Bilde tatt av Karen Alvarez

Ferieboliger i El Hawaii

månedene som vises akkurat nå, er May 2024 og June 2024.
mai 2024
juni 2024
Se på utvalget vårt av ferieboliger i El Hawaii som er perfekte for turen din. Våre overnattingssteder har de beste fasilitetene for ferien med kjæledyret ditt, familie eller venner, som boblebad og hage. Uansett hva du er på jakt etter, finner du garantert noe som passer for hele gjengen – for eksempel et overnattingssted som er røykfritt og har tilgjengelighetstilpasninger.

Finn det rette stedet for deg

  • Ingen bekymringer
    Vår garanti for trygg og sikker bestilling gir deg kundestøtte døgnet rundt
  • Mer kvalitetstid
    Vi gjør det enkelt for deg, fra du bestiller til du er hjemme igjen
  • Samme komfort som hjemme
    Velg fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage og mer
  • Mer ferie for mindre
    Større plass, mer privatliv, flere fasiliteter – mer for pengene

Velg en feriebolig for turen din til El Hawaii

Opplev den unike karakteren til El Hawaii ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Sightseeing i og rundt El Hawaii

Er du på jakt etter attraksjoner å besøke når du er i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt El Hawaii har å by på. Her er noen av de mest populære attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Las Lisas strand (17,9 km)
  • La Barra-stranden (8,9 km)
  • El Banco Turtle Sanctuary (11,4 km)

Opplev den fantastiske naturen i El Hawaii

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i El Hawaii. Dette er et par av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Monterrico-stranden (6,3 km)
  • Las Lisas strand (17,9 km)
  • Biotopo Monterrico-Hawaii (1,4 km)
  • La Barra-stranden (8,9 km)
  • Las Lisas lekeplass (19 km)

Ofte stilte spørsmål

Hvilke ferieboliger er best i eller i nærheten av El Hawaii?

Uansett hva slags ferie du planlegger, kan du finne en feriebolig i eller rundt El Hawaii som passer for deg. Her er et par av favorittene våre:

  • Ca. 2 kilometer fra sentrum av El Hawaii ligger "Beach House In Monterrico - Directly On The Beach", som har 4 soverom og en rekke praktiske fasiliteter, blant annet en grill og et svømmebasseng.
  • Et annet utmerket valg er "Beach House In Monterrico - Directly On The Beach", som ligger rundt 3 kilometer fra El Hawaii. Overnattingsstedet har 6 soverom og alt som trengs for at du skal føle deg som hjemme, for eksempel en hage og et svømmebasseng.

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du bruke søkefeltet øverst på siden til å finne den rette ferieboligen i El Hawaii.

Hvilke er de høyest rangerte ferieboligene for en weekendtur i eller nær El Hawaii?

En kort reise kan være akkurat det som trengs for å føle seg som et nytt menneske. Hvis du er klar for å koble av, kan en av de følgende ferieboligene i eller i nærheten av El Hawaii utgjøre en perfekt base for en helgetur:

  • "Chalet La Riviera" ligger omtrent 6 kilometer vest for El Hawaii og har alt som trengs for en vellykket weekendtur, deriblant et svømmebasseng og en hage. Når det er tid for å gå på oppdagelsesferd, kan du besøke utendørsattraksjoner som Volcan de Pacaya og Monterrico-stranden.
  • Et annet attraktivt alternativ er "A Family/friendly Place To Rest And Enjoy The Sun In Monterrico Beach", som ligger ca. 5 kilometer vest for El Hawaii. Denne ferieboligen byr på fasiliteter som en hage og solsenger, og i området finner du severdigheter som La Barra-stranden og Las Lisas strand.

Hvilke er de beste alternativene for en romantisk helgetur i eller i nærheten av El Hawaii?

Glem blomster og sjokolade. Noen ganger er alt dere trenger å ta en helg alene, bare dere to. Vrbo kan friste med romantiske ferieboliger i eller nær El Hawaii som vil få hjertet til å slå. Her er noen gode alternativer:

  • Stikk av fra hverdagen en fredag ettermiddag, og ta en helg i kjærlighetens navn på "Beach House In Monterrico - Directly On The Beach". Dette overnattingsstedet ligger ca. 2 kilometer fra El Hawaii og kan friste med mange fasiliteter, for eksempel solsenger og en balkong.
  • Dere kan også tilbringe noen herlige dager med vin og kos på "Fall Into The Sand From The Bed", ca. 3 kilometer fra El Hawaii. Her kan dere blant annet kose dere med en peis og solsenger.

