Hele boligen

Coastal91-Free Golf Cart-Pet Friendly-Pool Table

Billedgalleri for Coastal91-Free Golf Cart-Pet Friendly-Pool Table

En moderne stue med grå sofaer, et træ sofabord og et fladskærms-tv hængt over en pejs.
Et moderne køkken med hvide skabe, en marmorø med barstole samt et rustfrit stål emfang.
Et hyggeligt værelse med seng, stol og en træterrasse.
En låst indgang til et privat område, med skilt der angiver adgang for ejere og gæster.
Ovenfra ses en kystresort med villaer ved stranden, en sandstrand og et klart hav.

Anmeldelser

8,6 ud af 10.
Fremragende

Højdepunkter

  • Afslapning i vandet
    Den højt bedømte pool er det perfekte sted at stresse af.
  • Privat have
    Et sjældent fund – slap af i den fredelige, private have.
  • Central beliggenhed
    Du er aldrig langt fra din destination med denne praktiske beliggenhed.

Populære faciliteter

  • Altan
  • Swimmingpool
  • Adgang til vandland
  • Grill
  • Aircondition
  • Kæledyrsvenligt

Udforsk området

Åbn kort
Miramar Beach, FL
  • Place, Miramar Beach
    ‪9 min. gang‬
  • Place, Choctawhatchee Bay
    ‪1 min. kørsel‬
  • Place, Golf Course At Seascape Resort
    ‪2 min. kørsel‬
  • Airport, Fort Walton Beach, FL (VPS-Northwest Florida Regional)
    ‪37 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

5 soveværelser (16 sovepladser)

Soveværelse 12

1 kingsize-seng

Soveværelse 13

1 kingsize-seng og 2 enkeltsenge

Soveværelse 14

1 kingsize-seng

Soveværelse 15

+2
6 enkeltsenge

Soveværelse 16

1 queensize-seng

Stue 2

1 sovesofa (dobbeltseng)

3 badeværelser, 1 toilet

Badeværelse 9

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 10

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 11

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 12

Toilet

Områder

Køkken
Kontor
Altan
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Miramar Beach

Denne feriebolig befinder sig i Emerald Waters Village – et område i Miramar Beach, der ligger tæt på et vandland og tæt på stranden. Dem, der søger oplevelser, kan kigge forbi Sandestin Golf Resort - Raven, Burnt Pine, Baytowne, The Links, mens naturelskere kan besøge Miramar Beach og Destin Beaches. Overvej at tage til Club LA, hvis du vil male byen rød, eller Big Kahuna's Water and Adventure Park, hvis du rejser med børn. Oplevelser som fiskeri giver gode muligheder for at komme ud på eller i det omgivende vand, eller du kan tage på eventyr ved at afprøve klatring i nærheden.
Kort
Miramar Beach, FL

Hvad ligger i nærheden?

  • Miramar Beach - 9 min. gang - 0.8 km
  • Choctawhatchee Bay - 1 min. kørsel - 1.4 km
  • Rainforest Black Light Golf & Arcade - 2 min. kørsel - 2.1 km
  • Axes & Ice Cream - 2 min. kørsel - 2.1 km
  • Golf Course At Seascape Resort - 2 min. kørsel - 2.5 km

Sådan kommer du rundt

  • Fort Walton Beach, FL (VPS-Northwest Florida Regional) - 32 min. kørsel

Restauranter

  • ‪Pompano Joe's - ‬11 min. gang
  • ‪Circle K - ‬14 min. gang
  • ‪The Surf Hut - ‬3 min. kørsel
  • ‪Kenny D's - ‬3 min. kørsel
  • ‪Sandos Beachside - ‬3 min. kørsel

Ofte stillede spørgsmål

Har Coastal91-Free Golf Cart-Pet Friendly-Pool Table en pool?

Ja, dette overnatningssted har en pool.

