Gehele woning

Enorme Beachfront Home, adembenemende uitzichten, Hot Tub, zeldzame privacy, honden OK!

Fotogalerie voor Enorme Beachfront Home, adembenemende uitzichten, Hot Tub, zeldzame privacy, honden OK!

Interieur
Interieur
Privékeuken
Interieur
Strand
Beoordelingen
9,2 op 10 – Fantastisch
3 slaapkamers2+ badkamersMax. aantal: 12365 m²

Populaire voorzieningen

  • BubbelbadBubbelbadBubbelbad
  • HuisdiervriendelijkHuisdiervriendelijkHuisdiervriendelijk
  • WasmachineWasmachineWasmachine
  • DrogerDrogerDroger
  • BuitenruimteBuitenruimteBuitenruimte
  • KeukenKeukenKeuken

Ontdek het gebied

Kaart
Yachats, OR
  • Populaire locatieYachats Beach1 min. lopen
  • Populaire locatieThor's Well4 min. rijden
  • Populaire locatieCape Perpetua5 min. rijden

Kamers en bedden

3 slaapkamers (max. aantal: 12)

Slaapkamer 1

1 kingsize bed

Slaapkamer 2

1 eenpersoonsbed en 1 kingsize bed

Slaapkamer 3

1 queensize bed

Slaapkamer 4

1 eenpersoonsbed en 1 tweepersoons slaapbank

2 badkamers, 1 toiletruimte

Badkamer 1

Badkamer 2

Badkamer 3

Ruimtes

Vlonder of patio
Keuken
Balkon

Over deze accommodatie

Enorme Beachfront Home, adembenemende uitzichten, Hot Tub, zeldzame privacy, honden OK!

Verborgen luxe landgoed aan het strand

Onze kalender wordt in realtime bijgewerkt en onze nachtelijke tarieven worden nauwkeurig weergegeven. Voer eenvoudig de gewenste data in en klik op "Nu boeken!"

Dit zeldzame, unieke huis heeft alles: oceaan, rivier en bos, verborgen in het hart van Yachats Village, op slechts een steenworp afstand van winkels en restaurants. Vierduizend vierkante meter luxe leven ligt op zijn eigen beboste hectare, begrensd door een rustig wit zandstrand. Je zult het terrein zo betoverend vinden als de zee zelf. Omgeven door torenhoge sparren, varens en rododendron, heeft de immense tuin veel magische hoekjes en gaatjes voor honden, kinderen en volwassenen om te verkennen, zelfs een rustieke kampvuurplaats die perfect is voor groepsbijeenkomsten. Laat die auto geparkeerd en geniet van het wandelen langs de stranden, paden en alle Yachats vanuit dit verborgen juweeltje aan zee.

Van de majestueuze grote kamer naar de formele eetkamer, meer dan 70 voet van de wanden met ramen bieden een adembenemend uitzicht op de open oceaan en de steeds veranderende Yachats Bay (zandstranden, rotsformaties en beroemde getijdepoelen). Je hebt de beste zitplaats in de stad voor het bekijken van het vuurwerk van vierde juli en het vliegerfestival. Nog een genot is de Yachats-rivier, perfect voor een zomerse duik of om stroomopwaarts te verkennen in de kleine roeiboot van het huis.

De woning is elegant en aantrekkelijk ingericht met eigentijdse en antieke meubels van hoge kwaliteit, originele schilderijen en Perzische tapijten. Het huis is warm en uitnodigend. Ruime kamers stromen van de ene naar de andere en bieden meerdere verzamelruimtes die perfect zijn voor vermaak of koesteren in een beetje privacy. Een prachtige antieke melkkachel begroet u bij de ingang van het travertijn en mineralen en fossielen van museumkwaliteit sieren het huis. De gewelfde grote kamer biedt twee comfortabele zitgedeeltes met uitzicht op de prachtige erkerramen en een degelijke Brunswick-pooltafel ligt verscholen in een hoek. Franse deuren leiden naar de aangrenzende familiekamer met een flatscreen-tv, een dvd-speler, een stereo-installatie en een gezellige houtkachel (hout is niet voorzien).

