Gehele woning

Een prachtig strand retraite op Olivia Beach!

Fotogalerie voor Een prachtig strand retraite op Olivia Beach!

Exterieur
Exterieur
Woonruimte
Woonruimte
Privékeuken
Beoordelingen
10 op 10 – Uitzonderlijk
5 slaapkamers4+ badkamersMax. aantal: 12242 m²

Populaire voorzieningen

  • Open haardOpen haardOpen haard
  • FitnessruimteFitnessruimteFitnessruimte
  • WasmachineWasmachineWasmachine
  • DrogerDrogerDroger
  • KeukenKeukenKeuken
  • BarbecueBarbecueBarbecue
Kaart
Lincoln City, OR

Kamers en bedden

5 slaapkamers (max. aantal: 12)

Slaapkamer 1

1 kingsize bed

Slaapkamer 2

1 kingsize bed

Slaapkamer 3

3 eenpersoonsbedden

Slaapkamer 4

1 kingsize bed

Slaapkamer 5

1 queensize bed

4 badkamers, 1 toiletruimte

Badkamer 1

Badkamer 2

Badkamer 3

Badkamer 4

Badkamer 5

Ruimtes

Vlonder of patio
Keuken
Kantoor

Over deze accommodatie

Een prachtig strand retraite op Olivia Beach!

Welkom in onze Beach Haven! Dit is ons familie-strandverblijf dat met liefde is gebouwd en we hebben er de afgelopen 5 jaar met plezier herinneringen aan gemaakt. Nu zijn we verheugd om het met uw gezin te kunnen delen. Dit is de perfecte get-away - gelegen in het charmante Olivia Beach-project in Lincoln City, het huis ligt aan de overkant van een graspark met een speelstructuur, een zandvolleybalveld en een vuurplaats die de ideale bijeenkomst is plek op zomeravonden om wijn te drinken met de volwassenen en marshmallow-roosteren met de kinderen. Dit huis is geen 'feest' thuis. Het werd gebouwd voor onze familie, en is bedoeld om te worden genoten door andere families. Het slaapt comfortabel 11, en is ideaal voor een ontspannen ontsnapping aan de prachtige kust van Oregon.

Wanneer je aankomt, zie je een prachtige afgeschermde veranda met veel zitplaatsen. Het is de perfecte plek om 's ochtends te genieten van een kopje koffie of om' s avonds naar de zonsondergang te kijken. Het is ook een geweldig uitkijkpunt om de kinderen te zien spelen in het park of fietsen in de buurt.

Als je het huis binnenkomt, loop je de woonkamer binnen met twee comfortabele banken die perfect zijn voor het bekijken van films. De woonkamer heeft een gashaard, een flatscreen-tv en een dvd-speler en een kast vol bordspellen. Er is ook een iPod-dock zodat u van uw muziek kunt genieten.

De open concept-hoofdverdieping omvat een eethoek met een grote boerderijtafel die comfortabel plaats biedt aan 8-10 personen. De keuken heeft prachtige granieten aanrecht en roestvrijstalen apparaten, en is volledig uitgerust. U zult genieten van het koken van geweldige maaltijden in deze ruimte! Gasten kunnen rond het eiland verzamelen en een praatje maken terwijl de maaltijd wordt bereid. Het is een geweldige ontmoetingsplek! Er zijn veel borden, bestek en zelfs verschillende kleine apparaten, waaronder een keurig, koffiezetapparaat, koffiemolen, broodrooster en blender.

De begane grond bevat ook een volledige wasruimte met een full-size wasmachine en droger, voor het geval u wat moet wassen tijdens uw verblijf.

Op de eerste verdieping vindt u een van de twee master suites. Deze slaapkamer is licht en helder en beschikt over een kingsize bed, een complete badkamer en een tv / dvd.

Wanneer u de tweede verdieping verkent, vindt u de tweede master suite. Dit is nog een lichte en luchtige kamer met prachtig beddengoed op het kingsize bed. Het biedt ook een ligbad (met bad) en een tv / dvd.

Ook op de tweede verdieping zijn twee extra gastenkamers en nog een complete badkamer (met bad). Een slaapkamer heeft een kingsize bed; de andere heeft een koningin.

De derde verdieping is het perfecte toevluchtsoord voor de kinderen! Er is een slaapkamer met een nautisch thema met twee tweelingen en een verborgen uitschuifbed (en veel vloeroppervlak voor extra slaapzakken). Er is een complete badkamer, en een grote speelkamer / den ruimte met een bank, speelgoed opslag en een TV / DVD.

Andere "extra's" die de Beach Haven omvat: een gasbarbecue, gratis WiFi, een buitendouche (perfect voor het spoelen van zandige voeten), haardrogers in elke badkamer, twee cruiser-fietsen en zandspeelgoed in de garage. Het huis is een korte wandeling naar het strand, en binnen een paar minuten van het outlet winkelcentrum, de bioscoop en vele restaurants. Het gloednieuwe gemeenschappelijk zwembad Olivia Beach is onlangs geopend, zodat onze huurders er deze zomer van kunnen genieten. Het zwembad ligt op slechts een paar blokken ten noorden van het huis - op korte loopafstand.

Er is parkeergelegenheid voor vier voertuigen aan de steeg van het huis (inclusief de garage). Parkeren op straat is niet toegestaan. Alle gasten moeten gebruik maken van de goedgekeurde goedgekeurde parkeerplaatsen.

** Houd er rekening mee dat er schoonmaakkosten van $ 150 in rekening worden gebracht. We vragen de huurders om het huis te verlaten bij hun vertrek (we verzamelen het niet voor uw verblijf). **

We hopen dat u net zoveel van de Beach Haven geniet als wij. Trek uw schoenen uit, ga comfortabel zitten en geniet!

Accommodatiebeheerder

Craig Kozak
Premium Eigenaar
Premium Eigenaar

Gesproken talen

Engels
Lock

Beveilig je betaling door altijd te boeken op Vrbo

Als iemand je vraagt om via hen te boeken of ze rechtstreeks te betalen voordat je boekt opVrbo, meld dat dan.

Voorzieningen

Keuken
Wasmachine
Droger
Fitnessruimte
Buitenruimte
Barbecue

Huisregels

Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur
Minimumleeftijd om te mogen huren: 25 jaar
Je kunt uitchecken tot 10.00 uur

Kinderen

Kinderen toegestaan: van 0-17 jaar

Evenementen

Geen evenementen toegestaan

Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan

Roken

Roken is niet toegestaan

Schade en incidentele kosten

Je bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan of in de accommodatie die tijdens jouw verblijf door jou of je medereizigers wordt veroorzaakt.

Belangrijke informatie

Algemene info

Deze accommodatie wordt beheerd door een professionele eigenaar die handelt vanuit zijn/haar vakgebied, bedrijf of beroep.
Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Feesten of groepsevenementen ter plaatse zijn ten strengste verboden.
De eigenaar heeft aangegeven dat er een koolmonoxidemelder aanwezig is in de accommodatie.
De eigenaar heeft aangegeven dat er een rookmelder aanwezig is in de accommodatie.
De accommodatie beschikt over de volgende veiligheidsvoorzieningen: een brandblusser, een EHBO-doos en een veiligheidsslot

Over deze buurt

Lincoln City

Dit vakantiehuis ligt bij de zee in de wijk Olivia Beach in Lincoln City. Bij Siletz Bay National Wildlife Refuge en Siuslaw National Forest geniet je van het natuurschoon van de omgeving, terwijl Theatre West en North Lincoln County Historical Museum hier twee van de culturele hoogtepunten zijn. Ga je met je kinderen op vakantie? Overweeg dan een bezoek aan Jennifer Sears Glass Art Studio en Putt N Bat.
Kaart
Lincoln City, OR

Lokaal vervoer

  • Portland International Airport (PDX) - 134 min. rijden

Restaurants

  • Mo's Restaurant - 5 min. rijden
  • Dutch Bros Coffee - 5 min. rijden
  • Kyllo's Seafood & Grill - 5 min. rijden
  • Salt - 4 min. rijden
  • Pier 101 - 4 min. rijden

Veelgestelde vragen

Zijn huisdieren welkom bij Een prachtig strand retraite op Olivia Beach! ?

Nee, huisdieren zijn bij deze accommodatie niet toegestaan.

Hoe laat kan ik inchecken bij Een prachtig strand retraite op Olivia Beach! ?

Je kunt vanaf 16.00 uur inchecken.

Tot hoe laat kan ik bij Een prachtig strand retraite op Olivia Beach! uitchecken?

Je dient uiterlijk om 10.00 uur uit te checken.

Waar ligt Een prachtig strand retraite op Olivia Beach! ?

Dit gezinsvriendelijke vakantiehuis in Lincoln City ligt bij de zee, binnen 2 km afstand van Theatre West en Lincoln City Outlets. Ook Jennifer Sears Glass Art Studio en Devils Lake liggen binnen 3 km afstand.

Beoordelingen

10

Uitzonderlijk

De beoordelingen worden in chronologische volgorde getoond, na een moderatieproces. Ze zijn geverifieerd, tenzij anders vermeld.
Meer infoOpent in een nieuw venster
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 177 van 188 beoordelingen" "
Gastenscore: 8 - Goed. 10 van 188 beoordelingen" "
Gastenscore: 6 - Redelijk. 1 van 188 beoordelingen" "
Gastenscore: 4 - Matig. 0 van 188 beoordelingen" "
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 0 van 188 beoordelingen" "

9,8/10

Netheid

10/10

Inchecken

10/10

Communicatie

10/10

Locatie

10/10

Accuraatheid advertentie

Beoordelingen

10/10 – Uitstekend

Matthew K.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Remembering mom and gramma
This is our 3rd trip to this house. An excuse to get the family together to celebrate mom and gramma who we lost the last two years. To get a house that will fit everyone comfortably is hard to do. But this house is an absolute gem. It sleeps everyone. The kids can go upstairs in to the play area and we don’t even hear them. The host is amazing and super helpful. The house is always spotless and stocked with everything you would need. Thank you again For providing the perfect house for us. And the walking path to the beach? Worth every penny. Cheers
3 nachten verbleven in april 2024

10/10 – Uitstekend

Scott M., Happy Valley (Portland), OR

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Great location in Olivia Beach
This house is set up with everything need for a relaxing vacation with the family. Short walk to the stairs for beach access.
3 nachten verbleven in maart 2024

10/10 – Uitstekend

Brad H.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Giving Thanks at Olivia Beach
Once again, our family came to Olivia Beach for Thanksgiving. It was so wonderful to spend time together, and the home was perfectly suited to us - right on the park, with convenient access to the ocean beach. The weather was spectacular for late November! We are truly grateful!
3 nachten verbleven in november 2023

10/10 – Uitstekend

Karen S.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Great family weekend
Such a great home and fun area. Communication with property manager was perfect and so helpful when we called with a question.
2 nachten verbleven in oktober 2023

10/10 – Uitstekend

Terri W.

Positief: Netheid, inchecken, communicatie, locatie en accuraatheid advertentie
Perfect for Family
Our family: Grandparents to grandkids ages 1.5- 68 years of age had a great time and found the facility accommodating and appropriate for all of us! Proximity to the park was great to keep an eye on the kids from the comfort of the front porch. We love the walk to the beach. Play area was upstairs for the older kids. Had a great time!
4 nachten verbleven in september 2023

Over de eigenaar

Eigenaar: Craig Kozak

Afbeelding van de eigenaar
We are a Portland family who has always wanted a beach retreat at the Oregon Coast. We built this home to have a relaxing and beautiful spot to gather with friends and family and enjoy all that the Oregon Coast has to offer. We hope that you choose to spend time at our home and that you make many family memories of your own.

Talen:

Engels

Premium Eigenaar

Premium Eigenaar
Ze bieden hun gasten steeds een geweldige ervaring.
Vertel ons hoe we onze site kunnen verbeterenFeedback delen