Leilighet

Strandfronten Apt B på den berømte sandstranden,

Bildegalleri av Strandfronten Apt B på den berømte sandstranden,

Overnattingsstedets uteområder
Eget kjøkken
Strand
Strand
Strand
Anmeldelser
10 av 10 – Suverent
2 soverom1 badPlass til 4 personer

Populære fasiliteter

  • KjøkkenKjøkkenKjøkken
  • GrillGrillGrill
  • Air conditioningAir conditioningAir conditioning
  • UteplassUteplassUteplass
  • HavutsiktHavutsiktHavutsikt

Bli kjent med området

Kart
Rincón, Rincón
  • Populært stedSandy Beach1 min gange
  • Populært stedPunta Higuero fyr5 min kjøring
  • Populært stedDomes strand11 min kjøring
  • FlyplassMayagüez (MAZ-Eugenio María de Hostos)36 min kjøring

Rom og senger

2 soverom (plass til 4 personer)

Soverom 1

2 enkeltsenger

Soverom 2

2 queensize-senger

1 bad

Bad 1

Kun dusj

Andre områder

Flatt tak eller terrasse
Kjøkken
Tekjøkken
Balkong
Hage

Om dette overnattingsstedet

Strandfronten Apt B på den berømte sandstranden,

Står en granat kastet fra det varme karibiske farvann, Pelican Point er 5 Ferieleiligheter er stranden og på den berømte Sandy Beach, sentrum av aktiviteter / strandlivet i Rincon. Fra gårdsnivå, andre-historien og penthouse det, gjester som ønsker å slappe av vil finne seg i midten av idyllisk tropisk natur og sitt stykke paradis. Vi kan hjelpe med å sette opp dagen seilturer, solnedgang cruise og turer i den eneste amerikanske regnskogen, sammen med spesielle turer som Gilligans Island og flere store fossefall som er innen en time. Det krystallklare sommeren havet er flott for bading og snorkling på urørte strekninger av sand; strålende solnedganger er blant Pelican Point naturlige fasiliteter. I løpet av vinteren, har Rincon blitt ansett som "Maui of the Caribbean-surfing kapital." Rincon har noen av de mest tilgivelig og uforglemmelige bølgene i verden. Det er sentrert på et punkt som fanger sveller fra to retninger, med konsekvent offshore vind på de 2 poeng. De beste bølger oppstår fra november til april. Våkn opp og se på surfe forhold uten føttene å berøre gulvet. Eller satt i gårds hengekøyer og se på surfere fra hele verden.

Vår strand eiendom egentlig har et fullt utstyrt kjøkken utstyrt med mikrobølgeovn, komfyr, stekeovn, brødristere, kaffekanne etc. Leiligheten er satt opp for 4 gjester, men kan huse 5 (hvis familier). Leiligheten har stue med uttrekks futon, TV, takvifter og åpner ut mot din egen private balkong med utsikt over / inngår ved strandpromenaden og Sandy Beach. Hvert soverom har en delt enhet AC og takvifter. 2 små senger er i ett soverom og en stor seng i mesteren sammen med en futon sofa i stuen.

Pelican Point ligger i midten av Sandstrand og hvor alle ønsker å være. Det er bare 4-5 leie på Sandstrand og dessuten ett hjem, er alt annet 'hotel stil "rom med en seng, bad og kaffekanne. Etter skatter og avgifter, de er omtrent samme pris som vi tilbyr våre fulle 2-romsleiligheter. Det er bare 18 beachfront steder på alle Sandy Beach (kjent som Fun Coast) og enda færre stranden utleie. Når du bestiller 4-5 gjester i en leilighet, er prisene så lave som $ 40 / person / natt og en ekte handel som vi holder prisene lave. Priser varierer fra $ 140 i lavsesong (mai, august til september) til $ 175 / N (høysesong) for de vanlige 4 apts og $ 225 - $ 250 / N for penthouse, pluss 7% PR avgifter.

Den nordlige stranden (Sandy Beach) i Rincon er der lokalbefolkningen kommer til ferie, så sørg for at du bestiller tidlig, som sin typisk booket måneder i forveien. PP er perfekt for bryllup, bursdager, spesielle arrangementer og til og med kontor parter. Dette er den største, fineste stranden / gårdsplass på Sandy Beach. Bruk boken som den nå har til å bestille umiddelbart og med tillit!

Restauranter: Tai, tysk, italiensk, Topa, massevis av sjømat og flotte lokale restauranter.
Aktiviteter: Horse-back turer langs stranden, spektakulære solnedganger, rangert andre beste plassen for å finne smykker grade havet glass i verden, Hvalsafari, lær-tilbake skilpadde hekkende, fotturer, terrengsykling, grotter, havfiske, snorkling, dykking og den beste surfe innen 1000 miles. Pelican Point vert 2010-2011 Rip Curl (100 beste pro-surfere) beach party i løpet av deres verden hendelse; Dette var den eneste sanksjonert Rincon hendelsen og hva en ære!

Vi arrangerer mange bryllup som holdes på stranden ut foran og vanligvis mottakelser holdes i våre beachfront, gated og privat gårdsplass for grupper så stor som 100. Vi arrangerer også bedriftsarrangementer, bursdagsfester, retretter, surfe leirer, eller generelle feiringer som holdes på gårdsplassen hvor store BBQ er laget på den store dobbel grillkjøkken prep området. Det er der de fleste gjestene tilbringer 85% av sin våkne timer, forteller oss at de ikke ønsker å forlate som de kan se alt av Sandy Beach, nattelivet og alt som skjer derfra. Ofte truede Leather tilbake Turtles, skritt på størrelse med en VW bug-bil reir. Se truede knølhval hoppe fra vannet ved amming ungene sine fra bekvemmeligheter av den private balkongen eller i en av plenen stoler / hengekøyer innenfor gårdsplassen. Vi absolutt inviterer deg til å se på noen av de mange kunder til å se hva tidligere gjester mener og dele dette budskapet og vurderinger med andre i partiet. La oss få vite hvordan vi kan gjøre dette til en tur du vil alltid verne!

Med vennlig hilsen,
Jim Springer
RinconRentalcom

Overnattingsstedets bestyrer

Jim Springer
Premium-vert
Premium-vert
Lock

Beskytt betalingen din – alltid bestill på Vrbo

Hvis noen ber deg om å bestille gjennom dem eller betale dem direkte før du bestiller på Vrbo, ber vi om at du rapporterer det.

Fasiliteter

Kjøkken
Air conditioning
Uteplass
Havutsikt
Grill

Husregler

Innsjekking etter kl. 15.00
Minimumsalder for å leie: 21
Utsjekking før kl. 11.00

Barn

Barn tillatt: fra 0–17 år

Arrangementer

Ingen arrangementer tillatt

Kjæledyr

Ingen kjæledyr tillatt

Røyking

Røyking er ikke tillatt
Smoke on your balcony is OK
Please do not take lounge beach chairs to the beac
No unannounced guests. Only registered guests in t
Please turn-off AC's when leaving the apt, this ha

Skader og uforutsette utgifter

Du er ansvarlig for eventuelle skader på overnattingsstedet som du eller reisefølget ditt forårsaker under oppholdet.

Viktig informasjon

Viktig å vite

Dette overnattingsstedet forvaltes av en profesjonell vert, og overnattingsvirksomheten er knyttet til vedkommendes bransje, bedrift eller yrke.
Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler
Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kan være påkrevd ved innsjekking, i tilfelle det skulle oppstå uforutsette utgifter
Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt
Det er ikke tillatt å arrangere fester eller andre arrangementer på stedet
Verten har ikke oppgitt om det finnes noen karbonmonoksidalarm på overnattingsstedet, så det kan være lurt å ta med en selv
Verten har oppgitt at det finnes en røykvarsler på overnattingsstedet
Overnattingsstedet har sikkerhetstiltak som brannslukningsapparat, førstehjelpsskrin og reilelås
Overnattingsstedets registreringsnummer: 839890

Verdt å nevne

Man trenger ikke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet

Om området

Rincon

Denne leiligheten ligger på fjellet og på stranden i Rincon. Et par lokale landemerker er Punta Higuero fyr og El Parterre, men hvis det heller er shopping som står på planen, kan du ta turen til Rincon Central Plaza og Aguadilla kjøpesenter. Vannscooterkjøring og kajakkpadling er blant de aktivitetene du kan bli med på her. Du kan dessuten oppleve naturen i området gjennom ridning og terrengsykling.
Kart
Rincón, Rincón

Hva som finnes i nærheten

  • Sandy Beach - 1 min gange
  • Punta Higuero fyr - 5 min kjøring
  • Rincon Central Plaza - 7 min kjøring
  • Steps Beach - 9 min kjøring
  • Domes strand - 11 min kjøring

Transport

  • Mayagüez (MAZ-Eugenio María de Hostos) - 34 min kjøring

Restauranter

  • Ola Sunset Bar - 5 min kjøring
  • The Beach House Restaurant - 4 min kjøring
  • Shipwreck Bar & Grill - 6 min kjøring
  • Harbor Restaurant - 7 min kjøring
  • Red Flamboyan Restaurant - 7 min gange

Ofte stilte spørsmål

Er det tillatt med kjæledyr på Strandfronten Apt B på den berømte sandstranden, ?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

Når kan man sjekke inn på Strandfronten Apt B på den berømte sandstranden, ?

Innsjekkingen begynner kl. 15.00.

Når må man sjekke ut på Strandfronten Apt B på den berømte sandstranden, ?

Utsjekkingstidspunktet er kl. 11.00.

Hvor ligger Strandfronten Apt B på den berømte sandstranden, ?

Denne leiligheten ligger ved stranden i Rincon og 5 minutters gange unna Sandy Beach og Playa Pools. Dessuten ligger María-stranden og Punta Higuero-stranden kun 3 kilometer unna.

Anmeldelser

10

Suverent

Anmeldelsene presenteres i kronologisk rekkefølge og har, med mindre noe annet er oppgitt, gjennomgått en modererings- og verifiseringsprosess.
Les merÅpnes i et nytt vindu
Rangering på 10 − Utmerket. 16 av totalt 17 anmeldelser." "
Rangering på 8 − Bra. 1 av totalt 17 anmeldelser." "
Rangering på 6 − Grei. 0 av totalt 17 anmeldelser." "
Rangering på 4 − Dårlig. 0 av totalt 17 anmeldelser." "
Rangering på 2 − Forferdelig. 0 av totalt 17 anmeldelser." "

9,6/10

Renhold

10/10

Innsjekking

10/10

Kommunikasjon

10/10

Beliggenheten

10/10

Annonsens korrekthet

Anmeldelser

10/10 – Utmerket

connie b.

Likte: Renhold, innsjekking, kommunikasjon, beliggenheten, annonsens korrekthet
Beautiful location and friendly host!
The unit we stayed in was clean and had a beautiful view. Easily accessible in the Rincon area, at a relaxing beachfront property. The host is friendly and welcoming. A definite repeat for us!
Bodde her 7 netter i februar 2024

10/10 – Utmerket

David M.

Likte: Renhold, innsjekking, kommunikasjon, beliggenheten, annonsens korrekthet
3 people family stay
We enjoyed our stay at Pelican Point. Great central location for what we wanted to do. We were able to hit a lot of different beaches and tourist attractions within an hour drive or less. Able to walk out the courtyard and up the beach and find some sea glass, which we all thought was cool. All in all, a great spot for dad and teenage daughters, 19 & 17. Jim was always responsive if I sent him a message and he had lots of good recommendations for the area.
Bodde her 4 netter i juni 2023

10/10 – Utmerket

Nevin L.

Likte: Renhold, innsjekking, kommunikasjon, beliggenheten, annonsens korrekthet
Best place at sandy beach
Close to everything, middle of everything, loved the outdoor grill , owner was awsome me and my friends had a great time can’t what till next year
Bodde her 9 netter i februar 2023

10/10 – Utmerket

Don T.

Likte: Renhold, innsjekking, kommunikasjon, beliggenheten, annonsens korrekthet
January 2023
We had a wonderful time at Pelican Point. Jim the Owner was available on the property every day. The apartment was really nice and clean. The backyard was great. I would heartily encourage staying there!
Bodde her 9 netter i januar 2023

10/10 – Utmerket

Ericka S.

Likte: Renhold, innsjekking, kommunikasjon, beliggenheten, annonsens korrekthet
My Excellent Puerto Rican Adventure
Having never been to Puerto Rico we weren't sure what to expect. It was an amazing experience and we will definitely be back! Who wouldn't enjoy waking up every morning and having coffee in the balcony overlooking the ocean? Jim is great to stay with, everything was just as he said, he even left us a couple beach chairs and an umbrella! The courtyard was a great place to sit and watch my family body surfing when I was done with the ocean for the day. Other beautiful beaches are just a stones throw away as well as restraunts, you have to check out Jack's Shack just down the road, don't be intimidated by its appearance, the food is phenomenal and Cole and Jenna are fantastic! If you are thinking of renting this, I recommend it, it's rustic, but it feels like you would imagine Puerto Rico feels ❤️
Bodde her 7 netter i august 2022

Om verten

Vert: Jim Springer

Vertens profilbilde
Inventor of EPA approved repellents that serve to save the lives of thousands of nuisance animals every year. Most famous product is called Snake-A-Way and seen in the garden isles of Home Depot, Lowe's etc...

Hvorfor verten valgte dette overnattingsstedet

When I sold my business, I could have bought a property in any area of Puerto Rico I wanted, but choose Sandy Beach, Rincon because I quickly understood why the locals choose Sandy Beach for their vacations. Rincon is a magical place and Sandy Beach is where everyone wants to be!

Hva gjør dette overnattingsstedet unikt?

Centered on the famous Sandy Beach strip and next door to the #1 rated beach/Caribbean bar by Esquire Magazine year after year.

Premium-vert

Premium-vert
Denne verten sørger alltid for gode opplevelser for gjestene sine.
Hvordan kan vi forbedre nettstedet vårt?Gi tilbakemelding

Flere feriebolig-tips

Andre søker også etter