Vanaf daar opent een boog naar de prachtige keuken van de chef-kok, uitgerust met fijne bestektoestellen, granieten aanrechtbladen en meer weids uitzicht! Het enorme granieten eiland maakt van deze fantastische keuken het middelpunt van het huis en de elegante formele eetkamer biedt plaats aan 12 tot 14 personen en er zijn er nog vier op het eiland. Of u kunt al fresco dineren op de stijlvolle picknicktafel voor maximaal 16 buitenopstellingen. Ook op het hoogste niveau is de extra grote garage, ingericht voor kinderen en volwassenen met tafeltennis, tafelvoetbal, indoor basketbal en een flatscreen-tv.

Beneden biedt meer privéruimte met veel ruimte voor kinderen, een Smart TV en een dvd-speler, een ruime wasruimte, meer decks en toegang tot de hot tub en de lagere tuin.

Alle slaapkamers zijn uitgerust met luxe beddengoed. De extra grote master suite bevindt zich op het hoogste niveau en heeft een kingsize Tempur-Pedic-matras voor een dromerige nachtrust. Op hetzelfde niveau is een grote tweede slaapkamer met een ander kwaliteitsbed en een dubbele onderschuifbed dat het mogelijk maakt om te slapen voor maximaal vier.

Op het lagere niveau vindt u een slaapkamer met een queensize bed en een volledig halbad. De onderste familiekamer is uitgerust met een Amerikaanse lederen slaapbank, aangeprezen als 's werelds meest comfortabele slaapbank. Dit platformsysteem biedt een onvergelijkbaar queensize traagschuimmatras zonder ongemakkelijke staven. In dezelfde kamer zijn nog een twin uitschuifbed, comfortabele banken en een derde flatscreen-tv en een dvd-speler.

Deze zeer speciale eigenschap biedt een perfecte mix van bos en oceaan, met directe toegang vanuit de tuin naar het zandstrand en de rivier. Wandel naar het noorden voor een ontspannen wandeling langs de prachtige 804-route, beroemd om zijn biodiversiteit, rotsachtige kustlijn, kolkende nevels, verbazingwekkende stenen bruggen, rijke en overvloedige getijdenpoelen en prachtige pocketstranden. Geniet onderweg van de uitzichtpunten en zitplaatsen. Het pad eindigt in zeven mijl van ongerept wit zandstrand. Trek voor een meer krachtige wandeling naar het zuiden naar de beroemde Amanda Indian Trail en wandel tussen de beken en het oude bos tot aan de hoogste kusttop van de Kaap, Cape Perpetua.

Laat je verwennen op Yachats Estate en geniet van alles wat Yachats te bieden heeft aan deze onvergelijkbare parel aan de kust van Oregon!

U dient contact met ons op te nemen om meer dan één hond aan de reservering toe te voegen, indien toegestaan. $ 20 per hond, per nacht. Als huisdieren zijn toegestaan, worden de kosten voor de eerste hond opgenomen in de vermelde totale kosten.

Parkeerinformatie: Yachats City Code beperkt de campers en aanhangers van RV's om geparkeerd te worden op het terrein en er zijn geen tenten toegestaan. Strikt lokaal afgedwongen.

Toegang voor water: toegang tot het strand; de dichtstbijzijnde toegang is vanuit de accommodatie. Ga links de (ZW) kant van het huis uit, naar beneden in de bosrijke tuin. In de verre SW-hoek bevindt zich een manhek die uitkomt op een klein grindpad en direct naar het strand loopt. Een andere toegang is aan de overkant van de rivier bij Yachats State Park. Sla onderaan onze oprit rechtsaf, steek de brug over en ga rechts Yachats Ocean Rd in. De toegang tot het park bevindt zich aan de rechterkant van de weg.

Schadevrijstelling: de totale kosten van uw reservering voor deze accommodatie zijn inclusief een vergoeding voor nachtelijke schadevergoeding ("Beheer"), plus belasting indien van toepassing (de "Schadevrijstelling"). (Een korting kan worden toegepast voor een verblijf van 28 nachten of langer, indien toegestaan.)
De Schadevrijstelling dekt u voor maximaal $ 2.000 aan onopzettelijke schade aan het eigendom of de inhoud ervan (zoals meubels, armaturen en apparaten), zolang u het incident aan de gastheer meldt voordat u uitcheckt. De vergoeding voor schadevergoeding elimineert de noodzaak voor een traditionele borg.
Meer informatie kan worden gedownload van de "Huurovereenkomst" op de betaalpagina.

Eigenschapvergunning-ID: 2019-0622-VR

Accommodatiebeheerder

Vacasa of Oregon
Premium Eigenaar
Premium Eigenaar

Gesproken talen

Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans
Lock

Beveilig je betaling door altijd te boeken op Vrbo

Als iemand je vraagt om via hen te boeken of ze rechtstreeks te betalen voordat je boekt opVrbo, meld dat dan.

Voorzieningen

Bubbelbad
Keuken
Wasmachine
Droger
Huisdieren welkom
Uitzicht op zee

Huisregels

Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur
Minimumleeftijd om te mogen huren: 21 jaar
Je kunt uitchecken tot 10.00 uur

Kinderen

Kinderen toegestaan: van 0-17 jaar

Evenementen

Geen evenementen toegestaan

Huisdieren

Huisdieren toegestaan
Dogs only. Max of 3.

Roken

Roken is niet toegestaan
Smoking is not permitted anywhere on the premises.
For information about quiet hours, please refer to the listing description.

Schade en incidentele kosten

Je bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan of in de accommodatie die tijdens jouw verblijf door jou of je medereizigers wordt veroorzaakt.

Belangrijke informatie

Algemene info

Deze accommodatie wordt beheerd door een professionele eigenaar die handelt vanuit zijn/haar vakgebied, bedrijf of beroep.
Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Feesten of groepsevenementen ter plaatse zijn ten strengste verboden.
De eigenaar heeft aangegeven dat er een koolmonoxidemelder aanwezig is in de accommodatie.
De eigenaar heeft aangegeven dat er een rookmelder aanwezig is in de accommodatie.
De accommodatie beschikt over de volgende veiligheidsvoorzieningen: een brandblusser en een EHBO-doos

Over deze buurt

Yachats

Dit vakantiehuis ligt aan het strand in Yachats. Bij Little Log Church & Museum en Wave Gallery kun je voor een aantal culturele hoogtepunten terecht en een aantal leuke activiteiten vind je bij Cook's Ridge Traihead en Crestview Golf Club. Maak van de gelegenheid gebruik om de buitenactiviteiten in de omgeving te ontdekken, zoals fietsen.
Kaart
Yachats, OR

In de buurt

  • Yachats Beach - 1 min. lopen
  • Yachats State Recreation Area - 7 min. lopen
  • Devils Churn - 4 min. rijden
  • Thor's Well - 4 min. rijden
  • Cape Perpetua - 5 min. rijden

Restaurants

  • Village Bean - 12 min. lopen
  • Luna Sea Fish House - 5 min. lopen
  • The Drift Inn - 2 min. lopen
  • Yachats Brewing + Farmstore - 5 min. lopen
  • LeRoy's Blue Whale - 8 min. lopen

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren welkom bij Enorme Beachfront Home, adembenemende uitzichten, Hot Tub, zeldzame privacy, honden OK!?

Ja, bij deze accommodatie zijn huisdieren toegestaan.

Hoe laat kan ik inchecken bij Enorme Beachfront Home, adembenemende uitzichten, Hot Tub, zeldzame privacy, honden OK!?

Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken.

Tot hoe laat kan ik bij Enorme Beachfront Home, adembenemende uitzichten, Hot Tub, zeldzame privacy, honden OK! uitchecken?

Je dient uiterlijk om 10.00 uur uit te checken.

Waar ligt Enorme Beachfront Home, adembenemende uitzichten, Hot Tub, zeldzame privacy, honden OK!?

Dit vakantiehuis in Yachats ligt aan het strand, binnen 10 minuten lopen van Yachats Beach, Yachats Common Park en Yachats Ocean Road State Natural Site. Ook Little Log Church & Museum en Yachats State Recreation Area liggen binnen 10 minuten lopen.

Beoordelingen

9,2

Fantastisch

De beoordelingen worden in chronologische volgorde getoond, na een moderatieproces. Ze zijn geverifieerd, tenzij anders vermeld.
Meer infoOpent in een nieuw venster
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 92 van 133 beoordelingen" "
Gastenscore: 8 - Goed. 28 van 133 beoordelingen" "
Gastenscore: 6 - Redelijk. 6 van 133 beoordelingen" "
Gastenscore: 4 - Matig. 3 van 133 beoordelingen" "
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 4 van 133 beoordelingen" "

8,0/10

Netheid

9,4/10

Inchecken

8,4/10

Communicatie

9,6/10

Locatie

8,0/10

Accuraatheid advertentie

Beoordelingen

4/10 – Matig

Todd S.

Positief: Inchecken, locatie
Negatief: Netheid, communicatie en accuraatheid advertentie
85
The views are fabulous. When we checked in there was furniture on top of furniture as if the carpets had been cleaned, but no one came to put it back where it belonged. My stepdaughter rearranged the furniture and spread out rugs. The place is supposed to sleep twelve, it does not. I'd say it could comfortably sleep 8 at the most. When we arrived we found a broken bed on the bottom floor. I reported it several times to Vacasa, no one ever came to fix it. I had to call Vacasa re location of hot tub key, long wait on the phone. The appliances in the house are bad. The grill was filthy and attached to a rusted out propane tank. I spent two days trying to clean the grill. The dryer didn't work until we climbed behind and removed a great amount of lint from the dryer duct, it was packed. The washer and dryer were dirty. The community rooms were comfortable and the location is excellent. The house needs new management.
7 nachten verbleven in juli 2023
Deze recensie is afkomstig van een vertrouwde partnersite en is niet geverifieerd.

10/10 – Uitstekend

David H.

Wonderful house in a great location
We had a great time at the house - plenty of room to spread out, the property was quite large and fenced on the sides with direct access to the river / beach.

10/10 – Uitstekend

quang n.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
great
great
2 nachten verbleven in maart 2023

10/10 – Uitstekend

SUSIE B.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Gorgeous home and views!
Very spacious, well outfitted, everything we needed. Only downside for us was no beach hiking -- the home is located near a cove that prevents access to the beach. But it has a beautiful, large, lush backyard that seemed perfect for kids and dogs to play in. The home is walking distance from downtown Yachats.
2 nachten verbleven in februari 2023

2/10 – Ontzettend slecht

ElizaBeth T., Oregon USA

Positief: Locatie
Negatief: Netheid, inchecken, communicatie en accuraatheid advertentie
Do NOT rent this house/ property
The house and property ARE beautiful, THIS house must be pulled from being rented until several health and safety issues are addressed: cleaned and repaired- my guess in the owners are not aware of how the house is being cleaned and serviced. Filthy non working refrigerator, dried food on the 'clean dishes and pots/pans' in the cabinets, running/leaking toilets, floors were filled with dog and human hair, food and dirt. Shower door fell in on a guest, hot water issues up stairs, mold and spider webs in lower rooms/bath. The master bedroom and livingroom has not been deep cleaned in a long time, under the bed, couches, rugs and furniture is filled with dust, dirt, food items, mold and a lot of hair. The hot tub was ice cold although I was told is was just cleaned and serviced prior to our arrival, the hot tub filters were covered in thick fuzzy black and dark green mold, dirty dishes were in the hot tub-this is a huge health issues. The local manager actually left a threating voice message on my cell after I complained to the house keeper that the house was NOT cleaned four days prior to our check in, as she had stated, repair and maintenance were called about five separate issues. We had to walk to the end of the property to get WIFI service- I shared photos with the manager during my return call, his horrible attitude quickly CHANGED-especially when I told him the housekeep stated '' that someone must have broken in to the house (and re-locked it) '' prior to our arrival-busted the doors, filthy black handprints on the light switches and door jams, left all the hair , dirt, grime and sand, eaten in and then broke the hot tub, !. Nearly four weeks after our stay, with several hour plus long phone calls, they offered me the return of the cleaning fee, I declined and was then told they would return one nights rental fee, STILL WAITING.
3 nachten verbleven in november 2022

Over de eigenaar

Eigenaar: Vacasa of Oregon

Afbeelding van de eigenaar

Talen:

Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans

Premium Eigenaar

Premium Eigenaar
Ze bieden hun gasten steeds een geweldige ervaring.
Vertel ons hoe we onze site kunnen verbeterenFeedback delen