Waterfront Suite with Beach Access & Resort Pools

Billedgalleri for Waterfront Suite with Beach Access & Resort Pools

Udendørsområde
Pool
Terrasse/gårdhave
Interiør
Værelse

Anmeldelser

8,4 ud af 10.
Rigtig godt

Højdepunkter

  • På stranden
    En unikt overnatningssted ved stranden med direkte adgang til strande og havet.
  • Oplev nærliggende seværdigheder
    Gåafstand til La Isla Butikscenter

Populære faciliteter

  • Altan eller terrasse
  • På stranden
  • Privat pool
  • Adgang til vandland
  • Internetadgang
  • Aircondition

Udforsk området

Åbn kort
Cancún, QRO
  • Place, La Isla Butikscenter
    ‪3 min. gang‬
  • Place, Isla Dorada
    ‪6 min. gang‬
  • Place, Cancuns interaktive akvarium
    ‪6 min. gang‬
  • Airport, Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.)
    ‪30 min. kørsel‬

Værelser og sovepladser

3 soveværelser (14 sovepladser)

Soveværelse 7

1 kingsize-seng

Soveværelse 8

3 dobbeltsenge

Soveværelse 9

3 dobbeltsenge

3 badeværelser

Badeværelse 7

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 8

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Badeværelse 9

Badekar · Toilet · Kun brusekabine

Områder

Køkken
Kontor
Altan
Have

Tilføj datoer for priser

Lignende overnatningssteder

Om området

Cancún

Denne lejlighed befinder sig i Zona Hotelera – et område i Cancún, der ligger tæt på et vandland og på stranden. La Isla Butikscenter og Plaza Las Americas er begge et besøg værd, hvis shopping står på agendaen. Er du mere interesseret i stedets natur, kan du med fordel besøge Costa Occidental de Isla Mujeres, Punta Cancún y Punta Nizuc Nationalpark og Hotel Zone Strande. Ser du frem til et event eller en sportbegivenhed under din rejse? Se, hvad Oasis Arena eller Beto Ávila-baseballstadionet har på programmet. Udforsk områdets muligheder for oplevelser på, i og ved vandet såsom dykning i nærheden, eller nyd godt af den fri natur ved at kaste dig ud i mulighederne hvad angår cykling.
Kort
Cancún, QRO

Hvad ligger i nærheden?

  • La Isla Butikscenter - 3 min. gang - 0.3 km
  • Isla Dorada - 6 min. gang - 0.6 km
  • Cancuns interaktive akvarium - 6 min. gang - 0.6 km
  • Hotel Zone Strande - 14 min. gang - 1.2 km
  • Kukulcan Plaza-indkøbscentret - 16 min. gang - 1.4 km

Sådan kommer du rundt

  • Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) - 21 min. kørsel

Restauranter

  • Park Royal Cancun
  • ‪Starbucks - ‬4 min. gang
  • ‪Starbucks - ‬6 min. gang
  • ‪Taco y Tequila - ‬7 min. gang
  • ‪Wander Rooftop Bar - ‬2 min. gang

Ofte stillede spørgsmål

Har Waterfront Suite with Beach Access & Resort Pools en pool?

Ja, dette overnatningssted har en udendørs pool.

Er Waterfront Suite with Beach Access & Resort Pools et kæledyrsvenligt overnatningssted?

Nej, kæledyr er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Hvor meget koster parkering hos Waterfront Suite with Beach Access & Resort Pools?

Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.

Hvornår er indtjekning på Waterfront Suite with Beach Access & Resort Pools?

Indtjekning starter kl. 16.00.

Hvornår er udtjekning på Waterfront Suite with Beach Access & Resort Pools?

Udtjekning er kl. 11.00.

Hvor ligger Waterfront Suite with Beach Access & Resort Pools?

Reserver et ophold lige ud til stranden på denne lejlighed i Zona Hotelera. dette lejlighedskompleks ligger i centrum, 5 minutters gang fra Nichupté-lagunen og La Isla Butikscenter. Derudover ligger Costa Occidental de Isla Mujeres, Punta Cancún y Punta Nizuc Nationalpark og Hotel Zone Strande ca. 2 km derfra.