Er Coastal91-Free Golf Cart-Pet Friendly-Pool Table et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Ja, kæledyr er tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Coastal91-Free Golf Cart-Pet Friendly-Pool Table?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Coastal91-Free Golf Cart-Pet Friendly-Pool Table?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Coastal91-Free Golf Cart-Pet Friendly-Pool Table?

Udtjekning er kl. 10.00.

Hvor ligger Coastal91-Free Golf Cart-Pet Friendly-Pool Table?

Feriested med familievenlig profil ligger ved vandet i Miramar Beach, kun 15 minutters gang fra Miramar Beach og Choctawhatchee Bay. Derudover ligger Rainforest Black Light Golf & Arcade og Golf Course At Seascape Resort ca. 3 km derfra.

Anmeldelser

8,6

Fremragende

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 2 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 1 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 4 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 4 anmeldelser

8,6/10

Rengøring

10/10

Indtjekning

10/10

Kommunikation

8,6/10

Området

9,0/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

SO MUCH FUN

We loved our stay. The location is wonderful. Management was responsive
Overnattede 7 nætter i marts 2024
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great house! Only issue was the dishwasher wasn’t working. Would rent again!
Overnattede 1 nat i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 15. aug. 2026
Hi Cindy, Thanks for your review! The dishwasher was an easy fix, as it simply had a clogged drain line from excess food being placed in the dishwasher. We hope you had a great time and come back again soon!
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great place to stay in the Destin area! Within walking distance to the beach. Beautiful and well-maintained rooms. We came to celebrate Thanksgiving, and everyone from great grandma to the grandkids had a great time. Thanks!
Overnattede 8 nætter i november 2025
Svar fra VrboOwner den 18. feb. 2026
Thank you, Kellon! We're thrilled to hear you and your family had a wonderful Thanksgiving stay with us. We look forward to welcoming you back for more memorable moments!
Verificeret anmeldelse

6/10 Okay

Synes godt om: Indtjekning, kommunikation
Parking is a real issue! There is only room for one smaller vehicle while using the golf cart. We came with four vehicles, three being large SUVs. The guys had to part away from the property. None of the ice makers worked, so we had to bring ice in. The refrigerators and stove were just really dirty. The kitchen was stocked with pans and things that needed to be thrown away. No pitchers to make tea etc. The pictures make it look like the entrance to the beach is just right there at the property when its a good walk and across a main street. When using the golf cart there is really no place to let people off at the gate. Its a very busy and dangerous highway. The parking lot was almost always full. Electrical issues - outlets throughout the property did not work as well as some lights. We had to set the microwave and toaster on a chair to use them on another wall. The TVs were a big issue. No remote in the biggest master at all. Especially for people of age, I hated not having easy access to the TV in the evening. Some of the locks didn't work on the doors which created some issues with our little ones. It turned out the back of the property presented secluded was a busy highway. No views of beach out the windows at all. Because of Betha coming in and we couldn't go to the beach our kids did use the pool table, and my son got the TV working in the living room for the rest of us. The size of the house was good for our crew, but the two families that had to share a bath-bad.
Overnattede 4 nætter i juli 2026
Svar fra VrboOwner den 8. aug. 2026
Hi Mary Ann, Thanks for your review! Before your stay, when you asked about bringing extra vehicles we politely advised that we do not offer parking for more than 2 large vehicles, which is also included in our listing details & welcome message when booking. We do have fully functional ice makers, to include the freezer as well as a countertop ice maker that you would have needed to add water to operate. We do also have a very well stocked kitchen, so I'm very confused at your comment there. We do not advertise being beachfront, and the short walk/golf cart ride is very safe on the scenic beach road-no major busy highways to cross here, or anywhere close to the property. Our team tested all of the outlets in the property and did not find any issues whatsoever. In addition, we found all tvs and remotes to be fully functional. For future trips, we highly recommend reaching out to your host for assistance, as that's what we're here for. While I believe your frustration may have been that it rained during your trip, our actual location would not have any relevance to that. Best of luck in future travels!
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback