Denne villa befinder sig på stranden i Ceiba. Ceiba Færgeterminal og El Conquistador-golfbanen er begge et besøg værd, hvis oplevelser står på agendaen. Er du mere interesseret i stedets natur, kan du med fordel besøge El Yunque Nationalskov og Luquillo Strand. Las Cabezas de San Juan Naturreservat og Centro de Arte og Kultur de Luquillo er også et besøg værd. Lad dig forkæle med afslapning i form af spa, eller opsøg lidt spænding via økoture i nærheden.
Carribbean Cinemas Fajardo - 10 min. kørsel - 10.1 km
El Conquistador-golfbanen - 16 min. kørsel - 12.5 km
El Yunque Nationalskov - 18 min. kørsel - 16.4 km
Balneario Seven Seas - 19 min. kørsel - 14.8 km
Luquillo Strand - 21 min. kørsel - 20.9 km
Sådan kommer du rundt
Vieques (VQS-Antonio Rivera Rodriguez) - 69 min. kørsel
Restauranter
Prueba El Isleño - 5 min. kørsel
Esquina Del Pirata - 7 min. kørsel
William's Pizza - 4 min. kørsel
Dona Cafe - 4 min. kørsel
Sueños De Azucar - 4 min. kørsel
Ofte stillede spørgsmål
Er Mami Ana Beach House.10min ferry Vieques/Culebra. Beautifull, excelent location et kæledyrsvenligt overnatningssted?
Ja, dette overnatningssted tillader hunde (maks. 1 i alt).
Hvad koster det at overnatte hos Mami Ana Beach House.10min ferry Vieques/Culebra. Beautifull, excelent location?
Priserne for 1 nat for 2 voksne hos Mami Ana Beach House.10min ferry Vieques/Culebra. Beautifull, excelent location den 27. okt. 2026 starter fra 1.450 kr., inkl. skatter og gebyrer, fra og med den 26. okt. 2026. Denne pris er baseret på den laveste pris pr. nat fundet inden for de seneste 24 timer for ophold i de næste 30 dage. Priser kan til enhver tid ændres. Vælg dine datoer for mere præcise priser.
Hvor meget koster parkering hos Mami Ana Beach House.10min ferry Vieques/Culebra. Beautifull, excelent location?
Der er mulighed for parkering på overnatningsstedet.
Hvornår er indtjekning på Mami Ana Beach House.10min ferry Vieques/Culebra. Beautifull, excelent location?
Indtjekning starter kl. 15.00.
Hvornår er udtjekning på Mami Ana Beach House.10min ferry Vieques/Culebra. Beautifull, excelent location?
Udtjekning er kl. 11.00.
Hvor ligger Mami Ana Beach House.10min ferry Vieques/Culebra. Beautifull, excelent location?
Denne villa i Ceiba ligger på stranden, kun 3,8 km fra Los Machos Strand og 4,1 km fra Medio Mundo Playa. Derudover ligger Ceiba Færgeterminal og Carribbean Cinemas Fajardo ca. 10 km derfra.
Anmeldelser
8,0
Alletiders
Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge og har gennemgået en modificerings- og verificeringsproces, medmindre andet er angivet.
Bedømmelse på 10 − Fremragende. 3 af i alt 6 anmeldelser
10 - Fremragende
3
Bedømmelse på 8 − Udmærket. 2 af i alt 6 anmeldelser
8 - Udmærket
2
Bedømmelse på 6 − Okay. 0 af i alt 6 anmeldelser
6 - Okay
0
Bedømmelse på 4 − Dårligt. 0 af i alt 6 anmeldelser
4 - Dårligt
0
Bedømmelse på 2 − Forfærdeligt. 1 af i alt 6 anmeldelser
2 - Forfærdeligt
1
9,0/10
Rengøring
10/10
Faciliteter
10/10
Overnatningsstedets tilstand og faciliteter
8,0/10
Indtjekning
9,8/10
Kommunikation
4,8/10
Området
7,0/10
Annoncens rigtighed
Anmeldelser
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Duane
12. feb. 2026
Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Very nice home with beautiful floors and very very clean!
Overnattede 7 nætter i januar 2026
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Diane
12. apr. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, annoncens rigtighed
Right on the water, comfortable beds, like a treasure hunt to get there, but we loved the adventure. Not for elderly as wooden staircase to sleeping quarters with same outdoor stairway to kitchen and second bath. Still, fun place to stay with excellent communication from host.
Overnattede 1 nat i april 2026
Verificeret anmeldelse
8/10 Godt
Kerri M.
1. aug. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation
Synes ikke om: Området
The house was beautiful but it was way overpriced for how difficult it was to find it and get to it. It also smells terrible there because of the sarragassum. We were notified a couple days in advance of how bad it smelled but you could tell that there was weeks of horribly smelly sarragassum rotting on the beach.
Overnattede 1 nat i juli 2026
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Candace
12. feb. 2026
Synes godt om: Rengøring, faciliteter, overnatningsstedets tilstand og faciliteter, kommunikation
Peaceful
Overnattede 1 nat i februar 2026
Verificeret anmeldelse
10/10 Fremragende
Lillian D.
21. jan. 2026
Synes godt om: Rengøring, indtjekning, kommunikation, beliggenhed, annoncens rigtighed
This property was truly a beach house. It was exactly what we wanted. Close enough to areas with great restaurants and beaches to visit, but secluded enough to feel like you were on a private island. The hosts were always quick to respond to questions or concerns. We will definitely stay here again during future trips.
Overnattede 3 nætter i januar 2026
Verificeret anmeldelse
2/10 Bundkarakter
Michael P.
4. aug. 2025
Synes godt om: Kommunikation
Synes ikke om: Rengøring, indtjekning, beliggenhed, annoncens rigtighed
To start you have to park a distance away and transport all your things across a makeshift bridge that is leaning to one side. You have to beal with roosters all over the place. The kitchen is in main level with minimal amenities and no ac.The upstairs was ok but the ac can only ho down to 70 and if you need anything from the kitchen you have to go outside and down stairs to get to it. Now onto the visit.I was notified a day or 2 before check in that there is a very bad smell in the area due to sargassum. We arrived and decided to try it out. The cleanercwas there and we could not go inside but the odor was bad. We looked for othef options and could not get a refund so 2 hrs later went inside. The smell was so bad that we had headaches and could not stand it after 30 min of being there and decided to leavr and message the owner. They were very helpful and said they would call vrbo to refund the moneyLater that night i called vrbo and they stated they will not refund anything because the owners stated complete opposite of wgat they said to us If i could i would give a negative 4 but i can only chose a obe star
Overnattede 3 nætter i august 2025
Svar fra VrboOwner den 5. aug. 2025
Hello,
We’re truly sorry that your experience wasn’t what you expected.
However, we would like to clarify a few important points. Days before your arrival, we informed you about the presence of sargassum in the area and even sent you real photos so you could make an informed decision before check-in. Despite that, you chose to continue with the reservation.
You arrived before the official check-in time, while our cleaning staff was still working, and you had the opportunity to evaluate the place in person. Even so, you decided to enter the property, stay for a while, and then request a refund. Under these circumstances, unfortunately, a refund does not apply, as the accommodation was clean, ready, and exactly as described.
That said, we’d like to highlight some important details:
✅ Everything you mentioned is clearly stated in the listing description:
• That the house is located right by the ocean, and therefore parking is not directly in front.
• That access is via a small pedestrian bridge — something common in coastal homes.
• That the kitchen is on the lower level, separated from the upstairs bedrooms.
• That two of the rooms have air conditioning, and one has a ceiling fan.
• That the area is coastal and natural, so sounds like roosters, insects, or the sea may be heard.
• And that during certain times of the year, sargassum may be present, which can cause odors. We even sent you photos days in advance to help you decide whether to proceed with the reservation.
We always aim to provide clear and transparent communication, but we cannot take responsibility for natural phenomena like sargassum — especially when this was communicated in advance.
We wish you all the best in your future travels.
— Mami Ana Beach House
Fortæl os, hvordan vi kan forbedre vores hjemmesideGiv feedback