Hva er de beste ferieboligene for store grupper i eller i nærheten av El Hawaii?

Du kan reise med andre og få det mye gøyere. Enten du planlegger en eventyrfylt ferie med gode venner eller en stor familiegjenforening, har vi mange ferieboliger for store grupper i eller i nærheten av El Hawaii:

  • Du får masse boltreplass hvis du velger "Beach House In Monterrico - Directly On The Beach". Dette store overnattingsstedet, som ligger omtrent 2 kilometer vest for El Hawaii, har 4 soverom og kan ta imot opptil 12 gjester. Her kan du se frem til fasiliteter som solsenger og et svømmebasseng.
  • Du kan invitere så mange som 22 gode venner til "Fall Into The Sand From The Bed" og fylle stedet med latter og moro. Denne ferieboligen har 6 soverom og ligger ca. 3 kilometer vest for El Hawaii. Her finner du også mange fasiliteter, for eksempel en hage og et svømmebasseng, som vil falle i smak hos gjestene.

Hvilke er de beste ferieboligene med basseng i eller i nærheten av El Hawaii?

Et basseng er ofte førsteprioritet når man skal velge hvor man skal tilbringe ferien, og spesielt hvis man skal feriere med barn. Sjekk ut disse ferieboligene med basseng i eller i nærheten av El Hawaii, og bruk ferien på bading og moro:

  • Pakk badedrakten og ta med gjengen på "Beach House In Monterrico - Directly On The Beach". Her kan du dessuten glede deg til mange andre praktiske fasiliteter, som for eksempel et svømmebasseng og solsenger.
  • På "Beautiful Beach House 1, By The Sea" kan du ta noen rolige dager med badeliv og avkobling ved bassenget. Dette overnattingsstedet er en annen favoritt, og her kan du også glede deg til blant annet et bålsted og solsenger.

El Hawaii har et tropisk savanneklima klima, og gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger på 25 ºC til 35 ºC. Du trenger imidlertid ikke vente til neste sommer! Bruk søkefeltet øverst på siden, og juster filtrene for å finne det perfekte overnattingsstedet i El Hawaii, så kan du feriere akkurat når det passer deg.

Hvilke er de beste store familievennlige ferieboligene i eller nær El Hawaii?

Det er alltid fint å kunne dele minneverdige øyeblikk med de som betyr mest for deg. Uansett om du organiserer en familieferie eller en viktig feiring med vennegjengen, kan vi tilby store ferieboliger som passer for dine behov. Her er et par av våre beste alternativer i og rundt El Hawaii:

  • "Beach House In Monterrico - Directly On The Beach" har 12 soveplasser fordelt på 4 soverom og er midt i blinken for å tilbringe tid sammen. Denne ferieboligen ligger 2 kilometer vest for El Hawaii og tilbyr fasiliteter som kokekar, servise og kjøkkenutstyr og aktiviteter for barn.
  • "Fall Into The Sand From The Bed" er også en favoritt hos familier. Ferieboligen ligger rundt 3 kilometer vest for El Hawaii, har 6 soverom og plass til opptil 22 gjester. Blant fasilitetene finner du kokekar, servise og kjøkkenutstyr og utemøbler.

Det er rikelig med ting å se og gjøre for familier i området. Xetulul Theme Park, Xocomil Waterpark og Dino Park byr på spennende opplevelser for både store og små.

Finnes det ferieboliger med bålplasser i eller i nærheten av El Hawaii?

Enten du ønsker å dele en flaske med vin ved siden av flammene med din kjære, eller bare holde deg god og varm når sola går ned, hjelper vi deg med å finne en feriebolig med en bålplass. Sjekk ut et par av våre beste alternativer i eller i nærheten av El Hawaii:

  • Du kan samle dine næreste og kjæreste rundt bålet ved "Beach House In Monterrico - Directly On The Beach". Fasiliteter som et svømmebasseng og en grill er noen andre goder som tilbys her.
  • Tenn en ild og skap en avslappende atmosfære ved "Fall Into The Sand From The Bed". Dette koselige feriestedet byr også på en grill og en peis.

Flere feriebolig-tips

Andre søker også etter