Sådan kommer du rundt

  • Wenatchee, WA (EAT-Pangborn Memorial) - 66 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Starbucks - ‬4 min. gang
  • ‪Lakeview Drive In - ‬6 min. gang
  • ‪Señor Frogs - ‬1 min. gang
  • ‪Campbell's Bistro & Pub - ‬1 min. gang
  • ‪Local Myth Pizza - ‬3 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Er The Landing 209 Deluxe Queen Suite, Jetted Tub et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvornår er indtjekning på The Landing 209 Deluxe Queen Suite, Jetted Tub?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på The Landing 209 Deluxe Queen Suite, Jetted Tub?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger The Landing 209 Deluxe Queen Suite, Jetted Tub?

Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Chelan, kun få skridt fra Chelan Sø og McKellar Cabin Trail. Derudover ligger Slidewaters at Lake Chelan og Chelan Butte Wildlife Area ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

8,4

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 6 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 1 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 9 anmeldelser

8,8/10

Rengøring

8,4/10

Indtjekning

7,6/10

Kommunikation

9,2/10

Området

8,4/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
Synes ikke om: Kommunikation
:)
Overnattede 3 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 7. jul. 2026
Thank you for taking the time to review your stay. We are thrilled that you enjoyed the convenient downtown location and cleanliness of your room! Thank you for choosing to stay with us and we would love to welcome you back for your next visit to the area!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great room!

Excellent location and everything was very clean.
Overnattede 2 nætter i juni 2023
Svar fra VrboOwner den 29. jun. 2023
Thank you for taking the time to review your stay with us and we hope that you book with us again soon.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Quaint little spot.

Great little pad centrally located in downtown. Easy access, the room had great character, and the amenities were as advertised. Would stay there again.
Overnattede 2 nætter i oktober 2023
Svar fra VrboOwner den 29. okt. 2023
Thank you for your review, we are glad that you enjoyed your stay! Come again soon. --Windermere Vacation Rentals
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Conference Visit

Enjoyable industry event!
Overnattede 4 nætter i april 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Weekend

Great place to stay! There’s no elevator so pack lite and be ready to carry everything upstairs since all the rooms are on the 2nd floor.
Overnattede 3 nætter i oktober 2023
Svar fra VrboOwner den 26. okt. 2023
Thanks for visiting, we are glad that you enjoyed your stay!
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

The Landing

It was nice
Overnattede 3 nætter i juni 2023
Verificeret anmeldelse

2/10 Bundkarakter

Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed

Would not cancel for medical reasona

I ended up in the emergency room two times 1 week before my trip. I contacted the host when I was able and communicated that I would not be able to make our trip for medical reasons. They refused to issue a refund. Stopped communication with me when I asked for a partial refund, but still kept sending me check in info even after I had canceled.
Overnattede 2 nætter i september 2023
Svar fra VrboOwner den 2. okt. 2023
At the time of cancellation, your reservation was non-refundable, and we have to follow our cancellation policy. The sending of the check-in info was a system glitch, but the reservation was cancelled on our end and the cancellation email was sent to you. The last email we got from you said to stop contacting you so we did. We do apologize, but you requested to cancel in the non-refundable period as detailed in the rental agreement you signed before we charged any balance due. Thank you. --Windermere Vacation Rentals Management
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Rengøring, beliggenhed
Synes ikke om: Indtjekning, kommunikation

Bad Experience

The property location was great. Accessibility was not good.2nd floor steep stairway no elevator. The check in process was a nightmare. Noone at the site when we checked in a 5:00PM. Were told we needed an access code that we should have received prior to check in. It took us an hour and several calls to finally get in our room. No reseved parking. Not worth the price we paid. There was no reserved parking
Overnattede 3 nætter i juni 2024
Svar fra VrboOwner den 27. jul. 2024
Thank you for your review. We do apologize about the check-in instructions not emailing automatically. It does mention in the listing that this location does not have on-site parking, and parking we do offer is in the check-in instructions. This location also just has the self check-in. We will pass the review onto management.
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Perfect room for a couples get away

Luckily we were able to book a room at the landing last minute for a partial Labor Day weekend get away. Because I had read the reviews I was aware of all the checking in process which made it a breeze. The dedicated parking lot was nice but a little tricky to find. We assumed it was the big parking lot behing the government building but there is a sign that says no overnight parking… the dedicated lot for the landing is one more over between 2 small buildings. Thankfully we figured it out but clearer communication about that would have been nice. The room overall was great, very beautiful room, with a decent view of the water. It says max occupancy is 4 but there’s no pull out couch or anything so 2 people are sleeping on the floor or kids in pack and plays. I was nervous about the room being over a restaurant but they actually close pretty early so it wasn’t a big deal at all! Overall it was a great stay and would stay again and recommend to others!
Overnattede 2 nætter i august 2024
Svar fra VrboOwner den 14. okt. 2024
Thank you for staying with us! We apologize for any confusion as this studio only sleeps 2 people max. We are happy you enjoyed your stay!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback