Mercersburg: Loma-asunnot

Löysimme 43 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Mercersburg tarjoaa 22 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Majoituitpa lomakotiin sitten lasten ja lemmikkien tai ystävien kanssa, sinulla on käytössäsi parhaat mukavuudet loistavaan lomaan läheisten keskuudessa, kuten ilmastointi ja Wi-Fi. Mitä ikinä sitten etsitkään, löydät takuulla kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimissamme on esim. esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Rauhallinen Mercersburg odottaa sinua

Alueen musikaalit ja ooppera ovat vain muutama syy sille, miksi Mercersburg on erinomainen lomakohde. Tämä rentouttava kaupunki saa matkailijat kertomaan ylistyssanoja sen laskettelusta, vuoristonäkymistä ja ostosmahdollisuuksista. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Nähtävyyksiä alueella – Mercersburg

Toivotko löytäväsi tekemistä alueella? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Mercersburg pitää sisällään. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Whitetail Ski Resort (hiihtokeskus) (9,9 km)
  • Hagerstown Speedway (19,6 km)
  • Cluggy's Family Amusement Center (huvipuisto) (26,4 km)
  • Penn National Golf Course (30,2 km)
  • Coolfont Spa and Wellness Center (36,8 km)
  • Long Acres Alpaca Farm (5,5 km)

Kohteen Mercersburg luonnonihmeet

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Mercersburg on täydellinen matkakohde. Tässä on joitakin alueen merkittävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Cowans Gap State Park (19 km)
  • Buchanan State Forest (30,8 km)
  • Berkeley Springsin osavaltion puisto (35,7 km)
  • Norlo Park (29,4 km)
  • Breezewood Proving Grounds (34,2 km)
  • South Mountain State Park (41,4 km)

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Mercersburg

Mercersburg houkuttelee puoleensa matkailijoita, jotka nauttivat laskettelusta. Jos matkasi tarkoituksena on nauttia lumisista aktiviteeteista, kannattaa loman ajankohdaksi valita tammikuu, helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu, jolloin lunta sataa keskimäärin 9 mm ja keskilämpötilat pyörivät 1 °C:n tuntumassa.

Matkustaminen kohteeseen ja kohteessa – Mercersburg

Lähin lentokenttä on Hagerstown, Maryland (HGR-Hagerstownin alueellinen lentokenttä), joka sijaitsee 20,1 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, toinen vaihtoehto on 47,5 km:n päässä sijaitseva Martinsburg, WV (MRB-Eastern West Virginia Regional).

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Mercersburg tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina perheystävällisistä mökeistä romanttisiin hirsimökkeihin kohteessa Mercersburg ja sen lähellä. Tässä on muutama suosittu vaihtoehto, joissa yöpymisesi on on varmasti unohtumaton:

  • Joskus sitä kaipaa vain hemmottelua. Siksi sinun kannattaa varata matkallesi "208 - Ms. Hetty's Room - James Buchanan Hotel". Tämä luksustason vaihtoehto sijaitsee 0,1undefined päässä kohteesta Mercersburg, ja se tarjoaa upeita mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi takka ja golfaktiviteetit.
  • Matkabudjettisi ei tietenkään tarvitse olla valtava voidaksesi varata mukavan majapaikan. "206a - Elizabeth's Room - James Buchanan Hotel" on upea vaihtoehto, jos haluat varata edullisen yöpymispaikan. Se sijaitsee noin 0,1undefined päässä kohteesta Mercersburg ja sen mukavuuksiin kuuluu esimerkiksi lumilautailuaktiviteetit lähistöllä ja COVID-19-hygieniatoimenpiteet.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Mercersburg loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Mercersburg tai sen lähistöllä?

Jos mielesi tekee pitää taukoa arkirutiineista parin päivän ajan, saatavilla on lukuisia mahtavia majoituspaikkoja kohteessa Mercersburg ja sen lähistöllä. Rentoudu näissä suosituissa loma-asunnoissa:

  • "Scenic Mountaintop Villa With Free Wifi And Pool" sijaitsee 35undefined itään kohteesta Mercersburg, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten puutarha ja grilli. Jos mielesi tekee päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten The Bridges Golf Club tai Old Hawk Lake Golf Course.
  • "Secluded French Farmhouse Cottage 14 Acres In Pennsylvania With Private Stream" on toinen nappivalinta miniloman viettoon. Osapuilleen 40undefined koilliseen kohteesta Mercersburg sijaitsevassa majoituspaikassa on mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha. Alueella sijaitsevat Mountain View Golf Club ja Greenwood Furnace State Park ovat myös vierailun arvoisia kohteita.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Mercersburg tai sen lähistöllä?

Tutustu näihin suuremmille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Mercersburg tai sen lähistöllä ja kerää yhteen läheisesi:

  • "Slopeside Serenity' Mountain Escape W" on mainio vaihtoehto, jossa on 2 makuuhuonetta, tilat 13 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten uima-allas ja grilli. Tämä tilava majoituspaikka sijaitsee noin 10undefined etelään kohteen Mercersburg keskustasta.
  • Noin 20undefined luoteeseen kohteesta Mercersburg sijaitseva "New Beautiful Lodge Adults And 3 Kids W" on toinen mainio vaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta, tilat 13 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten aurinkotuolit rannalla ja ulkotulisija.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Mercersburg tai sen lähistöllä?

Tutustu näihin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Mercersburg tai sen lähistöllä ja vietä lomasi altaan vierustalla laiskotellen:

  • "Modern Tiny House Primitive Cabin" tarjoaa uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten grilli ja uuni.
  • "Modern Spacious House With Spectacular Views" tarjoaa erinomaiset puitteet rentoon oleskeluun. Uima-altaan lisäksi paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja uuni.

Kohteessa Mercersburg on subtrooppinen ilmasto, ja kesän keskilämpötilat vaihtelevat 16undefined ja 30undefined välillä. Tämä on kuitenkin mahtava vierailukohde vuodenajasta riippumatta! Käytä hakupalkkia sivun yläosassa ja säädä suodattimia löytääksesi tarpeisiisi parhaiten soveltuvan lomakodin kohteessa Mercersburg.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Mercersburg tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten suunnittelemassa perhetapahtumaa tai reissua isommalla joukolla, valikoimastamme löydät täydellisen lomakodin. Pääset alkuun tutustumalla alla oleviin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Mercersburg ja sen lähistöllä:

  • Osapuilleen 10undefined kaakkoon kohteesta Mercersburg sijaitseva "Country Home With A View Of The Mountains And Whitetail Ski Resort" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja yöpymistilat 7 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten lemmikkiystävälliset tilat ja ulkokalusteet.
  • "Near Whitetail, Berkeley Springs" sijaitsee suurin piirtein 17undefined lounaaseen kohteesta Mercersburg. Täällä on 5 makuuhuonetta ja tilat 10 vieraalle, joten tilaa on riittämiin isommallekin joukolle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ruokapöytä ja pyyhkeet.

Lähialueella on vaikka millä mitalla perheystävällistä tekemistä ja näkemistä. Hershey's Chocolate World, Philadelphia Zoo ja Duquesne Incline ovat nähtävyyksiä, joissa viihtyvät sekä lapset että vanhemmat.

Onko kohteessa Mercersburg tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Mikään ei voita nautiskelua tulen äärellä, eikö totta? Vietä ikimuistoinen lomamatka jossakin seuraavista loma-asunnoista kohteessa Mercersburg tai sen lähistöllä:

  • "New Spacious Home: Pool, 7 Mi To Whitetail Slopes" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten pelihuone ja uuni. On aika virittää yhteislaulu ja jakaa hyytävimmät kummitustarinat tulen ritistessä taustalla.
  • "Country Home With A View Of The Mountains And Whitetail Ski Resort" on toinen erinomainen vaihtoehto, jossa voit rentoutua tulen ääressä. Paikan päällä on mukavuudet, kuten puutarha ja leikkikenttä.