Anmeldelser

8,4

Alletiders

Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Få mere at videÅbner i et nyt vindue
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 5 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 2 af i alt 9 anmeldelser
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 0 af i alt 9 anmeldelser

7,6/10

Rengøring

8,8/10

Indtjekning

9,2/10

Kommunikation

10/10

Området

7,8/10

Annoncens rigtighed

Anmeldelser

Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Had a great stay
Overnattede 11 nætter i december 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
The location was great. It was clean and check in was communication was excellent. They helped set up transportation to and from the airport.
Overnattede 4 nætter i marts 2026
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Great Location!
Overnattede 3 nætter i september 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great place

Overall, everything was great. The apartment is a little dated and worn, but I thought that was reflected in the price and made for a good overall value. Management was very responsive and also helpful with booking excursions.
Overnattede 8 nætter i juni 2025
Verificeret anmeldelse

10/10 Fremragende

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great apartment and great location!

Andrea was very responsive and helpful.
Overnattede 30 nætter i januar 2025
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed

Great location and excursion opportunities

The property was very clean and spacious. The jacuzzi was not filled when we arrived and we tried filling ourselves but the water came out slightly murky so we didn’t end up using it which was disappointing. Buying the day pass from the hotel for all you can eat/drink is definitely worth it for days that you don’t plan to go on any other excursions. Everything is right on the beach so it is a great environment and has fun for all. Lots of promoters on the beach to help find excursions.
Overnattede 4 nætter i maj 2022
Svar fra VrboOwner den 9. jun. 2022
Dear Aurora, We are very sorry to hear you experienced some issues with the jacuzzi during your stay. If we would have known, we would have been more than happy in providing assistance for your to use it. We are happy to hear your overall experience here was a good one, regardless. You are always welcome back! Best wishes.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Indtjekning, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, annoncens rigtighed
The host was very attentive and communicative however we did run into a few issues that made our stay unpleasant. At one point during our stay the main bedroom started having a leak from the ceiling. The leak was trickling and could have easily dripped on my 3 year olds bed who was sleeping a few inches away. When I messaged the management they said that it didn't affect our living situation so they would not be addressing the leak. They also said they would not be giving us any money back for the leak issue in the bedroom. In addition to the leak the overall condition of the place was poor and didn't feel clean. There were a number of cockroaches found in the kitchen and the bathrooms had a strong mildew smell and sewage smells at times. There were many light covers and thermostat covers that were falling off. In addition to all of that there were so many walls that were peeling and chunks were coming off of it. As a whole we did really enjoy the pools and the balcony of the apartment. The proximity to the beach was really incredible.
Overnattede 7 nætter i december 2025
Svar fra VrboOwner den 27. maj 2026
Thank you, Zahava, for sharing your experience and highlighting what you enjoyed about the pools, balcony, and location. We appreciate your feedback regarding the condition of the apartment and the issues you encountered during your stay. Our team takes these concerns seriously and will review them to see where improvements can be made. Your input helps us work toward a better experience for future guests.
Verificeret anmeldelse

4/10 Ringe

Synes godt om: Kommunikation, beliggenhed
Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, annoncens rigtighed

Needs remodeling and updates

This property had bugs, leaking windows, broken pans, no hot pads and missing utensils. The property did not provide the amenities that were listed in the add as included. We had a huge rain/wind storm and the windows were leaking so badly that we had a flood. We spent our time taking care of this. The host and owner were made aware of this immediately. They offered no help or credit. Very disappointing. Keep in mind this property was very expensive and no consideration of the customer. I will never return to the property. On a good note. The property is location in a prime area and has a nice view and very nice beach area.
Overnattede 30 nætter i marts 2022
Svar fra VrboOwner den 31. maj 2022
Dear Jill, We are very sorry to hear your experience at the property was not a great one. We must say that during your stay, only some issues were reported; a window leak due to the rain, missing towels and a dirty shower curtain. Our communication was fluent and we tried to explain that the window leak would need a major repair which would need to be conducted after your departure, as it would mean maintenance workers coming in and out during your time there. The extra towels you requested were delivered the following day as well as the shower curtain. We are sorry if our efforts to accommodate you were not sufficient. It was never our intention to inconvenience you in any way. We will take your case on board to improve our service moving forward. Regards,
Verificeret anmeldelse

8/10 Godt

Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
Overnattede 7 nætter i august 2025
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback