Town of Putnam: Loma-asunnot

Löysimme 148 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Town of Putnam tarjoaa 18 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Lomakodit tarjoavat sinulle ja perheenjäsenillesi, ystävillesi tai nelijalkaiselle kumppanillesi parhaat mukavuudet, joita ovat vaikkapa ilmastointi ja uima-allas. Mitä tahansa sitten etsitkin, löydät taatusti loma-asunnon, joka täyttää kaikkien tarpeet. Valikoimissamme on esim. savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Town of Putnam

Koe Town of Putnam ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Nähtävyyksiä alueella – Town of Putnam

Etsitkö näkemisen arvoisia kohteita kaupungissa? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Town of Putnam lomalaisille tarjoaa. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Pond Hill Ranch and Pro Rodeo (27,1 km)
  • The Sagamore Golf Club (28 km)
  • Prospect Bay Country Club (golfkerho) (19,6 km)
  • Gunnison Lakeshore Orchards (25,9 km)
  • Neshobe River Winery (26,7 km)
  • Ticonderoga Country Club (11 km)

Town of Putnam ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Town of Putnam on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Listasimme alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Bomoseen State Park (15,3 km)
  • Lake Hortonia (15,7 km)
  • Lake Bomoseen (18,6 km)
  • Lake George (19,6 km)
  • Otter Creek (20,9 km)
  • Eagle Lake (21,1 km)

Town of Putnam: Julkinen liikenne

Lähin lentokenttä on Rutland, Vermont (RUT-Rutlandin Etelä-Vermontin alueellinen lentokenttä) 43,8 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, lähistöllä sijaitsee myös 48 km:n päässä sijaitseva Glens Falls, New York (GFL-Floyd Bennett Memorial -lentokenttä).

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Town of Putnam tai sen lähellä?

Romanttinen viikonloppu kumppanisi kanssa, koko perheen loma tai loma ylhäisessä yksinäisyydessä – miltä matkasi kohteeseen Town of Putnam sitten näyttääkin, löydät kauttamme suunnitelmiisi täydellisesti sopivan majoituspaikan. Tässä on joitain suosittuja vaihtoehtoja, joista voit aloittaa:

  • Joskus sitä haluaa vain hemmotella itseään. Siksi sinun kannattaa varata matkallesi "New Modern Apt Near Lake George". Tämä luksustason vaihtoehto sijaitsee 8undefined päässä kohteesta Town of Putnam, ja se tarjoaa loistavia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi golfaktiviteetit ja jääkone.
  • Voit viettää ikimuistoisen loman myös kuluttamatta liikaa rahaa. "Indian Point - Comfy Cabin" on edullinen loma-asunto, joka sopii kaikkiin matkabudjetteihin. Se sijaitsee keskimäärin 6undefined päässä kohteen Town of Putnam keskustasta, ja tarjoaa monia erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi grilli ja uuni.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Town of Putnam loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Town of Putnam tai sen lähistöllä?

Miniloma on erittäin tehokas tapa elvyttää kehoa ja mieltä. Pakkaa matkakassisi ja kerää voimia jossakin näistä upeista loma-asunnoista kohteessa Town of Putnam ja sen lähistöllä:

  • "New Luxury 4 Bedroom Condo In The Heart Of Bolton" sijaitsee noin 30undefined lounaaseen kohteesta Town of Putnam. Vaihda hetkeksi maisemaa ja nauti poikkeuksellisen upeasta luonnosta. Kokeile aktiviteetteja, kuten golfaktiviteetit tai kalastusaktiviteetit, tai ota suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Loon Lake Beach tai Twister Glades.
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Sweet Bluebelle ~ 7 Bedroom / 3 Bath Home In Bolton Landing", joka sijaitsee noin 30undefined lounaaseen kohteesta Town of Putnam. Alueella voit harrastaa hauskoja aktiviteetteja, kuten snorkeling activities ja golfaktiviteetit. Jos mielit päiväretkelle, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Sagamore Glades tai Saratoga Spa State Park.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Town of Putnam tai sen lähistöllä?

Jos kaipaat minilomaa, 5undefined länteen kohteesta Town of Putnam sijaitseva Glenburnie on täydellinen valinta. Myös suunnilleen 2undefined kaakkoon kohteen Town of Putnam keskustasta sijaitseva Putnam Station kannattaa pitää mielessä matkasuunnitelmia laatiessa.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Town of Putnam tai sen lähistöllä?

Vietettäessä lomaa isommalla porukalla tarvitaan runsaasti tilaa. Tutustu suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Town of Putnam tai sen lähistöllä ja kerää läheisesi saman katon alle.

  • Noin 25undefined lounaaseen kohteesta Town of Putnam sijaitseva "Indian Brook Lodge With Dockspace And Hot Tub" tarjoaa 5 makuuhuonetta, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja museot lähistöllä.
  • Suunnitteletko matkaa isommalla kaveriporukalla? "Bolton Beach House With Dockspace And Hot Tub" on nappivalinta, joka sijaitsee 30undefined lounaaseen kohteesta Town of Putnam. Täällä on tilat jopa 12 henkilölle, 5 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja ulkotulisija.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Town of Putnam tai sen lähistöllä?

Uima-altaassa tai sen äärellä viihtyvät kaikki – iästä riippumatta! Ilahduta perhettäsi tai ystäviäsi valitsemalla loma-asunto uima-altaalla kohteessa Town of Putnam tai sen lähistöllä.

  • Toinen suosittu vaihtoehto on "Lake House W. Private Dock On Northern Lake George", jossa on mukavuuksia, kuten takka ja grilli.
  • "Peaceful Lakefront House With Private Dock And Sandy Beach" on erinomainen vaihtoehto, jossa voit viettää aikaa uima-altaan äärellä. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten takka ja grilli.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Town of Putnam tai sen lähistöllä?

Olitpa sitten suunnittelemassa perhetapahtumaa tai lomamatkaa isommalla joukolla, Vrbon valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Pääset alkuun tutustumalla näihin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Town of Putnam ja sen lähistöllä:

  • "Cozy Cottage On Northern Lake George" sijaitsee 8undefined pohjoiseen kohteesta Town of Putnam ja tarjoaa 4 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten televisio ja vuodevaatteet. On aika kerätä läheisesi vihdoin taas saman katon alle!
  • Toinen erinomainen vaihtoehto on "Lake George Waterfront With Dock Space", joka sijaitsee 8undefined pohjoiseen kohteesta Town of Putnam ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä tilat 8 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkokalusteet ja grilli.

Alueella on runsaasti perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Broadway, Rockefeller Center ja Brooklyn Bridge ovat nähtävyyksiä, joissa viihtyvät kaikki – iästä riippumatta.